- 14 Temmuz 2021
- 33
- 18
Hadi Hayirli Uğurlu Olsun Bebiş Geliyor Demek CanımAdet günüme 3 gun kala verdim beta hcg 114.4 cikti 2 gun snra tekrar vericem ama ilk gebeliğim olcağı icin inanın hic anlamıyorum bu değer ne demek şimdi, daha once kimyasal düşük yaşadım ama anlamamışım sonradan doktorum söyledi her kadin yaşar diye,smdi ise bunda hic anlamiyorm beklemiyodm ama cok belirtiler oldu idrar testi yaptim 2 tane çift çizgi cikti ama cok güvenemedim kan değerleride benim bildiğim negatif pozitif yazar bunda hic bisey yazmıyo suan calisiyorum da cikip hastaneye de gidemıyorum ,beni bilgilendirebilirmisiniz bu sonuc ne demek
Evet canım vardı.Çok teşekkürler. Adet belirtileriniz varmıydı peki lekelenme olduktan sonra
Amin İnşallahEllerine sağlık inşallah hayırlı güzel haberlerle geliriz :)
İnşallaah sizinledir umutsuzluk olmasın lütfenn
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin
Okudukça aynı şeyleri düşündüm inşallah
tünaydın vallahi bu kadar yazına ben pozitif doldum, Allah'ta seni pozitif doldursun canım :)
Belirtiler de yalan olduKızlar 23 ünde çatlama olmuştu dün kan vermiştim 0 çıkmışsıramıza saldık hayalleri
Temmuzda ben öyle oldum canım adet oldum inşallah senin ki yerleşmedirDün çok az lekelenmem gelmişti. Bugün hala gelen giden yok böyle olup birkaç güne regl olan oldu mu acaba ?
Bugünde olmazsam sabaha karşı kan testi yaptırayım.
Bence kan testinde acele edip benim gibi kendini üzme sabırla bekle adetin geçerse öyle yap öncesinde bende çok sabırsız davranıp yaptırdım kendini strese sokma İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum
Kuzum bende tek belirti sağ kasık ağrısı batmasıydı diğerlerini bilemem ama bende başka birşey olmadı dinlediğim zaman kendimi hamileyim zaten en iyisi dinlememekBelirtiler de yalan oldukendimizi fazla mı dinliyoruz nedir anlamıyorum
Bende kaç kez böyle oldum sonu hayal kırıklığıKuzum bende tek belirti sağ kasık ağrısı batmasıydı diğerlerini bilemem ama bende başka birşey olmadı dinlediğim zaman kendimi hamileyim zaten en iyisi dinlememek
Merhaba lekelenmeniz nasıl olmuştu. Benim yaşadığım gebelikte battan 3 4 gün önce çamaşırımda kahverengi leke olmuştu birkaç damla. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama geçen ay da kahverengi akıntı gibi sildikçe gelen kahverengi leke geldi ertesi gün de adet oldum. İkisi de olabilir yaniÇok teşekkürler. Adet belirtileriniz varmıydı peki lekelenme olduktan sonra
Cok teşekkür ederim insallah isteyen herkesee versin Allah'm:)) Ama inanın o kdr sabirsizim ki 7 yıllık ilişkimiz vardi bebek icin evlenmiştik 2 yıldır bunun icin uğraşıyodk suan nerdeyse hergn kan veresim geliyo :))Tebrik ederim canım gebesin sağlıkla devam etsin inşallah. 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatlerde kan ver 2 kat artış olacak mı bak. Sonra da kese görmek içim bir süre bekleyeceksinEylül çok güzel başladı yaaa allahım böyle devam etsin bizler için de
Çatlama sonrası 14. Gün bugün. Bat 2 Eylül gösteriyor uygulama yumurtlamaya göre bende acele etmek istemiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız canımBence kan testinde acele edip benim gibi kendini üzme sabırla bekle adetin geçerse öyle yap öncesinde bende çok sabırsız davranıp yaptırdım kendini strese sokma İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum
Umarım hepimiz gebe oluruz en kısa sürede teşekkür ederimCanım ben dekivircikkuala gibi düşünüyorum. Acele etme. Ben de adete daha varken erken test yaptım negatif çıktı. Şimdi hem moralim bozuldu hem de içimde minik de olsa bir acaba kaldı. Boş yere 2 kez üzülmüş olucam. Keşke bat ı bekleseydim diyorum 1 kere hakkıyla üzülürdüm Şaka bir yana umarım hamilesindir ama acele etme
Bence artış çok iyi :)Sağlık ocağını aradım sonucum 157 2gün önce 64.82 idi. Sizce artış iyi mi kızlar
yumurtlama sonrası 14-16 gün bence sonrası pek olmaz.Çatlama sonrası 14. Gün bugün. Bat 2 Eylül gösteriyor uygulama yumurtlamaya göre bende acele etmek istemiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız canım
Amin İnşallah senin çatlaman hangi gün oldu kuzumÇatlama sonrası 14. Gün bugün. Bat 2 Eylül gösteriyor uygulama yumurtlamaya göre bende acele etmek istemiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız canım
Sadece 1-2 damla kahverengi leke. Devamı gelmedi akıntı olarak.Merhaba lekelenmeniz nasıl olmuştu. Benim yaşadığım gebelikte battan 3 4 gün önce çamaşırımda kahverengi leke olmuştu birkaç damla. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama geçen ay da kahverengi akıntı gibi sildikçe gelen kahverengi leke geldi ertesi gün de adet oldum. İkisi de olabilir yani
En iyisi beklemek her türlü ihtimal olabilirMerhaba lekelenmeniz nasıl olmuştu. Benim yaşadığım gebelikte battan 3 4 gün önce çamaşırımda kahverengi leke olmuştu birkaç damla. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama geçen ay da kahverengi akıntı gibi sildikçe gelen kahverengi leke geldi ertesi gün de adet oldum. İkisi de olabilir yani
Arkadaşım evlendi 2. Ay bitmeden hamiş her şey Allah'tan geliyor bizlere de nasip etsin rabbim hayırlısıylaAynı zamanda da hamile kalırsak bu benzerliğimiz taçlanmış olur ne diyorsun
Gerçi doğru benim de bir arkadaşım var daha evliliklerinin 1. senesi dolmadan bebeğini kucağına aldı, olacak olan oluyor :)