Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar heralde benim de miniğim geliyo 🤗🤗

Eklentiler

• IMG_20210829_070144.jpg
    IMG_20210829_070144.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 91
Kızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyız 🥰😍 Eke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?🙏🏻

Eklentiler

• C3E72127-AF18-4ED0-83D6-B2EA720B5BCE.png
    C3E72127-AF18-4ED0-83D6-B2EA720B5BCE.png
    431 KB · Görüntüleme: 92
  • C835D853-4045-47A7-A582-F5AC8A56EF12.jpeg
    C835D853-4045-47A7-A582-F5AC8A56EF12.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 94
Kızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyız 🥰😍 Eke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?🙏🏻
İnşallah miniğin geliyordur bende günüme 5 gün kala erken test yapmıştım silik çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar dene geliyo inşallahh annesi😊🤲🏻

Merhaba kızlar bende 1 yıldır olmayanlardanım ikimizde de hiçbi sorun yok ama olmadı henüz bu ay hsg çekildim temiz çıktı neden olmuyor bilmiyorum inşallah bu ay uğurlu gelir ❤️
Canım bana da doktor hsg dedi, nasıldı,? Anesteziyle mi oldun? Hsgden sonra sebepsizse şans artıyormuş 😍 İnş sana da öyle olur.

Ben de 1 seneyi geçti istiyorum ama maalesef olmuyor, 2 klomen + çatlama iğnesi denedik yine olmadı. Hsg istedi doktor bu ay da kendiliğinden olmazsa hsg çekilecek bakalım hayırlısı

Aaa silik çizgi var cidden ama 6 günde çıkar mı 😍 İnş sahte değildir kan ver anlaşılır. Ay hadi herkes hamiş bu ay, darısı başıma inşallah

X