Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun.. Tahlil sonucun ne çıktı..

Aynı durumdayız hemen hemen ben de 3 senelik evliyim geçen sene hazirandan beri deniyoruz. Görünürde bir problem yok. Sadece hsg kaldı o da bu ay olmazsa önümüzdeki ay gideceğiz. İnşallah bu ay güzel haberi alırım

Ben de 4 yıllık evliyim canım. 1 arkadaşımla aynı anda hadi yapalım dedik o hamile kaldı ben 2 ay denedim olmadı. Sonra diğer arkadaşım çocuk düşünmüyorken yumurtlama dönemi dışında diye yaşadığı ilişki ile gebe kaldı benim de o ay oldu ama düşük oldu. Zaten hamilelik düşük sonrası adet bir ay korun derken 2 ay gitti zaten. İşyerimde aynı dönemde 3 arkadaşım hamile kaldı her hamilelik bende sabır sınaması. Onlar için mutluyum tabi ama herkes ilk ayda hamile ve ben sürekli zıbın puset bunlara maruz kalıyorum görmek istemiyorum da diyemiyorum tabiki onların yanında olmak istiyorum ama insan etkileniyor. Aynı zamanda hadi dediğim arkadaşım birkaç aya doğuracak. Bende var sıfır...

Hiçbir belirtim yoktu sadece çok uykum var sanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum adetime 3 gün var betam 220 cıktı
Bende suan hastaneye gitsem giderim de allahım izni ile ama gitmek isdemiyorum benimde adetime 2 gün kaldı işde belirtilerde var ama işde bel bağlamak istemiyorum

Siz dede heran adet olacakmış gibi his var mı
Valla hissizlestim artık desem o derece yani belirtim sadece göğüslerim de batma var şişlik var birde eğilemiyorum ne garipse alttan agrı vuruyor eğilince blrde sanki afedersin tuvalete sıkışmışım gibi rahmimde baskı var

İnş alırsın sa gerek kalmaz ama alamazsan İstanbul da gelmeyi düşürsen beraber hsg gidebiliriz.. Birbirimize destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…