Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Butun dakikalar senindir kuzum
Hergün hepsini çekiyorum. Rabbi heb li mines salihin çekerken elimi karnıma koyup çekiyorum. Hepsini uzun araştırmalar sonucu birleştirdim. En etkili denilenler. Sayısı çok gözükmesin bir başlayınca yarım saat sürüyor. Her anneye lazım kitabından aldıklarım da var. Manevi olarak iyi hissettiriyor zikir çekmek kafam çok rahatlıyor. Bebeğime olan inancım artıyor. Regl biter bitmez başlamıştım hepsine hala devam

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-29-23-10-12-856_com.miui.notes.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210829_232007.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 58
Meryem suresi de yazıyordu kitapta biraz araştırdım çok kısa sürede sonuç alanlar olmuş. Tabi tıbbi olarak hiç bir engel olmaması gerekiyormuş. Ona başlayamadım keşke diyorum ama. .

Cok teşekkür ederim Allah razı olsun
bende cekiyorum zikir cok rahatlatiyor manevi olarak

Meryem suresi de yazıyordu kitapta biraz araştırdım çok kısa sürede sonuç alanlar olmuş. Tabi tıbbi olarak hiç bir engel olmaması gerekiyormuş. Ona başlayamadım keşke diyorum ama. .
Evet meryem suresini hem okurum hemde is yaarken acar dinlerim evde bakara suresi de ayni sekilde

Calismiyorsaniz evde is yaparken telefondan acip dinleyebilirsiniz

Evet meryem suresini hem okurum hemde is yaarken acar dinlerim evde bakara suresi de ayni sekilde
Bende dinleyeyim.
Calismiyorsaniz evde is yaparken telefondan acip dinleyebilirsiniz
Evet bende dinleyeyim. Hiç aklıma gelmemişti. Ek yaptım bir fotoğraf yüklenmemişti. Elimizden geleni yapıyoruz. Manevi destek de çok iyi hissettiriyor gerçekten. Çok seviyorum Esmaları

Bende dinleyeyim.
Evet bende dinleyeyim. Hiç aklıma gelmemişti. Ek yaptım bir fotoğraf yüklenmemişti. Elimizden geleni yapıyoruz. Manevi destek de çok iyi hissettiriyor gerçekten. Çok seviyorum Esmaları
İsmine gore ebced hesabi yapip cekebilirsin tavsiye ederim

Benide ekler misin Pinky93 bat 28 eylül istenilen süre 16 ay oldu inşallah mucizeme burada kavuşurum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Geç kalmadıysam beni de ekleyebilir misiniz. 2 yılı geçti diyebilirim ama olmuyor malesef

Cnm benm bat 18 eylul ama yumurtlamaya gorr degisebiliyor. Yas 33 6. Ay Deneme
Takviye kullanmiyorm. Eklersen sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…