- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
Ya erkek arkadaşı ile ilişki yaşamış bu erkek arkadaşını parmağına zevk suyu bulaşmış sonra prezervatif takmış ilişki ye devam etmişler. Bundan dolayı hamile kalirmiyim falan diyor 66 gun oldu diyor adet oluyorum ama korkuyorum diyor falan filan saçma sapan bir sürü soru anlatıyorum 2 gündür yazıyor bana hala kendi dediğini diyor. Ama diyorum ya dalga geçiyor bizimle yada bayan değil benceyazmadı canım bana. nasıl sorular soruyor? şikayet edin eminseniz.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız canımYaptırıcam mecbur 2 sene oldu hala hiç gebelik yok bütün testler normal sadece eşimin ileri hareketinde ve morfolojisinde düşükşük var ondam da olabilir dedi doktor
Nerde çektirdin cnm sonuçlar hemen çıkıyor muBen çektirdim kuzum 3 ay önce.
Canım ya muhatap olmayın ya da şüpheleniyorsanız şikayet edin bulurlar onun fake olup olmadığınıYa erkek arkadaşı ile ilişki yaşamış bu erkek arkadaşını parmağına zevk suyu bulaşmış sonra prezervatif takmış ilişki ye devam etmişler. Bundan dolayı hamile kalirmiyim falan diyor 66 gun oldu diyor adet oluyorum ama korkuyorum diyor falan filan saçma sapan bir sürü soru anlatıyorum 2 gündür yazıyor bana hala kendi dediğini diyor. Ama diyorum ya dalga geçiyor bizimle yada bayan değil bence
@Hulakuzum ben özelde çektirdim anestezi ile hemen çıkıyor zaten sonuç doktor çekerken gördüğü için ekranı hemen söylüyor.Nerde çektirdin cnm sonuçlar hemen çıkıyor mu
çünkü doktor akıl versin diye gidiyoruz ya doktoraben doktora gittiğimde doktor daha yaşın çok küçük ne çocuğu dedi tahlil hormon testi falan hiç bir şey yapmadı alttan muayene etti tertemiz bir şeyin yok çocuk için de çok erken dedi :)
Bazen öyle ilgisiz doktora denk gelebiliyoruz canım. Zaten bi akıl onlarda var.çünkü doktor akıl versin diye gidiyoruz ya doktora
aaaa bir de bu yaşta ne bu acele diyen doktora ne diyeceksin :) yaş 27çünkü doktor akıl versin diye gidiyoruz ya doktora
Ya erkek arkadaşı ile ilişki yaşamış bu erkek arkadaşını parmağına zevk suyu bulaşmış sonra prezervatif takmış ilişki ye devam etmişler. Bundan dolayı hamile kalirmiyim falan diyor 66 gun oldu diyor adet oluyorum ama korkuyorum diyor falan filan saçma sapan bir sürü soru anlatıyorum 2 gündür yazıyor bana hala kendi dediğini diyor. Ama diyorum ya dalga geçiyor bizimle yada bayan değil bence
aaaa bir de bu yaşta ne bu acele diyen doktora ne diyeceksin :) yaş 27
hahahha ben 29 da doğum yaptım. Göğüs kontrolünde geç yaşta doğum yazdı doktor benim içinaaaa bir de bu yaşta ne bu acele diyen doktora ne diyeceksin :) yaş 27
Evet ben de 28 yaşımdayım, doktorlar bazen 18 yaşında gibi muamele yapıyorlar malesef. Herkesin çocuk sevdasına kimse karışamazaaaa bir de bu yaşta ne bu acele diyen doktora ne diyeceksin :) yaş 27
Gerçekten mi? İşte bu ironikhahahha ben 29 da doğum yaptım. Göğüs kontrolünde geç yaşta doğum yazdı doktor benim için
hepsi böyle ya hele bir tanesi azarladı daha derdin ne bu yaşta diye o yüzden daha doktora gidemiyorum :/"Oldu o zaman menopoza girince gelirim" deyip lafı yapıştırıp gideceksin. Sonra sağlık bakanlığına şikayetini edeceksin. İllaki bir soruşturuyorlar..
tabiki onlar biliyor çünkü biz ne biliriz daha yaşımız erken sanki ben kararsızım gidip fikir sormuşum saçma sapan iş yapıyolar yok yaşın genç yok bekle kardeşim kararı ben vermişim amaç ne yaniaaaa bir de bu yaşta ne bu acele diyen doktora ne diyeceksin :) yaş 27
o yüzden fobi oluşturuyorlar insanlar da al olmuyor işte 35 e de geç kaldın dersiniz..... diyesim geliyortabiki onlar biliyor çünkü biz ne biliriz daha yaşımız erken sanki ben kararsızım gidip fikir sormuşum saçma sapan iş yapıyolar yok yaşın genç yok bekle kardeşim kararı ben vermişim amaç ne yani
adam doğru söylüyor canım acelemiz ne yaşadığımız döneme bi bakarsan kimse kolay çocuk sahibi olamıyor düşükler kimyasal gebelikler hamile kalamama ama doktorlar akıl veriyoraaaa bir de bu yaşta ne bu acele diyen doktora ne diyeceksin :) yaş 27
bende bunu anlamıyorum 3 a kadar daha erken diyolar 30 dan sonradan bu yaştan sonra çocuğu napıcaksın geç kaldın diyolaro yüzden fobi oluşturuyorlar insanlar da al olmuyor işte 35 e de geç kaldın dersiniz..... diyesim geliyor
aynen ne yapalım biz yabende bunu anlamıyorum 3 a kadar daha erken diyolar 30 dan sonradan bu yaştan sonra çocuğu napıcaksın geç kaldın diyolar
bir de şu varmış adetten önce gebeliği öğrenmeye de kızıyorlarmış ne acelen var hemen testi yaptın falan diye :)adam doğru söylüyor canım acelemiz ne yaşadığımız döneme bi bakarsan kimse kolay çocuk sahibi olamıyor düşükler kimyasal gebelikler hamile kalamama ama doktorlar akıl veriyor