Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetin 7. Gününde başladım yapmaya şu an için t çizgisi koyu değil mi ya şimdiden belirgin çıktı erken mi yumurtlayacağım ki🧐

Eklentiler

• F689A7A7-5C6F-48A2-9BDA-A05DE3A33B64.jpeg
    F689A7A7-5C6F-48A2-9BDA-A05DE3A33B64.jpeg
    84,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bugün yıllar önce çok sık yaşadığım ve tam 5 senedir asla başıma gelmeyen bir şey yaşadım bugün. Auralı migren. Konuşamadım göremedim kustum şiddetli baş ağrısı yaşadım. En sonunda eşim geldi ve bayılmışım. Gözümü acilde açtım. Doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende olabilir dedim. Test yapalım 1 saat bekleyelim ve öyle tedavi uygulayalım dedi. Maalesef kabul edemedim. Parol tarzı şeyler yapıldı. Üzerine kusmaya devam ettim eve geldik uyumuşum. Baş ağrısı hala devam. Yıllar sonra böyle birşey yaşamak beni çok yordu. Çok şaşkınım ergenlik döneminden beri hiç başıma gelmemişti

Selamlar herkese
Bir kaç aydır topiklerdeyim beni de ekler misin? Umarım şans getirir sonbahar bize 🥰
Bat 23 Eylül yaş 31 4 aydır bekliyoruz ☺️

Çatlama iğnesini 16 mm iken yaptı doktor dogru mu bu acaba dgeride 20 mm idi

Hcg icin kan verdim ünv. hastanesinde saat 16.00 da ama sonuc hala gorunmuyor. Mesai saati gectigi icin yarina kaldi sanirim😭😭

Kızlar adetin 7. Gününde başladım yapmaya şu an için t çizgisi koyu değil mi ya şimdiden belirgin çıktı erken mi yumurtlayacağım ki🧐
Yok daha var koyulaşmasına en az 2-3 gün.. Bazende hafif koyulaşıyor sonra gene silikleşiyor ardından aniden koyulaşıyor takipte kalmak en iyisi ama şuan hemen koyulaşacak gibi değil

Pinky93 Pinky93 beni de ekler misin? Yaş 31 4.ay d vit, b-12,çinko, omega-3, folik asit kullanıyorum muhtemel bat 23 Eylül
Bakalım bu ay neye niyet neye kısmet

Benim de yaş 31 4. Ay bat da 24 Eylül yakın hissettim size kendimi 😍
🥰beraber takipte kalacağız. Ovu kardeşliği belki başka kardeşliklerde getirir🤩 Bende kargo bekliyorum ovulasyon takibine başlayacağım. Doktora gittim herşey normal çıktı bu ay stres yapmadan denemeye devam bakalım☺️

🥰beraber takipte kalacağız. Ovu kardeşliği belki başka kardeşliklerde getirir🤩 Bende kargo bekliyorum ovulasyon takibine başlayacağım. Doktora gittim herşey normal çıktı bu ay stres yapmadan denemeye devam bakalım☺️
İnşallahh 😍 bu ay ben de stresli değilim olumlu bakıyorum. Sizin ilk gebeliğiniz mi olacak yoksa anne misiniz? Benim haziranda 1 düşüğüm oldu..

Kızlar bugün yıllar önce çok sık yaşadığım ve tam 5 senedir asla başıma gelmeyen bir şey yaşadım bugün. Auralı migren. Konuşamadım göremedim kustum şiddetli baş ağrısı yaşadım. En sonunda eşim geldi ve bayılmışım. Gözümü acilde açtım. Doktor gebelik şüphem olup olmadığını sordu bende olabilir dedim. Test yapalım 1 saat bekleyelim ve öyle tedavi uygulayalım dedi. Maalesef kabul edemedim. Parol tarzı şeyler yapıldı. Üzerine kusmaya devam ettim eve geldik uyumuşum. Baş ağrısı hala devam. Yıllar sonra böyle birşey yaşamak beni çok yordu. Çok şaşkınım ergenlik döneminden beri hiç başıma gelmemişti
Gecmis olsun Rabbim sifa versin inşaallah iyimisiniz şimdi

Tedaviyi neden kabul etmedin onu anlamadım, geçmiş olsun bu arada

İnşallahh 😍 bu ay ben de stresli değilim olumlu bakıyorum. Sizin ilk gebeliğiniz mi olacak yoksa anne misiniz? Benim haziranda 1 düşüğüm oldu..
Ben 3 yıllık evliyim. Arkadaşlar (3 tane) hepsi aynı anda hamile kaldılar. Bizde o zaman başlayalım dedik Hazirandan beri denemeler devam ediyor.. ilk gebelik ama kimyasal bile olmadı🥲 O yüzden açıkcası zaman geçtikçe tedirginliğim artıyor ama bu regl dönemi doktora gittim herşey detaylı bakıldık hiç bir sıkıntı yok çok şükür.. Gelecek ay olmazsa hsg düşünüyorum. Eşimde 4 ekim sprem testi verecek.. Umarım gerek kalmaz hiçbirine..

Ama marttan beri her hafta arkadaşlar ile oturup gebelik süreçlerini konuşuyoruz ve beni psikolojik olarak etkilemeye başladı😔 Görüşmeyelim de demek istemiyorum desem mi onu da bilmiyorum ama her buluşmada sıra sende artık diyorlar oysaki bende uğraşıyorum ama tık yok😁

X