Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize iyi aksamlar guzel yurekli ici evlat sevgisiyle evlat ozlemiyle yanip tutusan annelerim Rabbim inşallah cocuk ozlemiyle hasret ceken kardeslerimin kucaklarini doldursun evlatlari olan annelerimizin evlatlarini bagislasin inşallah bende araniza guzel topiginize katilmayi isterim benide listenize ekleyebilirmisiniz🤗🤗

Viii çok heycanlı son gunler geçmiyor sanki
Ben ovulasyon ile takip ettim. Yumurtlama haftasındaki hergünü değerlendirdim. Çok heyecanlıyım. Umarım bu ay olmuştur. Daha önceleri çok düzensiz takip yaptım. Kilo problemim vardı o yüzden olmuyordu. Bu ay itibariyle tam -50 kg oldum. Kilo verme sonrası tüp mide ameliyatımı yapan doktordan erken izin aldım. İdeal kiloya inince 7.ay beklemek yeter dedi. 1 yıl yasaktı normalde 😂😂 O kadar heyecanlıyım ki... Yaş 21 22 ye 2 ay kaldı kendime doğum günü hediyesi olsa keşke şu 3 ay içinde gerçekleşse ❤️ Bak bak heyecandan ne kadar da çok yazdım 😂😂

Ben ovulasyon ile takip ettim. Yumurtlama haftasındaki hergünü değerlendirdim. Çok heyecanlıyım. Umarım bu ay olmuştur. Daha önceleri çok düzensiz takip yaptım. Kilo problemim vardı o yüzden olmuyordu. Bu ay itibariyle tam -50 kg oldum. Kilo verme sonrası tüp mide ameliyatımı yapan doktordan erken izin aldım. İdeal kiloya inince 7.ay beklemek yeter dedi. 1 yıl yasaktı normalde 😂😂 O kadar heyecanlıyım ki... Yaş 21 22 ye 2 ay kaldı kendime doğum günü hediyesi olsa keşke şu 3 ay içinde gerçekleşse ❤️ Bak bak heyecandan ne kadar da çok yazdım 😂😂
İnşallah Rabbim gonlunden gecirdigin en guzelini nasip eder🤲🤲🤲Rabbim umutlarini bos cikarmasin inşallah

Bende ilk defa klomene basladim cuma günü yumurtalara bakacak 22 eylüle kadar nasil bekleyecem bilmiyorum

İnşallah Rabbim gonlunden gecirdigin en guzelini nasip eder🤲🤲🤲Rabbim umutlarini bos cikarmasin inşallah
Hepimizin inşallah. Manevi reçeteler de uyguladım bu ay. Biraz psikolojik olarak rahatlattı. Öneririm. İnşallah bu topikteki herkes güzel haberi alır bu ay. Rabbim yüzümüze gülsün ❤️

Bende ilk defa klomene basladim cuma günü yumurtalara bakacak 22 eylüle kadar nasil bekleyecem bilmiyorum
Beklemek gerçekten zor. Klomen çoğu kişide olumlu sonuç veriyor. Umarım sende güzel haberleri alırsın durmak yok yola devam 😂❤️

X