- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
Dalgalanma olabiliyor sakinKızlar adetin 7. Gününde başladım yapmaya şu an için t çizgisi koyu değil mi ya şimdiden belirgin çıktı erken mi yumurtlayacağım ki
Yarına kalcağını düşünmüyorum sonucun çıkması lazım biraz daha bekle canımHcg icin kan verdim ünv. hastanesinde saat 16.00 da ama sonuc hala gorunmuyor. Mesai saati gectigi icin yarina kaldi sanirim
15 dakikada bir kontrol ediyorum. Ders calisirken konsantre olamiyorum. Erkenden uyumayi bile dusundum zaman gecsin diyeYarına kalcağını düşünmüyorum sonucun çıkması lazım biraz daha bekle canım
Yarın kalmak diye birşey olamaz zaten yarına kadar beklemez kan. Laboratuarlar sürekli açık15 dakikada bir kontrol ediyorum. Ders calisirken konsantre olamiyorum. Erkenden uyumayi bile dusundum zaman gecsin diye
Anlayabiliyorum seni sürekli beynimiz orda olduğu için15 dakikada bir kontrol ediyorum. Ders calisirken konsantre olamiyorum. Erkenden uyumayi bile dusundum zaman gecsin diye
Yok daha var koyulaşmasına en az 2-3 gün.. Bazende hafif koyulaşıyor sonra gene silikleşiyor ardından aniden koyulaşıyor takipte kalmak en iyisi ama şuan hemen koyulaşacak gibi değilKızlar adetin 7. Gününde başladım yapmaya şu an için t çizgisi koyu değil mi ya şimdiden belirgin çıktı erken mi yumurtlayacağım ki
Canım yarın listeyi güncelleyeceğim.Pinky93 Canım Öncelikle Hayirli Olsun Hamişliğin Benide eklermisin Listeye Kendimi Görünce Daha İyi oluyor listede
Benim de yaş 31 4. Ay bat da 24 Eylül yakın hissettim size kendimiPinky93 beni de ekler misin? Yaş 31 4.ay d vit, b-12,çinko, omega-3, folik asit kullanıyorum muhtemel bat 23 Eylül
Bakalım bu ay neye niyet neye kısmet
Benim de yaş 31 4. Ay bat da 24 Eylül yakın hissettim size kendimi
İnşallahhberaber takipte kalacağız. Ovu kardeşliği belki başka kardeşliklerde getirir Bende kargo bekliyorum ovulasyon takibine başlayacağım. Doktora gittim herşey normal çıktı bu ay stres yapmadan denemeye devam bakalım
Gecmis olsun Rabbim sifa versin inşaallah iyimisiniz şimdiKızlar bugün yıllar önce çok sık yaşadığım ve tam 5 senedir asla başıma gelmeyen bir şey yaşadım bugün. Auralı migren. Konuşamadım göremedim kustum şiddetli baş ağrısı yaşadım. En sonunda eşim geldi ve bayılmışım. Gözümü acilde açtım. Doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende olabilir dedim. Test yapalım 1 saat bekleyelim ve öyle tedavi uygulayalım dedi. Maalesef kabul edemedim. Parol tarzı şeyler yapıldı. Üzerine kusmaya devam ettim eve geldik uyumuşum. Baş ağrısı hala devam. Yıllar sonra böyle birşey yaşamak beni çok yordu. Çok şaşkınım ergenlik döneminden beri hiç başıma gelmemişti
Tedaviyi neden kabul etmedin onu anlamadım, geçmiş olsun bu aradaKızlar bugün yıllar önce çok sık yaşadığım ve tam 5 senedir asla başıma gelmeyen bir şey yaşadım bugün. Auralı migren. Konuşamadım göremedim kustum şiddetli baş ağrısı yaşadım. En sonunda eşim geldi ve bayılmışım. Gözümü acilde açtım. Doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende olabilir dedim. Test yapalım 1 saat bekleyelim ve öyle tedavi uygulayalım dedi. Maalesef kabul edemedim. Parol tarzı şeyler yapıldı. Üzerine kusmaya devam ettim eve geldik uyumuşum. Baş ağrısı hala devam. Yıllar sonra böyle birşey yaşamak beni çok yordu. Çok şaşkınım ergenlik döneminden beri hiç başıma gelmemişti
Ben 3 yıllık evliyim. Arkadaşlar (3 tane) hepsi aynı anda hamile kaldılar. Bizde o zaman başlayalım dedik Hazirandan beri denemeler devam ediyor.. ilk gebelik ama kimyasal bile olmadıİnşallahhbu ay ben de stresli değilim olumlu bakıyorum. Sizin ilk gebeliğiniz mi olacak yoksa anne misiniz? Benim haziranda 1 düşüğüm oldu..