Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi Hayirli Uğurlu Olsun Bebiş Geliyor Demek Canım

Amin İnşallah Darısı isteyen herkesin başına

Bugünde olmazsam sabaha karşı kan testi yaptırayım.

Bence kan testinde acele edip benim gibi kendini üzme sabırla bekle adetin geçerse öyle yap öncesinde bende çok sabırsız davranıp yaptırdım kendini strese sokma İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum

Canım ben de kivircikkuala gibi düşünüyorum. Acele etme. Ben de adete daha varken erken test yaptım negatif çıktı. Şimdi hem moralim bozuldu hem de içimde minik de olsa bir acaba kaldı. Boş yere 2 kez üzülmüş olucam. Keşke bat ı bekleseydim diyorum 1 kere hakkıyla üzülürdüm Şaka bir yana umarım hamilesindir ama acele etme

Çok teşekkürler. Adet belirtileriniz varmıydı peki lekelenme olduktan sonra
Merhaba lekelenmeniz nasıl olmuştu. Benim yaşadığım gebelikte battan 3 4 gün önce çamaşırımda kahverengi leke olmuştu birkaç damla. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama geçen ay da kahverengi akıntı gibi sildikçe gelen kahverengi leke geldi ertesi gün de adet oldum. İkisi de olabilir yani

Cok teşekkür ederim insallah isteyen herkesee versin Allah'm:)) Ama inanın o kdr sabirsizim ki 7 yıllık ilişkimiz vardi bebek icin evlenmiştik 2 yıldır bunun icin uğraşıyodk suan nerdeyse hergn kan veresim geliyo :))

Bence kan testinde acele edip benim gibi kendini üzme sabırla bekle adetin geçerse öyle yap öncesinde bende çok sabırsız davranıp yaptırdım kendini strese sokma İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum
Çatlama sonrası 14. Gün bugün. Bat 2 Eylül gösteriyor uygulama yumurtlamaya göre bende acele etmek istemiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız canım

Umarım hepimiz gebe oluruz en kısa sürede teşekkür ederim

Çatlama sonrası 14. Gün bugün. Bat 2 Eylül gösteriyor uygulama yumurtlamaya göre bende acele etmek istemiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız canım
Amin İnşallah senin çatlaman hangi gün oldu kuzum

Sadece 1-2 damla kahverengi leke. Devamı gelmedi akıntı olarak.

En iyisi beklemek her türlü ihtimal olabilir teşekkürler

Aynı zamanda da hamile kalırsak bu benzerliğimiz taçlanmış olur ne diyorsun

Gerçi doğru benim de bir arkadaşım var daha evliliklerinin 1. senesi dolmadan bebeğini kucağına aldı, olacak olan oluyor :)
Arkadaşım evlendi 2. Ay bitmeden hamiş her şey Allah'tan geliyor bizlere de nasip etsin rabbim hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…