Sana ben şöyle açıklayayım canım bak sebebsiz 3 yılın dolmuş yapacağın şeyi belirle mesela tüp özelde istersen gidersin herkese yaparlar cart curt aşılama gibi şeylerle uğraşmazsın imkanın iyiyse.
Devlette aşamaya gelince sebepsiz de kesinlikle aşılamayı almak zorundayız tüp almak için. Ben bu sebeple imkanım yok aşılama alacağım olmazsa tüp yaptıracağım. Daha yeni devlette tüp yaptıran var buradan arkadaşım 3bin verdim dedi.
Bu miktar birazcık yumurtlarla alakalı azcık artabilir aldığın doz önemli. Tüp devlette uygun olmasına çok uygun. Ama özelde miktar malesef pahallı özelden özele fark eder. Bu arada nerde tüp alırsan al ilaç iğne tedavisi alacaksın. Aşılama da iğne tedavisi alıyoruz devlette genelde böyle.
Aşılama devlette 900-1000 arası oluyor onu da burada arkadaşlardan aldığım bilgi. Burada ilaçlarla yumrtanın ilişkisi önemli ilaç yumurtanın gelişimine göre artar azalır doz bu da fiyata yansır.
Senin imkanın hangisine uygun? Ben sana aşılamayı devlette al derim yaşın küçük çok sayılmaz denemekten zarar olmaz dene şansını acelen yok sonuçta. Evet tüp daha hızlı sonuç alınan tedavi ama onunda garantisi yok.
Karar sana kalmış bu durumlarda.