- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
Yukarıda yazdığım yazıya bir göz atmanı tavsiye ederim.Mrb kizlar bende bu aydan umutluydum gebelik icin ama hsg cekilmem gerekliymis 2 dusugum oldu ve 1 senedir korunmasiz iliski yasiyoruz ama olmuyor. Hsg filmini devlet hastanesinde cekilen varmi. Devlet ile Ozel arasinda anesteziden baska fark varmi o film icin. Anestezili cekilmek istemiyorum cunku anesteziye karsi alerjim var.
Okudum canim aricam oralari bakalim ucretleri ne. Devletle ozel arasinda cok fark yoksa bosuna para vermim dedim. Acisinda degilim ben artik. Bebisimizin olmamasi kadar can acitan birsey yoktur zaten. O yuzden acisindan korkmuyorumYukarıda yazdığım yazıya bir göz atmanı tavsiye ederim.
Kızlar ya birkac kez yeni cikan pembis hastane cikislarina bakmistim. Simdi surekli reklamlarda onume cikiyor
31 agustosta kan verdim negatif cikmisti. Bat a hala 5 gun var ama hala umut etsem mi ki bilemedim
Canım öyle ama acı da ciddi acı olabiliyor anestesisiz. Eğer anestezi almak istemiyorsan ağrısız olsun diyorsa C kollu bir cihaz kullanan yerde çektirmen lazım. Ama acı önemli değil diyorsan devlette de anestezi olmadan çekerler. Söylediğim yerlerde cevat hocaya çektireceksen 950 diğer çeken kişiler 800 düOkudum canim aricam oralari bakalim ucretleri ne. Devletle ozel arasinda cok fark yoksa bosuna para vermim dedim. Acisinda degilim ben artik. Bebisimizin olmamasi kadar can acitan birsey yoktur zaten. O yuzden acisindan korkmuyorum
Echomarda billdigin doktor varmi. Orayi aradim 800tl anestezisiz cekiyorum hic bir agri vermiyor islemimiz dediler. Sali gunune randevu aldimm oraya gidicem galiba.Canım öyle ama acı da ciddi acı olabiliyor anestesisiz. Eğer anestezi almak istemiyorsan ağrısız olsun diyorsa C kollu bir cihaz kullanan yerde çektirmen lazım. Ama acı önemli değil diyorsan devlette de anestezi olmadan çekerler. Söylediğim yerlerde cevat hocaya çektireceksen 950 diğer çeken kişiler 800 dü
Radyoloji doktorları çekiyor filmi. Cevat beyi istiyorsan onu ayrıca belirtiyorsun 950 o. Diğer doktorları tanımıyorum ama onlardan da memnun kalıyordu insanlar. Ben memnun kaldım. Ama araştır sen de forumda arat echomar diye, YouTube videoları izle. Umarım memnun kalırsın herkesin deneyimi farklı tabi..Echomarda billdigin doktor varmi. Orayi aradim 800tl anestezisiz cekiyorum hic bir agri vermiyor islemimiz dediler. Sali gunune randevu aldimm oraya gidicem galiba.
Bende ayni sekilde 1 defa ebru ceylanin ovulasyon testini kullandim oda ortalama yumurtlama zamanimi teyit etmek icin takvimle ayniydi tabi her ay ayni vakitte olmuyodur ama yaklasik bi 4 5 gunu kestirebiliyorumHadi bakalım inşallah :) reglimi takip ettiğim uygulama var orada yazıyor olası muhtemel yumurtlama günleri ona göre değerlendiriyorum
Hadi yaHaha kız cevap verme ona o sitenin delisi. Erkek falan değil ama obsesif bir tip, asla ikna olmaz. Kendini hamile sanıyor, anca 9 ay sonra hamile olmadığını anlar doğmayınca. Nefesini tüketme
Kuzum ben özelde çekildim anestezi ile. Ama benim görümcem devlette cektirdi filminiözel bir tuzlu diye. Sonucunu alıp özele götürecekti. Ama çekememişler hep yamuk falan çıkmıştı görüntü bozuktu. Mecburen özelde tekrar çakılmak zorunda kalmıştı.Mrb kizlar bende bu aydan umutluydum gebelik icin ama hsg cekilmem gerekliymis 2 dusugum oldu ve 1 senedir korunmasiz iliski yasiyoruz ama olmuyor. Hsg filmini devlet hastanesinde cekilen varmi. Devlet ile Ozel arasinda anesteziden baska fark varmi o film icin. Anestezili cekilmek istemiyorum cunku anesteziye karsi alerjim var.
Yaaa gorumcende baya yipranmistir o konuda. Sigortamiz var ama devletten cekindigimiz icin yararlanamiyoruz hep ozele yoneliyoruz. Simdiye kadar ozele harcadigimla tup bebek yapardim basta valla. Sali gunune ranevu aldim echomara bakalim ins sikintimiz yoktur.Kuzum ben özelde çekildim anestezi ile. Ama benim görümcem devlette cektirdi filminiözel bir tuzlu diye. Sonucunu alıp özele götürecekti. Ama çekememişler hep yamuk falan çıkmıştı görüntü bozuktu. Mecburen özelde tekrar çakılmak zorunda kalmıştı.Lima Lima
İnşaAllah kuzum Allah yardımcın olsun İnşaAllah çabaların sonuç verir. Evet benim görümcem çok yıprandı hem maddi hem manevi.2 defa aşılama yaptırdı. 2 defa tüp bebek ama nasip olmadı ona. Dilerim sen ve hepimiz çabalarımızın sonucunu alırız.Yaaa gorumcende baya yipranmistir o konuda. Sigortamiz var ama devletten cekindigimiz icin yararlanamiyoruz hep ozele yoneliyoruz. Simdiye kadar ozele harcadigimla tup bebek yapardim basta valla. Sali gunune ranevu aldim echomara bakalim ins sikintimiz yoktur.
Evet bnce bu gece catlar hemen degerlendirKızlar öğlene göre hafif silikleşme var çatlıyor mu acaba
Öğlen değerlendirdim zaten, yarın sabah değerlendiririz artıkEvet bnce bu gece catlar hemen degerlendir
Teşekkür ederimAmh değeri yumurta rezervini gösteriyor. Ultrason da bakıp güzel dedi ise gerek görmemiştir. Amh zaten regl den bağımsız aklınıza takılırsa herhangi bi zman gidip bastırabilirsiniz. Ben evlendn önce baktırdığım için gerek görmedim
8 gunu olupta pozitif sonuc alanlara rastladim burada onlarin catlama tarihi erkendi demekkiGerçekten bu kadar erken kan testi mi yaptırdın? O kadar erken çıkmaz ki. Gebeliğin mantığına aykırı bir defa8 gunu
Canım böyle bir şey ile karşılaşmadım ama o çizgi sanki sonuç çizgisi değil gibi? O çizginin bi tık daha ortada olması ve kapalıyken gözüken yerde olması gerekmez mi? Ama ben de gebeliğimi öğrendiğimde test yaptığımda o ilk çıkan çizgi bile çıkmamıştı kontrol çizgisi. Bir daha gidip almıştım ve pozitifi görmüştüm. Malesef bazı testler bozuk ve hatalı olabiliyor.Merhaba, hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucağıniza alin insallah.
İsteyenlerede biran önce kismet olsun insallah
Benim size bir sorum olacak bata 4 gün var az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. İçini açıp hep bakarim resimdeki gibi ikinci çizgiyle karsilastim ama kapalıyken ekran da değildi tabiki bir umut var mı acaba sizin yorumunuz nedir
Canım böyle bir şey ile karşılaşmadım ama o çizgi sanki sonuç çizgisi değil gibi? O çizginin bi tık daha ortada olması ve kapalıyken gözüken yerde olması gerekmez mi? Ama ben de gebeliğimi öğrendiğimde test yaptığımda o ilk çıkan çizgi bile çıkmamıştı kontrol çizgisi. Bir daha gidip almıştım ve pozitifi görmüştüm. Malesef bazı testler bozuk ve hatalı olabiliyor.
Ben 10 gün önce çekildim canım anestezi ileKızlar aranızda hsg çektiren var mı ?Doktorum bana bu ayda regl olursam hsg çekelim dedi