elimdeki tüm birikimimi olacağı kesin olmayan bir şeye yatırmak istemiyorum bende ama devlette gittiğim her doktor da beni ciddiye almıyor..... yaşın küçük bir sıkıntın yok diye gönderiyor yumurtam da oluşuyor büyüyor ilça verilse de düşük doz olur o da adet yerini bulsun diye yapacaklarını düşünüyorum ama neden iğne ilaç ile hormonlarımla oynayacaklar o da var tabi.... aşılama denesem mi bilmiyorum düzgün bir yönlendirilmeye ihtiyacım var galiba?
İstanbuldayım ama devlet hastanesi olarak gittiğim yerde ciddiye alınmıyorum özel de hemen tüp bebek yapalım diyor ben iyice araştırayım o zaman peki devlette aşılama ne kadar?Nerdesin bilmiyorum canım sen devlette seni ciddiye alacak doktor bulana kadar doktora git benim yaşadıklarımı yaşıyorsun bak ben senin yaşında evlendim 1 sene sonra hamile kaldım düşük yaşadım sonrası korumalarım eşim iş gereği olmamaları oldu hep o devletteler yüzünden bana hiçbirşeyin yok olur diyerek hormon testleri yapıp eve yolladılar abartısız 8 doktora gittim birtanesi ciddiye aldı beni dedi ki 3 yıldır yokmuş olmazsa aşılama yapalım dediayy dünyalar benim oldu sankim eşim zaten iş gereği bayadır yumurtlamalara denk gelmedi izini işime geldi aşılama değerlendireyim madem bu olmadan aşılama olmuyor dmeek ki ama 7 aydır aşılama nasip olmadı bu da ayrı olay. Bu arada aşılama olmayan bir kaç ay ilaç tedavisi alıp takipli bebek yapayım dedim ayy o hormon ilaçları benim dengemi bozuyor prolaktinim artınca aşılamam kaldı sana diyeceğim eğer imkanın yoksa yaşın da erken devlette doktor bul aşılama hakkını kullanıp tüp yaptırmak istediğini durumunu anlat. Baktın orada yok çevrenize yakın yerlerde devlette doktor bul iyisini bulana kadar git pes etme asla. Asla pes etme ve üzülme herşey bizler için çok da yorma kendini bazen güzel şeyler ummadığın anda gerçekleşir
doktorum fsh yüksek dedi bu da ilerisi için sorun olur diyor (8,47 değerim) yaşım ve düzenli adet görmem bir işe yaramıyormuş yani....
Devlet bide hızlanırsa sonucu hormon testi verdim bu ay bi daha istiyolar gicik şeyler zaten zamani m daralmış hızlandırValla ben en çok yaşını beğendimohh miss acelem ne al aşılamaları sal gitsin 1 sene daha olmadı aşılamaları almış olur sonra olmazsa gider tüpe ama herkesin hayatı ne ister düşünür o da var. Devlette isterse aşılamadan geçecek başka şansı yok
Canım istanbulda zeynep kamile gitsene sen bak ben kaç aydır uğraşıyorum bilmedigim şehirde sonunda dosya açıldı tup bebek icin ama bekleme suresindeyimİstanbuldayım ama devlet hastanesi olarak gittiğim yerde ciddiye alınmıyorum özel de hemen tüp bebek yapalım diyor ben iyice araştırayım o zaman peki devlette aşılama ne kadar?
Üniversiteler bakıyor galiba canim ben fsh yüksek dedim hemen amh ve smear aldılar bendenCanım hangi ilerisi için zaten aşılama alman etmen devlette 6 ay bulsun daha sonra tüp yapacaksın zaten ki ilerisi çok ileri olmaz o manada yaş erken. He şu da var amh baktır fikir sahibi ol bende devlette ahm istedim ama yapmadılar kendim kafama göre isteyemezmişim. Özelde yaptıracağım bu aralar araştırıyorum kendi laboratuvarında yapıp hemen çıkarsa yaptıracağım başka yere yollanırsa yaptırmayacağım. Birde ona baktır rahat edersin.
İstanbuldayım ama devlet hastanesi olarak gittiğim yerde ciddiye alınmıyorum özel de hemen tüp bebek yapalım diyor ben iyice araştırayım o zaman peki devlette aşılama ne kadar?
baktırayım ben de o zaman yarım günde çıkıyor burada bir klinik var ama sıkıntı olmaz galibaCanım hangi ilerisi için zaten aşılama alman etmen devlette 6 ay bulsun daha sonra tüp yapacaksın zaten ki ilerisi çok ileri olmaz o manada yaş erken. He şu da var amh baktır fikir sahibi ol bende devlette ahm istedim ama yapmadılar kendim kafama göre isteyemezmişim. Özelde yaptıracağım bu aralar araştırıyorum kendi laboratuvarında yapıp hemen çıkarsa yaptıracağım başka yere yollanırsa yaptırmayacağım. Birde ona baktır rahat edersin.
bu fiyatlarsa çok çok iyi de ben 12 13 bin falan duydum bana da yüksek geldi o yüzden bir iş yerinde izin sıkıntım var sadece pazar çalışmıyorum ben hafta içi de izin isteyince sıkıntı çıkartıyorlar o yüzden de rahat değilim ya ...İstanbuldaysan ooo aşılama gruplarına yazsana İstanbul neresinde isen sana yazarlar iyi doktor devlette aşılama alanda çok var. Valla en son 800 demişti bir arkadaşım araştırmadım ilaç fiyatları çıkmış olablr. 1000 gözden çıkaracaksın bence.
gittim ama orası o kadar geç randevu veriyor ki of of hemde gittiğim kişi benim hocam (anatomi dersime giren öğretim görevlisi) ve çalıştığım için de sık sık gidemedim orası o yüzden yakın yere bakıyorum ama ciddiye alınamıyorum...Canım istanbulda zeynep kamile gitsene sen bak ben kaç aydır uğraşıyorum bilmedigim şehirde sonunda dosya açıldı tup bebek icin ama bekleme suresindeyim
Üniversiteler bakıyor galiba canim ben fsh yüksek dedim hemen amh ve smear aldılar benden
bu fiyatlarsa çok çok iyi de ben 12 13 bin falan duydum bana da yüksek geldi o yüzden bir iş yerinde izin sıkıntım var sadece pazar çalışmıyorum ben hafta içi de izin isteyince sıkıntı çıkartıyorlar o yüzden de rahat değilim ya ...
baktırayım ben de o zaman yarım günde çıkıyor burada bir klinik var ama sıkıntı olmaz galiba
ben o zaman ilk önce devlette aşılama deneyim de belki şansa tutacağı tutar ya benim çatlıyor da ama döllenmiyor belki aşılama da şansım olur bu da kafama yattı ne diyim yani...Devlette aşılama uygun canım ne 12 ne 13 bini onunla devlette iki kere tüp yaparsınçalışıyorsan sıkıntı ama özelde gitsen devlette gitsen bir kaç günün gider ama şunu diyeyim saatlik al iznini zaten doktor hormon bakıyor sonra ilaçları alıyorsun şu gün gel yumrtanı takip ediyor filan ayarlarsın. Özelde aşılama biizim burada 1.500-2000 arası. Yaptırdı komşum tutmadı onun yumurtası çatlamıyormuş.
bir şey de sıkıntı çıkmaması da artık üzüyor beni bilmediğim şeyin peşinden gitmek çok yıprattıBaktır çok iyi hemen çıkıyor olması kendi laboratuvarında bakıyorlar dmeek ki güzel sonuç çıkar inşallah
Kovcaklarina istediğini versinler onlarda sende kurtulBakmadı üniversite de benim doktorcuk benim fsh 6.74 dü istedim ama oralı olmadı. Smaer yaptı kendisi hatta ben onu iki kere yaptırdımbirini trabzonda diğerini orduda. Ben bir daha başka doktordan isteyeceğim üniversite de tüp doktoruymuş yeni gelmiş. Ben eski doktorların tadına bakınca yenilere geçiyorum beni birgün hastaneden kovacaklar
benim de fsh yüksek dedi ama almadı yani ben dışarıdan yaptıracağım...Üniversiteler bakıyor galiba canim ben fsh yüksek dedim hemen amh ve smear aldılar benden
ben o zaman ilk önce devlette aşılama deneyim de belki şansa tutacağı tutar ya benim çatlıyor da ama döllenmiyor belki aşılama da şansım olur bu da kafama yattı ne diyim yani...
Üstüne düş pes etme imkanin yoksa devlette ben ilk deneme devlette düşünüyorum oraya da para öduyorsun ama az miktarda daha sonra nasip olmazsa özel yolu aricambenim de fsh yüksek dedi ama almadı yani ben dışarıdan yaptıracağım...