- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
Canım ben bunda bi pembelik görüyorum sanki ama sen yinede yarın ve sonraki günler testi tekrarla benceBi de şöyle atayim bence var gibi ya.. ama 3 gun kala bu kadar silik olmasi normal mi acaba? Cok basim donuyo aslinda o yuzden merak edip erken yaptim testi. Kasiklarimda da hissediyorum sanki hamile gibiyim. Boyle bi doluluk hissi var ama bilmiyorum hepsi psikolojikte olabilir..
Merhaba canım, ben denediğim ilk ay adet günüm gelmeden test yapmıştım negatif çıkmıştı tabiki ve çok üzülmüştüm. Gebe kaldığım 2. Ay da adetim 5 gün geçtikten sonra test yapıp pozitifi görmüştüm, o gebeliğim malesef devam etmedi düşük yaptım ama tavsiyem adet günü gelmeden test yapmamak naçizane. Beklemek insanı çok çok yıpratıyor.Kızlar tekrar merhaba. Kan vermistim sonucu aldım şimdi negatifbeklenen adetime 4 gun vardı. Yumurtlamaya gorede bugün yada yarın adet olmalıyım. Zaten adet belirtilerim bugün kendini tam anlamıyla göstermeye başladı. Bu ayda kısmet olmad. Umutlar başka aya kaldı.
5. Haftada ancak keseyi görmüştüm ben, bir daha gebelik elde edersem bir süre beklemek istiyorum ama pıhtılaşma durumum olduğu İçin de gider miyim bilemiyorum. Bence de bekle canım, zaten silik çizgiler demek gebelik yeni demek. Erken öğrenmenin kimseye faydası yok, hatta benim için bana zararı olduğunu düşünüyorum, ah acaba kimyasal mı ay kese var mı vs gibi.Vermeyecegim kan ya hep cok erken ogreniyorum sonra zaman gecmiyo bekle bekle.. 5 6 haftalik olmadan ultrasonda da bi sey gozukmuyo bekleyecegim artik bekleyebildigim kadar. Isteyen herkes saglikla bebeklerini kucagina alir insallah. Bekleyis cok zor
Gördüüüümm benBi de şöyle atayim bence var gibi ya.. ama 3 gun kala bu kadar silik olmasi normal mi acaba? Cok basim donuyo aslinda o yuzden merak edip erken yaptim testi. Kasiklarimda da hissediyorum sanki hamile gibiyim. Boyle bi doluluk hissi var ama bilmiyorum hepsi psikolojikte olabilir..
Benim bat 7 Eylül sadece adet olacakmış gibi karnım ağrıyor o kdr, normalde hiç bu kadar erken başlamaz sancılarım bekliyoruz bakalımSelam hanimlarrr bati yakin olanlar ne var ne yok belirti namina??? Insallah bu ay o ay olsun hepimiz icinOlmazsa da can sıkmak yok butun aylar bizim
Kızlar aranızda hsg çektiren var mı ?Doktorum bana bu ayda regl olursam hsg çekelim dedi
karaca3443 çektirmişti. Yardımcı olur sana canım.
Benimde 11i ama ayni dedigin gibi kasik agrisi ve gogus ucu hassas ya cok fena usuttum yada beybiliBenim bat 7 Eylül sadece adet olacakmış gibi karnım ağrıyor o kdr, normalde hiç bu kadar erken başlamaz sancılarım bekliyoruz bakalım
Ne kadar erken canım? Bu dönem herkesin adet düzeni şaştı gördüğüm kadarıyla.Kızlar ben adet oldum erkenden
3 gün erken oldum.5 Eylül bat dün kahverengi akıntım oldu bugün söküldüNe kadar erken canım? Bu dönem herkesin adet düzeni şaştı gördüğüm kadarıyla.
Hadi bakalım inşallah :) reglimi takip ettiğim uygulama var orada yazıyor olası muhtemel yumurtlama günleri ona göre değerlendiriyorumBenimde 11i ama ayni dedigin gibi kasik agrisi ve gogus ucu hassas ya cok fena usuttum yada beybiliYumurtlamani takip ediyo musun?
Benimde 11i ama ayni dedigin gibi kasik agrisi ve gogus ucu hassas ya cok fena usuttum yada beybiliYumurtlamani takip ediyo musun?
canım ben çektirmiştim. anestezisiz yaptırdım. biraz rahatsız edici evet ama çok kısa sürüyor. Tedirgin olma. Birde hsg çekiminden sonra hamile kalan çok kişi duydum. Belki iyi bile olur çektirmen.Kızlar aranızda hsg çektiren var mı ?Doktorum bana bu ayda regl olursam hsg çekelim dedi
Doktor bana şişli de bir yer önerdi ağrısız çekim yapıyorlarmış acı eşiğim düşük umarım çok canım yanmaz gidicem mecbur bu aydan sonracanım ben çektirmiştim. anestezisiz yaptırdım. biraz rahatsız edici evet ama çok kısa sürüyor. Tedirgin olma. Birde hsg çekiminden sonra hamile kalan çok kişi duydum. Belki iyi bile olur çektirmen.
Acı konusunda yapılan yorumlardan etkilenme. Çünkü o durum tüplerin yapışıklığına falan bağlıymış o nedenle kişiden kişiye değişiyor. Ben çok sorun yaşamadım yani bitince iyi ki anestezisiz yaptırmışım dedim. Kafanda çok büyütme. Çok kısa sürüyor. Sonuca odaklan gözünü kapat yaptır :)Doktor bana şişli de bir yer önerdi ağrısız çekim yapıyorlarmış acı eşiğim düşük umarım çok canım yanmaz gidicem mecbur bu aydan sonra
yazmadı canım bana. nasıl sorular soruyor? şikayet edin eminseniz.Kızlar selam SA2041 nickli birisi size özelden yazdı mı hiç.kivircikkuala ile bana özelden yazıyor saçma sapan sorular aynı muhabbet sürekli. Ben acikcasi artik bunun bir bayan oldugunu dusunmuyorum. Dikkat edin kızlar. Yazdı mı kimseye özelden.
Yaptırıcam mecbur 2 sene oldu hala hiç gebelik yok bütün testler normal sadece eşimin ileri hareketinde ve morfolojisinde düşükşük var ondam da olabilir dedi doktorAcı konusunda yapılan yorumlardan etkilenme. Çünkü o durum tüplerin yapışıklığına falan bağlıymış o nedenle kişiden kişiye değişiyor. Ben çok sorun yaşamadım yani bitince iyi ki anestezisiz yaptırmışım dedim. Kafanda çok büyütme. Çok kısa sürüyor. Sonuca odaklan gözünü kapat yaptır :)
Ben çektirdim kuzum 3 ay önce.Kızlar aranızda hsg çektiren var mı ?Doktorum bana bu ayda regl olursam hsg çekelim dedi