Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yazmadı canım bana. nasıl sorular soruyor? şikayet edin eminseniz.
Ya erkek arkadaşı ile ilişki yaşamış bu erkek arkadaşını parmağına zevk suyu bulaşmış sonra prezervatif takmış ilişki ye devam etmişler. Bundan dolayı hamile kalirmiyim falan diyor 66 gun oldu diyor adet oluyorum ama korkuyorum diyor falan filan saçma sapan bir sürü soru anlatıyorum 2 gündür yazıyor bana hala kendi dediğini diyor. Ama diyorum ya dalga geçiyor bizimle yada bayan değil bence

Canım ya muhatap olmayın ya da şüpheleniyorsanız şikayet edin bulurlar onun fake olup olmadığını

Ben onu ciddiye alıp cevap vermedim bile. Bir sürü kişi takıntılısın tedavi ol diye uyarmış. Şikayet et uçar..

"Oldu o zaman menopoza girince gelirim" deyip lafı yapıştırıp gideceksin. Sonra sağlık bakanlığına şikayetini edeceksin. İllaki bir soruşturuyorlar..
hepsi böyle ya hele bir tanesi azarladı daha derdin ne bu yaşta diye o yüzden daha doktora gidemiyorum :/

o yüzden fobi oluşturuyorlar insanlar da al olmuyor işte 35 e de geç kaldın dersiniz..... diyesim geliyor

adam doğru söylüyor canım acelemiz ne yaşadığımız döneme bi bakarsan kimse kolay çocuk sahibi olamıyor düşükler kimyasal gebelikler hamile kalamama ama doktorlar akıl veriyor
bir de şu varmış adetten önce gebeliği öğrenmeye de kızıyorlarmış ne acelen var hemen testi yaptın falan diye :)

Benide ekleyin kızlar yaş 22. aralık ayından beri sayısız deneme. yeni bat 25 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…