Herkese günaydın, ben de merakla bekliyorum az önce okudum tüm yazılanları. Hadi 2 güzel haber gelsin peşpeşeTest sonuçlarınızı merakla bekliyorum kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese günaydın, ben de merakla bekliyorum az önce okudum tüm yazılanları. Hadi 2 güzel haber gelsin peşpeşeTest sonuçlarınızı merakla bekliyorum kızlar
Hadi gozunuz aydin olsun saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi insallahEki Görüntüle 2910709 Eki Görüntüle 2910710 Merhaba kızlar fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama 3 saat susuzlukla gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktı.7-8. Dakikada fotoğraf çektim testin markası bebe time. 5-20 dakika içindeki sonuç geçerlidir diyor. Sizce gebelik varmı ? Yumurtlama 18-19 çatlama 20 Ağustos. 31 Ağustos hafif lekelenmem olmuştu bat 2 eylüldü ama adet olmadım dahaca. Yorumlarsanız sevinirim
Tatil zamanlari benimde hep adet olmayi bekledigim icin ya adet olmam ya adetim erken gelir. Kadinlarin cilesi.. gidebilirseniz bi kadin doguma gidip ultrasonla baktirin onlar soyluyo ne zaman adet olacaginizi veya hamilelik varsa onuda anlarlar kesenin durumuna gore. Iciniz rahat ederİlk ben yazayım maalesef benim testim bozukmuş sabah başka test yaparak anladım boşuna sevinmişim artık başka bahara kaldım ben…
Başka bahar diye düşünme canım her ay yeni bir umut bizim için, bir sonraki ay güzel haber alalım hep birlikteİlk ben yazayım maalesef benim testim bozukmuş sabah başka test yaparak anladım boşuna sevinmişim artık başka bahara kaldım ben…
Evet bu baya baya ney bir çizgi artık, bence gidip kan ver gün içerisinde. Dediğin gibi o stres hiç bitmeyecek ama en azından bir başlangıç oldu çok şükürKizlar esim erken gebelik testi aldi dun, bu sabah yaptim hemen. 2. Cizgi yine tam net degil gunum gecmedi cunku daha bat 6 eylul ama hamileyim heralde bakalim gerci dis gebelik midir yok kalp atisi olacak mi bebek gelisecek mi daha bir suru stres sebebi var ama simdilik cok sukur hamileyim galiba
Rabbim insallah isteyen herkese evlat sahibi olmayi sapasaglam saglikli evlatlar dogurmayi ve saglikla onlari buyutmeyi nasip etsin..
Gunum gecsin en azindanda oyle kan vereyim ya suan degerim yukselmemis belli ki sonra deger yukselsin diye bekletiyo drlar ultrason icin bekle bekle zaman gecmiyoBaşka bahar diye düşünme canım her ay yeni bir umut bizim için, bir sonraki ay güzel haber alalım hep birlikte
Evet bu baya baya ney bir çizgi artık, bence gidip kan ver gün içerisinde. Dediğin gibi o stres hiç bitmeyecek ama en azından bir başlangıç oldu çok şükür
Yaa tebrik ederimmKizlar esim erken gebelik testi aldi dun, bu sabah yaptim hemen. 2. Cizgi yine tam net degil gunum gecmedi cunku daha bat 6 eylul ama hamileyim heralde bakalim gerci dis gebelik midir yok kalp atisi olacak mi bebek gelisecek mi daha bir suru stres sebebi var ama simdilik cok sukur hamileyim galiba
Rabbim insallah isteyen herkese evlat sahibi olmayi sapasaglam saglikli evlatlar dogurmayi ve saglikla onlari buyutmeyi nasip etsin..
aynen önümüzdeki ay devam edeceğim artık 7 sinde adet olayım da 9. günü gidip hormon testi yaptıracağım adet günüm geçmedi halaBaşka bahar diye düşünme canım her ay yeni bir umut bizim için, bir sonraki ay güzel haber alalım hep birlikte
Evet bu baya baya ney bir çizgi artık, bence gidip kan ver gün içerisinde. Dediğin gibi o stres hiç bitmeyecek ama en azından bir başlangıç oldu çok şükür
Lapaquik cnmKızlar Ovulasyon takibini hangi marka ile yapıyorsunuz acaba ?
Hep cok isteyenler cok yipraniyor zaten canim. Allah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda InsallahİnşaAllah kuzum Allah yardımcın olsun İnşaAllah çabaların sonuç verir. Evet benim görümcem çok yıprandı hem maddi hem manevi.2 defa aşılama yaptırdı. 2 defa tüp bebek ama nasip olmadı ona. Dilerim sen ve hepimiz çabalarımızın sonucunu alırız.
Amin kuzum aminnHep cok isteyenler cok yipraniyor zaten canim. Allah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda Insallah
NegatifSağol canım sana da
aynıyız benim testim bozukmuş galiba sabah 03:30 gibi çok sıkıştığım için gittim yaptım buzzzz gibi negatif hemde artık ikimizde önümüzdeki maçlara bakacağız....Negatif
bu sabah sağ bacağım ağrıyor stresten galiba artık attım kafamdan tamamen artık diğer aylara yatırım yapalım ben 9u için aile hekimine gideyim de bir test yaptırayım hormonlarıma baktırayımBenimde ilk 5 dakikada negatif. Benim gördüğümde iğnenin etkisiydi galiba.. S skulentvera dediği gibi başka bahara kaldım..
Valla benim her yerim ağrıyor bu kadar düşünmekten. Adetin 3. Günü gidip baktır canım değerlerine. Benim maalesef herşeyim yapıldı şunu yaptırayım umudu yok 8i gibi aşılamaya başlamak için gidecektim. Eşim gitmeseydi ben zaten bu ay olmazsa çok üzülmem diyip aşılamaya hazırlıyorum kendimi.. Onun hayal kırıklığı var maalesef bir de üstümdebu sabah sağ bacağım ağrıyor stresten galiba artık attım kafamdan tamamen artık diğer aylara yatırım yapalım ben 9u için aile hekimine gideyim de bir test yaptırayım hormonlarıma baktırayım
Sen yine gece yapmışsın canım ben 10 dakika oldu sabaha kadar sıkmışım kendimi hiç ümit kalmadıaynıyız benim testim bozukmuş galiba sabah 03:30 gibi çok sıkıştığım için gittim yaptım buzzzz gibi negatif hemde artık ikimizde önümüzdeki maçlara bakacağız....
Olsun vardır bunda da bir hayır olur olacak yani sanki benimki her gün burada da ne oluyor yine aynı sakin olalım artık önümüze bakalım salıyı bekleyelim üzerimizdeki şu gafleti atalım birValla benim her yerim ağrıyor bu kadar düşünmekten. Adetin 3. Günü gidip baktır canım değerlerine. Benim maalesef herşeyim yapıldı şunu yaptırayım umudu yok 8i gibi aşılamaya başlamak için gidecektim. Eşim gitmeseydi ben zaten bu ay olmazsa çok üzülmem diyip aşılamaya hazırlıyorum kendimi.. Onun hayal kırıklığı var maalesef bir de üstümde