Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 7 Eylül sadece adet olacakmış gibi karnım ağrıyor o kdr, normalde hiç bu kadar erken başlamaz sancılarım bekliyoruz bakalım 🤔
Bende aynı ya 8 yada 9 Eylül bat ama bugün sanki adet olacağım öyle sancım ve aşırı akıntım var erken mi olacağım nedir yarın da tatile gideceğiz acaba geciktirici hap içsem mi?

KIZLARRRRR YARDIMMM
normalde çarşamba yada perşembe adet bekliyorum yarın tatile çıkacağız aylardır bunu planlıyoruz erteleyemem de pazartesi erken gebelik testi yaparım ona göçere ilaç kullanırım diyordum ama bugün aşırı adet sancım var geciktirici kullansam mı 🥺

Merhaba, hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucağıniza alin insallah.
İsteyenlerede biran önce kismet olsun insallah 😊

Benim size bir sorum olacak bata 4 gün var az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. İçini açıp hep bakarim resimdeki gibi ikinci çizgiyle karsilastim ama kapalıyken ekran da değildi tabiki bir umut var mı acaba sizin yorumunuz nedir
Canım aynı şeyi bende görmüştüm ama o sonuç çizgisi değil orda birikiyor galiba çünkü benim sonra adetim başlamıştı

268D0417-999D-46FE-9B29-F25C17579A2A.jpeg
5868398B-D6E2-44B4-A7C8-341A6CCF361F.jpeg
Merhaba kızlar fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama 3 saat susuzlukla gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktı.7-8. Dakikada fotoğraf çektim testin markası bebe time. 5-20 dakika içindeki sonuç geçerlidir diyor. Sizce gebelik varmı ? Yumurtlama 18-19 çatlama 20 Ağustos. 31 Ağustos hafif lekelenmem olmuştu bat 2 eylüldü ama adet olmadım dahaca. Yorumlarsanız sevinirim

KIZLARRRRR YARDIMMM
normalde çarşamba yada perşembe adet bekliyorum yarın tatile çıkacağız aylardır bunu planlıyoruz erteleyemem de pazartesi erken gebelik testi yaparım ona göçere ilaç kullanırım diyordum ama bugün aşırı adet sancım var geciktirici kullansam mı 🥺
canım her ihtimale karşı test yapmadan ilaç kullanma. erken test yap sabah ilk idrarınla. varsa çıkar zaten. yoksa içersin. tampon da kullanabilirsin geç kalırsan. en yoğun gün de suya girmeden takılırsın. iyi tatiller şimdiden :)

Eki Görüntüle 2910709 Eki Görüntüle 2910710 Merhaba kızlar fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama 3 saat susuzlukla gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktı.7-8. Dakikada fotoğraf çektim testin markası bebe time. 5-20 dakika içindeki sonuç geçerlidir diyor. Sizce gebelik varmı ? Yumurtlama 18-19 çatlama 20 Ağustos. 31 Ağustos hafif lekelenmem olmuştu bat 2 eylüldü ama adet olmadım dahaca. Yorumlarsanız sevinirim
Ben de var gibi gördüm tatlım. Sabah ilk idrarınla tekrarla istersen daha kolay emin olursun.

Eki Görüntüle 2910709 Eki Görüntüle 2910710 Merhaba kızlar fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum ama 3 saat susuzlukla gebelik testi yaptım. İlk 5 dakika içinde silik çizgi çıktı.7-8. Dakikada fotoğraf çektim testin markası bebe time. 5-20 dakika içindeki sonuç geçerlidir diyor. Sizce gebelik varmı ? Yumurtlama 18-19 çatlama 20 Ağustos. 31 Ağustos hafif lekelenmem olmuştu bat 2 eylüldü ama adet olmadım dahaca. Yorumlarsanız sevinirim
Bence hamilesin tebrikler

Canım ben de çok net görüyorum, inşallah vardır. Benim adetten 5 gün geçtikten sonra hemen çıkmıştı ve kıpkırmızıydı, senin 1 gün geçmiş sadece bu şekilde olması normal gibi🧿🤲

Canım ben de çok net görüyorum, inşallah vardır. Benim adetten 5 gün geçtikten sonra hemen çıkmıştı ve kıpkırmızıydı, senin 1 gün geçmiş sadece bu şekilde olması normal gibi🧿🤲
Daha önce kaset test yapmadım. Bu markayı da bilmiyorum umarım vardır. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Kuzum bende var olarak gördüm ama sen istersen sabah ilk ıdrar ile tekrarla kafan rahat olsun. Dilerim bebişin seninledir🤲

KIZLARRRRR YARDIMMM
Adet geciktiriciler progesteron hormonu türeviler primulot n gibi.. Başta düşününce mantıklı gelebilir ama ciddi düzeyde progesteron yükleyip sonrasında bıraktıgın için gebelik oluşsa bile düşüğe sebep olabilir..

canım her ihtimale karşı test yapmadan ilaç kullanma. erken test yap sabah ilk idrarınla. varsa çıkar zaten. yoksa içersin. tampon da kullanabilirsin geç kalırsan. en yoğun gün de suya girmeden takılırsın. iyi tatiller şimdiden :)
Benim 4 gün boyunca yoğum geliyor yA çift ped takıyorum o kadar yani. Zaten 6 gün tatil. Sabaha olmazsam bi test yapayım

Bence de var çizgi görünüyor yarın sabah test yap tekrr gönder bize☺️

Adet geciktiriciler progesteron hormonu türeviler primulot n gibi.. Başta düşününce mantıklı gelebilir ama ciddi düzeyde progesteron yükleyip sonrasında bıraktıgın için gebelik oluşsa bile düşüğe sebep olabilir..
Kafamı karıştırdın şimdi 😅

Daha önce kaset test yapmadım. Bu markayı da bilmiyorum umarım vardır. Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Bizede haber veer merak ediyoruz var gibi duruyor benimde bu şekildeydi ve gebeymişim 1 gün geçtiğinde aynı bu şekildeydi sabah haber bekliyoruuuz 😊

Adet oldum ve uzun zamandır bu ağrıyı bilmezdim o kadar şiddetli ağrım var ki ağrı kesici içsem keser mi ki ?

X