- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Geçmiş olsun.. Tahlil sonucun ne çıktı..Kızlar bugün yıllar önce çok sık yaşadığım ve tam 5 senedir asla başıma gelmeyen bir şey yaşadım bugün. Auralı migren. Konuşamadım göremedim kustum şiddetli baş ağrısı yaşadım. En sonunda eşim geldi ve bayılmışım. Gözümü acilde açtım. Doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende olabilir dedim. Test yapalım 1 saat bekleyelim ve öyle tedavi uygulayalım dedi. Maalesef kabul edemedim. Parol tarzı şeyler yapıldı. Üzerine kusmaya devam ettim eve geldik uyumuşum. Baş ağrısı hala devam. Yıllar sonra böyle birşey yaşamak beni çok yordu. Çok şaşkınım ergenlik döneminden beri hiç başıma gelmemişti
Aynı durumdayız hemen hemenBen 3 yıllık evliyim. Arkadaşlar (3 tane) hepsi aynı anda hamile kaldılar. Bizde o zaman başlayalım dedik Hazirandan beri denemeler devam ediyor.. ilk gebelik ama kimyasal bile olmadıO yüzden açıkcası zaman geçtikçe tedirginliğim artıyor ama bu regl dönemi doktora gittim herşey detaylı bakıldık hiç bir sıkıntı yok çok şükür.. Gelecek ay olmazsa hsg düşünüyorum. Eşimde 4 ekim sprem testi verecek.. Umarım gerek kalmaz hiçbirine..
Ama marttan beri her hafta arkadaşlar ile oturup gebelik süreçlerini konuşuyoruz ve beni psikolojik olarak etkilemeye başladıGörüşmeyelim de demek istemiyorum desem mi onu da bilmiyorum ama her buluşmada sıra sende artık diyorlar oysaki bende uğraşıyorum ama tık yok
Ben de 4 yıllık evliyim canım. 1 arkadaşımla aynı anda hadi yapalım dedik o hamile kaldı ben 2 ay denedim olmadı. Sonra diğer arkadaşım çocuk düşünmüyorken yumurtlama dönemi dışında diye yaşadığı ilişki ile gebe kaldıBen 3 yıllık evliyim. Arkadaşlar (3 tane) hepsi aynı anda hamile kaldılar. Bizde o zaman başlayalım dedik Hazirandan beri denemeler devam ediyor.. ilk gebelik ama kimyasal bile olmadıO yüzden açıkcası zaman geçtikçe tedirginliğim artıyor ama bu regl dönemi doktora gittim herşey detaylı bakıldık hiç bir sıkıntı yok çok şükür.. Gelecek ay olmazsa hsg düşünüyorum. Eşimde 4 ekim sprem testi verecek.. Umarım gerek kalmaz hiçbirine..
Ama marttan beri her hafta arkadaşlar ile oturup gebelik süreçlerini konuşuyoruz ve beni psikolojik olarak etkilemeye başladıGörüşmeyelim de demek istemiyorum desem mi onu da bilmiyorum ama her buluşmada sıra sende artık diyorlar oysaki bende uğraşıyorum ama tık yok
Süper haber sağlıkla devam etsin inşallahHanımlar ben hamile olduğumu öğrendim
Şunu anladım sadece önceki aylar eşim artık bıkmıştı benden hergun hergun hadı hadi demenden bu ay bi kac sefer oldu olmadı ilişki hamile olduğumu öğrendimSüper haber sağlıkla devam etsin inşallahdetaylandırın bizi
Belirtilerin neydi canımŞunu anladım sadece önceki aylar eşim artık bıkmıştı benden hergun hergun hadı hadi demenden bu ay bi kac sefer oldu olmadı ilişki hamile olduğumu öğrendim
Hiçbir belirtim yoktu sadece çok uykum varBelirtilerin neydi canım
Bende suan hastaneye gitsem giderim de allahım izni ile ama gitmek isdemiyorum benimde adetime 2 gün kaldı işde belirtilerde var ama işde bel bağlamak istemiyorumHiçbir belirtim yoktu sadece çok uykum varsanki heran adet olacakmışım gibi hissediyorum adetime 3 gün var betam 220 cıktı
Siz dede heran adet olacakmış gibi his var mıBende suan hastaneye gitsem giderim de allahım izni ile ama gitmek isdemiyorum benimde adetime 2 gün kaldı işde belirtilerde var ama işde bel bağlamak istemiyorum
İnsallah kuzum Rabbim gönlüne göre en guzelini nasip etsin inşallahKızlar BAT 3 Eylülİnşallah bir mucize
Allah razı olsunİnsallah kuzum Rabbim gönlüne göre en guzelini nasip etsin inşallah
Gozun aydin kuzum Rabbime m kalp atisini duymani nasip etsin tamamina erdirsin inşallahHanımlar ben hamile olduğumu öğrendim
Valla hissizlestim artık desem o derece yani belirtim sadece göğüslerim de batma var şişlik var birde eğilemiyorum ne garipse alttan agrı vuruyor eğilince blrde sanki afedersin tuvalete sıkışmışım gibi rahmimde baskı varSiz dede heran adet olacakmış gibi his var mı
Amin çok teşekkür ederim allah razi olsun haftaya kese görmeye gel dediGozun aydin kuzum Rabbime m kalp atisini duymani nasip etsin tamamina erdirsin inşallahbizlerede dua edin
Hadi bakalim hayirlisiAmin çok teşekkür ederim allah razi olsun haftaya kese görmeye gel dedi
Cimcimeni de gorursun belki haftan bellimiAmin çok teşekkür ederim allah razi olsun haftaya kese görmeye gel dedi
İnş alırsın sa gerek kalmaz ama alamazsan İstanbul da gelmeyi düşürsen beraber hsg gidebiliriz.. Birbirimize destek oluruzAynı durumdayız hemen hemenben de 3 senelik evliyim geçen sene hazirandan beri deniyoruz. Görünürde bir problem yok. Sadece hsg kaldı o da bu ay olmazsa önümüzdeki ay gideceğiz. İnşallah bu ay güzel haberi alırım
Easy healthcare corporation yazınca çıkıyor canımApp Store’da bulamadım