Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasılsınız durumlar nasıl ?

Bende 2. kutu folidoce a basladim. Akintim cok artti 2 gündür. Birazda baş dönmem var ama sıcaktanda olabilir

Kızlar merhaba 15 inde reglim bitti sizce yumurtlama olmuş mu bugün testte tamamen silikleşmiş beklediği için biraz da uçtu silikleşti tabi önceki testler

Eklentiler

• B9489CCA-4EDB-4DBC-9104-73CBC3E76290.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba banada yardımcı olur musunuz geçen ay klomenle solda 2 yumurtam çatlamadı bu ay yüne klomen ve çatlatma iğnesi olacaktı iğne için gittiğimde sağ çatlamıştı hemen ilişki önerdi tabi tahlilde yaptı lh 31 e2 210 çıktı ilişki de oldu hemen sizce bu ay şansım var mı

Su bazlı Kayganlaştırıcı kullan dedi doktorum. Yağ bazlı olanlar öldürüyormuş. Şansı azaltıyormuş. Su bazlı ise tam tersi etki yaratıyor
Cok tesekkurler bilgi için. Su ya da yag bazli oldugunu nasil anlayabilirim? Normalde icinde su da goruluyor, gliserin gibi yaglar da gorunuyor.
Su bazlı diye internette aratın görürsünüz

Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum. En koyu oldugu gun mu catlama olmus oluyor, yoksa koyuluk azalmaya basladigi anda mi catlamis oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…