Keseyi bu kadar cabuk nasil gordu anlamadimdoktora gittim kan verdim bir de doktor kese oluşmaya başlamış dedi
Allahım Maşallah Subhanallah sağlıkla gelsin kuzum hayırlı evlat olsun inşallah aşkımKızlar heralde benim de miniğim geliyo
Amin balım İnşallah Rabbim size de en kısa zamanda yaşatsınAllahım Maşallah Subhanallah sağlıkla gelsin kuzum hayırlı evlat olsun inşallah aşkım
Amin İnşallhAmin balım İnşallah Rabbim size de en kısa zamanda yaşatsın
İnşallah bu defa sağ salim kavuşurum evladıma
İnşallah miniğin geliyordur bende günüme 5 gün kala erken test yapmıştım silik çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar dene geliyo inşallahh annesiKızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyızEke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?
tövbe estağfirullah önce çatladı sonra mı yumurtladın :)Kızlar bata kaldı 6 gün. Yumurtlamanın 7. Çatlamanın 8.günü. Zaman geçmiyor gibii
İnşallah ya böyle miydi pekiİnşallah miniğin geliyordur bende günüme 5 gün kala erken test yapmıştım silik çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar dene geliyo inşallahh annesi
İlk yaptığımda böyleydi Testin markasını hatırlamıyorum heycandan bakmadım bileİnşallah ya böyle miydi pekibide markası prodoctor
Kalbim yerinden fırlıcakİlk yaptığımda böyleydi Testin markasını hatırlamıyorum heycandan bakmadım bile
Merhabalar bu erken gebelik testi mi?İlk yaptığımda böyleydi Testin markasını hatırlamıyorum heycandan bakmadım bile
Sakin ol 2 gün sonra yeniden yap ama sabah ilk idrarla yap ben öyle yaptımKalbim yerinden fırlıcak
Canım bana da doktor hsg dedi, nasıldı,? Anesteziyle mi oldun? Hsgden sonra sebepsizse şans artıyormuşMerhaba kızlar bende 1 yıldır olmayanlardanım ikimizde de hiçbi sorun yok ama olmadı henüz bu ay hsg çekildim temiz çıktı neden olmuyor bilmiyorum inşallah bu ay uğurlu gelir
Evet 2 side erken gebelik testiMerhabalar bu erken gebelik testi mi?
Ben yarın sağlık ocağına test vereyim diyordumSakin ol 2 gün sonra yeniden yap ama sabah ilk idrarla yap ben öyle yaptım
Aynn daha çabuk belli olurBen yarın sağlık ocağına test vereyim diyordum
Aaa silik çizgi var cidden ama 6 günde çıkar mıKızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyızEke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?