Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gunaydiin adete 3 gun kala dayanamadim normal kaset test yaptim. Hayali bi cizgi goruyorum ben cok cok silik. Foto cekmeye calistim ama fotoda da belli olmuyo ki.. off son testimdi bide bu siz gorebiliyo musunuz ?? Yoksa ben kafamdan mi cizgi goruyorum

Eklentiler

• 20210903_104239.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 90
Bi de şöyle atayim bence var gibi ya.. ama 3 gun kala bu kadar silik olmasi normal mi acaba? Cok basim donuyo aslinda o yuzden merak edip erken yaptim testi. Kasiklarimda da hissediyorum sanki hamile gibiyim. Boyle bi doluluk hissi var ama bilmiyorum hepsi psikolojikte olabilir..

Eklentiler

• 20210903_105359.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 91
flaşla çekip siyah beyaz yapın bi forumda genelde öyle yapıyorlar

Merhaba, sanki var gibi ama 1-2 gün sonra testi tekrarlayın koyulaşmasını bekleyin. İnşallah sağlıkla gelir

Normal kaset test yerine erken gebelik tesi alsan canım? Bi koşu alıp yap istersen. Ben adetim geçtikten sonra bile erken gebelik testi yapıp öyle öğrenmiştim :)

Burda var gibi duruyo erken gebelik testi alıp yap istersen İnşallah hayırlısıyla miniğin gelir

BAT : 14.09.2021 YAŞ:26 SÜRE:2 SENE

Kızlar tekrar merhaba. Kan vermistim sonucu aldım şimdi negatif beklenen adetime 4 gun vardı. Yumurtlamaya gorede bugün yada yarın adet olmalıyım. Zaten adet belirtilerim bugün kendini tam anlamıyla göstermeye başladı. Bu ayda kısmet olmad. Umutlar başka aya kaldı.

Erken gebelik testi alsam gun icindeki idrarla belli olur mu? Yoksa yarin sabah mi yapmaliyim??
Susuz kalabilirseniz 2-3 saat susuzluk ile daha net çıkar ama emin olmak için yarın sabah ilk idrar ile de yapabilirsiniz. ama hastane yakınsa gidip kan verin daha net öğrenmiş olursunuz.. Hayırlısı olsun hakkınızda..

Hayirlisi olsun en azindan stresle beklemeyeceksiniz artik yeni aya kendini hazırlayacak vucudunuz.. insallah gelecek aya hamile kalirsiniz

Daha cok erken sanirim biraz daha beklemeliyim hayirlisi olsun

Canım ben gördüm istersen yarın kan testi ver hayırlısı olsun bizlere de dua et bat 7 eylül

Canım ben gördüm istersen yarın kan testi ver hayırlısı olsun bizlere de dua et bat 7 eylül
Vermeyecegim kan ya hep cok erken ogreniyorum sonra zaman gecmiyo bekle bekle.. 5 6 haftalik olmadan ultrasonda da bi sey gozukmuyo bekleyecegim artik bekleyebildigim kadar. Isteyen herkes saglikla bebeklerini kucagina alir insallah. Bekleyis cok zor

Vermeyecegim kan ya hep cok erken ogreniyorum sonra zaman gecmiyo bekle bekle.. 5 6 haftalik olmadan ultrasonda da bi sey gozukmuyo bekleyecegim artik bekleyebildigim kadar. Isteyen herkes saglikla bebeklerini kucagina alir insallah. Bekleyis cok zor
Doğru söylüyorsun canım ama dayanabilsek testte yapmayız işte çok zor beklemek

Hayirlisi olsun en azindan stresle beklemeyeceksiniz artik yeni aya kendini hazırlayacak vucudunuz.. insallah gelecek aya hamile kalirsiniz
İnşaAllah canım. Aynen beklemek yoruyordu artık. Öğrendim bitti bu ayki umut ve stres. Rabbim bekleyen arkadaşlarıma hayır ile nasip etsin inşaAllah bu ay güzel haber almayı. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…