Bence çok iyi artmışSağlık ocağını aradım sonucum 157 2gün önce 64.82 idi. Sizce artış iyi mi kızlar
Ben hiç kan test ile takip etmedim ama okuduğum araştırdığım kadarıyla gayet iyi, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinSağlık ocağını aradım sonucum 157 2gün önce 64.82 idi. Sizce artış iyi mi kızlar
Ayın 20sinde canımyyaprak kuzum gördün mü bunu
Ya çok sevindim umarım sağlıkla ilerlerKızlar ben dayanamadım kan verdim. Adete 2 gün var 16.75 beta
Aa aa gelen gelene ne güzel haber bunlar böyle, çoook tebrik ederimKızlar ben dayanamadım kan verdim. Adete 2 gün var 16.75 beta
Adetinize kaç gün var? Bende 24ünde çatlatma iğnesi yaptım bat 7 eylül erken değil mi daha tahlil için?Kızlar 23 ünde çatlama olmuştu dün kan vermiştim 0 çıkmışsıramıza saldık hayalleri
Ben seni gebe ilan etmiştim çoktan listeye yazmıştımKızlar ben dayanamadım kan verdim. Adete 2 gün var 16.75 beta
Adet oldum benAdetinize kaç gün var? Bende 24ünde çatlatma iğnesi yaptım bat 7 eylül erken değil mi daha tahlil için?
GetirmediMerhaba burası Uğur getirir İnşallah
BAT:02.09.2021
Deneme süresi :3.ay olacak
Ya canımGetirmedi
Geç yumurtladınız o zamanAdet oldum ben
Süperr, daha güzel artışlara inşallahhSağlık ocağını aradım sonucum 157 2gün önce 64.82 idi. Sizce artış iyi mi kızlar
Daha güzel artışlar görmeniz dileğiyleKızlar ben dayanamadım kan verdim. Adete 2 gün var 16.75 beta
Ultrason ile baktı her şey güzel dedi. Amy değeri nedir? Ona niye bakmadı acabaSıkıntı görünmüyor. Ultrason da yumurtalık analizi yaptı mı? amh değerlerine bakmamış..
Amh değeri yumurta rezervini gösteriyor. Ultrason da bakıp güzel dedi ise gerek görmemiştir. Amh zaten regl den bağımsız aklınıza takılırsa herhangi bi zman gidip bastırabilirsiniz. Ben evlendn önce baktırdığım için gerek görmedimUltrason ile baktı her şey güzel dedi. Amy değeri nedir? Ona niye bakmadı acaba