Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eve canm bence de var hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin miniğin

Kızlar sabah yaptığım testi akşam işten gelince tesadüfen gördüm. Yakından daha kırmızı ve belirgin. Sizce kuruma çizgisi mi yoksa birşeyler var mı?.

Eklentiler

• 023FBB3C-BCC3-469F-A3DD-A8B5B56D7C25.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 30
  • A87D0A2F-8640-4478-AC05-D32A3AD71D00.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba teşekkürler cevabınız için ben zaten istanbuldayım özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorum şişlide ki echomar’ı tavsiye etti anestezi vermeden ağrısız yöntemle çekiyorlar oraya git dedi ama adet günüm geçtiği için önümüzde ki ay gidicem hayırlısı bakalım

Canım bence ilaç kullanma adet olursan tampon kullanırsın boşuna riske atma derim ben

Kızlar çatlama iğnesi 36 saat dioalr ya benm 48 saat snra ilişki oldu mecburen eşim mesai kaldı böyle olp hamıle olan varmı ya

İşte akşam baktığım test kuruma çizgisi mi emin olamadım hiç sence ?
Canım ikimizde aynı gün olucaz senin çizgin benimkinden belirgin çıkmış. Ben sabah tekrarlıycam sende tekrarla inşaAllah vardır. Ama ben bu zaman kadar hiç kuruma çizgisine denk gelmedim o yüzden bişeyler var bence diyorum

İnan bende denk gelmedim ama buradaki çoğu kişinin başına da gelmiş o yüzden çok tedirgin oldum bende sabah tekrar edeyim diyorum belki daha koyu olur adette de kan veririz olmadı hadi inşallah ikimizde hamile arkadaşı olalım

Bu arada uyku tutmuyor panik oldum ve sıkışıyorum tuvalete gitmemeye çalışıyorum sabah İçin sen de durumlar nasıl?

Ay inşallah canım o kadar çok isterim kii evet bende çok okudum ama 14 ayda sayısız test yaptım hiç birinde denk gelmedim inşallah vardır sabahı iple çekiyorum

Ay inşallah canım o kadar çok isterim kii evet bende çok okudum ama 14 ayda sayısız test yaptım hiç birinde denk gelmedim inşallah vardır sabahı iple çekiyorum
Bende öyle hiç bir testte görmedim ve pembe gibi yakından da o yüzden Umut bağladım inşallah Rabbim utandırmaz da hayırlısıyla sağlıkla alırız güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…