- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
Yok atmadım canımBen bişey farkettim aslında da sende testi atmadıysan Bi baksana foto atıyorum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok atmadım canımBen bişey farkettim aslında da sende testi atmadıysan Bi baksana foto atıyorum şimdi
Bak böyle üst kısmından bakınca daha çok belli oluyor sende baksana Bi. Benim tel net çekmiyor tam anlatabildim mi amaYok atmadım canım
Bende sancı da var çok hafif korkmalı mıyım bilmiyorum
Eveeeeet gördüm böyle daha belirgin gibi ama bizi en iyi sabah yapacağımız testler aydınlatır gibi geliyor ya bu testi silelim kafamızdanBak böyle üst kısmından bakınca daha çok belli oluyor sende baksana Bi. Benim tel net çekmiyor tam anlatabildim mi ama
Canım bende de batma diyorum ama sancı ara ara oluyor hasta olucam diyorum hattaBende sancı da var çok hafif korkmalı mıyım bilmiyorum
Hahaha çaresizlikten neler buluyoruz yarabbim yüzümüzü güldürsün ikinci attığım foto daha belirgin bakEveeeeet gördüm böyle daha belirgin gibi ama bizi en iyi sabah yapacağımız testler aydınlatır gibi geliyor ya bu testi silelim kafamızdan
Evet aynıyız şu an hisler konusunda da bende adet oluyorum galiba diyorumCanım bende de batma diyorum ama sancı ara ara oluyor hasta olucam diyorum hatta
Yooo ilkinde de anladım ben dur sen şimdi panik yok sabah yapalım pazar sabah yapalım bakalım koyulaşacak mı ?Hahaha çaresizlikten neler buluyoruz yarabbim yüzümüzü güldürsün ikinci attığım foto daha belirgin bak
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah sabahEvet aynıyız şu an hisler konusunda da bende adet oluyorum galiba diyorum
Valla canım seninki net belliii. Araya seni de aldım tahminlerime bence gebesinYooo ilkinde de anladım ben dur sen şimdi panik yok sabah yapalım pazar sabah yapalım bakalım koyulaşacak mı ?
Amiiiiin inşallah bence sabaha kadar tutabilirsen şu tuvaletimi sabah belli olacak ikimizinde yani inşallahAllah yüzümüzü güldürsün inşallah sabah
Amiiiiiiin hay ağzın baş öpsün inşallahValla canım seninki net belliii. Araya seni de aldım tahminlerime bence gebesin
Ay inşallah canım hayırlısı olsun önce uyumaya çalışıcam ben canım sabah hemen msj atarımAmiiiiin inşallah bence sabaha kadar tutabilirsen şu tuvaletimi sabah belli olacak ikimizinde yani inşallah
O neydi gııı haha şaka Bi yana hislerim normalde kuvvetlidir inşallah sizin içinde geçerli olurAmiiiiiiin hay ağzın baş öpsün inşallah
Aynen canım bende işe gitmeden yaparım atarım buraya bakalım sabah haberleşirizAy inşallah canım hayırlısı olsun önce uyumaya çalışıcam ben canım sabah hemen msj atarım
Tamam canım Allah rahatlık versin bekliyorum iyi gecelerAynen canım bende işe gitmeden yaparım atarım buraya bakalım sabah haberleşiriz
Ah bu telefon bal öpsün yazdım bal gibi bir minnoş öpsünO neydi gııı haha şaka Bi yana hislerim normalde kuvvetlidir inşallah sizin içinde geçerli olur
Sağol canım sana daTamam canım Allah rahatlık versin bekliyorum iyi geceler
Ay amin inşallahh o günleri de görelimAh bu telefon bal öpsün yazdım bal gibi bir minnoş öpsün