Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyız Eke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?

Eklentiler

• C3E72127-AF18-4ED0-83D6-B2EA720B5BCE.png
    431 KB · Görüntüleme: 92
  • C835D853-4045-47A7-A582-F5AC8A56EF12.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 94
İnşallah miniğin geliyordur bende günüme 5 gün kala erken test yapmıştım silik çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar dene geliyo inşallahh annesi

Merhaba kızlar bende 1 yıldır olmayanlardanım ikimizde de hiçbi sorun yok ama olmadı henüz bu ay hsg çekildim temiz çıktı neden olmuyor bilmiyorum inşallah bu ay uğurlu gelir
Canım bana da doktor hsg dedi, nasıldı,? Anesteziyle mi oldun? Hsgden sonra sebepsizse şans artıyormuş İnş sana da öyle olur.

Ben de 1 seneyi geçti istiyorum ama maalesef olmuyor, 2 klomen + çatlama iğnesi denedik yine olmadı. Hsg istedi doktor bu ay da kendiliğinden olmazsa hsg çekilecek bakalım hayırlısı

Aaa silik çizgi var cidden ama 6 günde çıkar mı İnş sahte değildir kan ver anlaşılır. Ay hadi herkes hamiş bu ay, darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…