Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben onu ciddiye alıp cevap vermedim bile. Bir sürü kişi takıntılısın tedavi ol diye uyarmış. Şikayet et uçar..
Salak ya simdide isim değiştirmiş. Bence cidden sapık falan galiba bu. Yada gerçekten tedavilik. Sledva2040 yapmış adını.

bir de şu varmış adetten önce gebeliği öğrenmeye de kızıyorlarmış ne acelen var hemen testi yaptın falan diye :)
ama beeen napıyorum adetten önceyse öğrnmek istiyorsam acile gidiyorum şu rahatsızlığım var diyorum ama adetim 5 gün geçti diyorum ona göre ilaç uygulasanız iyi olur diyorum kan alıp bakıyolar hemen

hepsi böyle ya hele bir tanesi azarladı daha derdin ne bu yaşta diye o yüzden daha doktora gidemiyorum :/

Yaşım için değil tedavi seçeneklerim için geldim. Siz yardımcı olamayacaksanız başka doktor bulayım de yüzlerine karşı. Çok ciddiyim.
Kimse bunlara çekinip cevap veremediği havalarını söndüremediği için kendilerinde bu hakkı görüyorlar. Biraz deli olmak gerekiyor günümüzde..
Terslesen en fazla git o zaman der. Sen de belliydi zaten ihtisasınız yetmeyeceği der çıkarsınız..

akıl alacak olsam çevrem o kadar akıl vermeyi seven insan varki anlatamam ama sanırım doktorlarda artık akıl verme kadrosuna geçmiş cidden herkes doktor olamıyor

Duzenli Deneme 6 aradaki 4 ay bos gecti 10 ay olcakti duzenli olsaydi adet bas. 31 bu ayda ovulasyonla deneyip 1 yil dolunca rahim filmi cektircem

Bu arada aranızda hiç meryem ana otunu deneyen oldu mu veya çevresinde faydasını gören çünkü artık doktora gidip ilaç kullanmaktan bıktım doğal şeylere yöneldim

aynen aynen varsa zaten varmış niye acele ediyomuşuz
öğrenelim bilelim paniğimiz gitsin stresimiz azalsın sevinelim bunları düşünen yok vallahi 4 gün kaldı ama bakalım olmayacak gibi Rabbim inşallah bana son dakika mucizesi yaşatır :/

akıl alacak olsam çevrem o kadar akıl vermeyi seven insan varki anlatamam ama sanırım doktorlarda artık akıl verme kadrosuna geçmiş cidden herkes doktor olamıyor

İlk gebeliğimde beni takip eden doktorla bir olayım olmuştu. Hala neden o anda lafı yapıştırmadım diye sinir olurum aklıma geldikçe. Şimdi olsa verirdim cevabını. En fazla bir daha gitmezdim yani doktor mu yok..

Ego bombası çoğu. Arada bir iğneyle dürtmek gerekiyor..

karaca3443 merhaba hsg filminizi nerde çektirdiniz ağrı hissettiniz mi acaba?
Merhaba, öncelikle hangi şehirdesiniz? Benim hem anesteziili hem de C kollu cihaz(en son teknoloji olan) tecrübem oldu. Bulunduğum ilde anestezili çekildim ve film kalitesi iyi değildi sonuç da şüpheliydi. Tüplerimin kapalı hatta hidrosalpenks olduğu söylendi. Daha sonra İstanbul sonomed de c kollu cihaz ile çekildim. Durumun hiç de öyle olmadığı anlaşıldı. Zaten ilk film sonrası düşük olan gebeliğim olmuştu filmin hatalı olduğu oradan belliydi. Eski teknoloji ile çekilen filmlerde hata oranı yüksek gerçekten. Anesteziye gerek yok adet sancısı gibi ağrı oldu film çıkışı Kadıköy’de saatlerce yürüdüm :) anestezi almamış oldum vücuduma. Bir tüpümde yapışıklık vardı selektif salpingografi yöntemi ile onu da açtı

istanbula gidebilme şansınız varsa kesinlikle echomar veya sonomed i öneririm. Cevat bayrak hocanın ekibi ikisinde de çalışıyor.

YouTube videolarını izleyebilirsiniz çok bilgilendirici. Biraz detaylı yazdım başka çektirmeyi düşünen arkadaşlar varsa diye.

Bu dediklerinizi ne zaman yaptınız acaba?

Haha kız cevap verme ona o sitenin delisi. Erkek falan değil ama obsesif bir tip, asla ikna olmaz. Kendini hamile sanıyor, anca 9 ay sonra hamile olmadığını anlar doğmayınca. Nefesini tüketme

Kızlar ya birkac kez yeni cikan pembis hastane cikislarina bakmistim. Simdi surekli reklamlarda onume cikiyor
31 agustosta kan verdim negatif cikmisti. Bat a hala 5 gun var ama hala umut etsem mi ki bilemedim

Bu dediklerinizi ne zaman yaptınız acaba?
Mayıs ayında anestezili hsg, haziranda düşük, temmuzda C kollu cihaz ile hsg. Ben bebek denemeye başladığım 3. Ayda hsg çekildim bir sıkıntı varsa hemen öğreneyim diye. Sonra düşük oldu. Hem ilk film şüpheliydi dediğim gibi hem de kürtaj sonrası tekrar çektirmek istedim

Kızlar ya birkac kez yeni cikan pembis hastane cikislarina bakmistim. Simdi surekli reklamlarda onume cikiyor
31 agustosta kan verdim negatif cikmisti. Bat a hala 5 gun var ama hala umut etsem mi ki bilemedim
evet kan testini de çok erken vemişsiniz kesinlikle adet geçmesini bekleyin.

Haha kız cevap verme ona o sitenin delisi. Erkek falan değil ama obsesif bir tip, asla ikna olmaz. Kendini hamile sanıyor, anca 9 ay sonra hamile olmadığını anlar doğmayınca. Nefesini tüketme
Gerçekten mi ya? Biri ilişki sonrası 5 defa adet oldum sizce hamile olabilir miyim diye konu açmıştı o mu ki
Canım 31 ağustosta kan verdiğine göre baya baya sen adetten önceki 8. Günde falan test yapmışsın, bence çok erken. Adet geçmeden yapılan testlere ben çok güvenemiyorum.

Mrb kizlar bende bu aydan umutluydum gebelik icin ama hsg cekilmem gerekliymis 2 dusugum oldu ve 1 senedir korunmasiz iliski yasiyoruz ama olmuyor. Hsg filmini devlet hastanesinde cekilen varmi. Devlet ile Ozel arasinda anesteziden baska fark varmi o film icin. Anestezili cekilmek istemiyorum cunku anesteziye karsi alerjim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…