- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 29
Çook sevindim Hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlere artık)Bugündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook sevindim Hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip etsin Darısı bizlere artık)Bugündü
Maşallah sağlıkla gelsin inşallah topiği açan hamile kalıyorDarısı tüm bebek isteyenlere
Koyuluk azaldıgı zaman çatlama olmuş demektir. T çizgisi koyu olacak yani sonra azalacakBu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum. En koyu oldugu gun mu catlama olmus oluyor, yoksa koyuluk azalmaya basladigi anda mi catlamis oluyor acaba?
Bende regl olunca gıdıcem bakalıö nolucakkk Hayırlj sonuclar alırız inşallah hepımizzzBu topiğin ilk gebesi ben olmak istiyorum salı yumurta takibi için muayenem var bol bol dua edelim birbirimize kızlar ♥♥
Viii çok heycanlı son gunler geçmiyor sankiKızlar bata kaldı 6 gün. Yumurtlamanın 7. Çatlamanın 8.günü. Zaman geçmiyor gibii
Ben ovulasyon ile takip ettim. Yumurtlama haftasındaki hergünü değerlendirdim. Çok heyecanlıyım. Umarım bu ay olmuştur. Daha önceleri çok düzensiz takip yaptım. Kilo problemim vardı o yüzden olmuyordu. Bu ay itibariyle tam -50 kg oldum. Kilo verme sonrası tüp mide ameliyatımı yapan doktordan erken izin aldım. İdeal kiloya inince 7.ay beklemek yeter dedi. 1 yıl yasaktı normalde O kadar heyecanlıyım ki... Yaş 21 22 ye 2 ay kaldı kendime doğum günü hediyesi olsa keşke şu 3 ay içinde gerçekleşse Bak bak heyecandan ne kadar da çok yazdımViii çok heycanlı son gunler geçmiyor sanki
İnşallah Rabbim gonlunden gecirdigin en guzelini nasip ederRabbim umutlarini bos cikarmasin inşallahBen ovulasyon ile takip ettim. Yumurtlama haftasındaki hergünü değerlendirdim. Çok heyecanlıyım. Umarım bu ay olmuştur. Daha önceleri çok düzensiz takip yaptım. Kilo problemim vardı o yüzden olmuyordu. Bu ay itibariyle tam -50 kg oldum. Kilo verme sonrası tüp mide ameliyatımı yapan doktordan erken izin aldım. İdeal kiloya inince 7.ay beklemek yeter dedi. 1 yıl yasaktı normalde O kadar heyecanlıyım ki... Yaş 21 22 ye 2 ay kaldı kendime doğum günü hediyesi olsa keşke şu 3 ay içinde gerçekleşse Bak bak heyecandan ne kadar da çok yazdım
Bende ilk defa klomene basladim cuma günü yumurtalara bakacak 22 eylüle kadar nasil bekleyecem bilmiyorumBen ovulasyon ile takip ettim. Yumurtlama haftasındaki hergünü değerlendirdim. Çok heyecanlıyım. Umarım bu ay olmuştur. Daha önceleri çok düzensiz takip yaptım. Kilo problemim vardı o yüzden olmuyordu. Bu ay itibariyle tam -50 kg oldum. Kilo verme sonrası tüp mide ameliyatımı yapan doktordan erken izin aldım. İdeal kiloya inince 7.ay beklemek yeter dedi. 1 yıl yasaktı normalde O kadar heyecanlıyım ki... Yaş 21 22 ye 2 ay kaldı kendime doğum günü hediyesi olsa keşke şu 3 ay içinde gerçekleşse Bak bak heyecandan ne kadar da çok yazdım
Hepimizin inşallah. Manevi reçeteler de uyguladım bu ay. Biraz psikolojik olarak rahatlattı. Öneririm. İnşallah bu topikteki herkes güzel haberi alır bu ay. Rabbim yüzümüze gülsünİnşallah Rabbim gonlunden gecirdigin en guzelini nasip ederRabbim umutlarini bos cikarmasin inşallah
Beklemek gerçekten zor. Klomen çoğu kişide olumlu sonuç veriyor. Umarım sende güzel haberleri alırsın durmak yok yola devamBende ilk defa klomene basladim cuma günü yumurtalara bakacak 22 eylüle kadar nasil bekleyecem bilmiyorum
Amin inşaallah hepimizin yuzunu guldursun kucaklarimizi doldursun RabbimHepimizin inşallah. Manevi reçeteler de uyguladım bu ay. Biraz psikolojik olarak rahatlattı. Öneririm. İnşallah bu topikteki herkes güzel haberi alır bu ay. Rabbim yüzümüze gülsün
Manevi recete olarak neler uyguladiniz paylaşabilirlmisiniz acabaHepimizin inşallah. Manevi reçeteler de uyguladım bu ay. Biraz psikolojik olarak rahatlattı. Öneririm. İnşallah bu topikteki herkes güzel haberi alır bu ay. Rabbim yüzümüze gülsün
AminnnAmin inşaallah hepimizin yuzunu guldursun kucaklarimizi doldursun Rabbim
Hemen atıyorum bir dakika verin banaManevi recete olarak neler uyguladiniz paylaşabilirlmisiniz acaba
Butun dakikalar senindir kuzumHemen atıyorum bir dakika verin bana
Ay inşallah içim içime sigmiyor valaBeklemek gerçekten zor. Klomen çoğu kişide olumlu sonuç veriyor. Umarım sende güzel haberleri alırsın durmak yok yola devam