Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sukur 2 tane var insallah 3 'de erkek olur bizede allah ne verirse bakalim annelik duygusunu tadariz inşallah

bizde sağlıklı olduğumuz için aşılama da bile en geriye atılırsın diyor özele gitmemi istedi...

doktor başından attı resmen aşılama yaptırmamı istemiyor bile nereye gitmem gerekiyor ki ?
Ben universiye hastanesine gittim şuan yaşın küçük amh baktirdin mi ? Eğer amh da sorun yoksa kadın doğum hastaneleri yada araştırma hastaneleri ilgileniyor kadın doğum bolumu gerekli testleri yapıp infertilite kliniğine yönlendiriyor orda kaç yıllık evlisin oda önemli 3 yıllık şartı arıyolar diye biliyorum daha sonra aşılama için yonlendiriyolar süreç biraz yavaş ama dediğim gibi yaşınız 27 zaman kaybı olmaz bu arada ben 10 aylık evliyim yaş ve amh faktörü sebebiyle evlilik şartı yoktu

Merhaba regl başlangic ve yumurtlsma gunlerimiz ayni bende bekliyorum adetin 9 ve 13.gunu oldu biximde iliski.belirtilerin var mi baska. Benim idrarim koyu gibi ama o az su içmekle de olabilir

doktor ultrasonda yumurtalarıma baktı amh istediğim için bu yumurtalar ile 3 ve üzeri dedi 21 mm yumurta bile döllenmiyor ya aklım almadı ben 3 yıllık evliyim ama bize rapor çıkmazmış ..... sağlıklı görünüyoruz tıbba göre

Merhaba regl başlangic ve yumurtlsma gunlerimiz ayni bende bekliyorum adetin 9 ve 13.gunu oldu biximde iliski.belirtilerin var mi baska. Benim idrarim koyu gibi ama o az su içmekle de olabilir
Belirti yok gibi ama benim hamilelik hemen oluyor baş agrisi falan halsizlik oluyor bazen ama normaldede vardi o şikayetler akıntı var az arada ben su sadece sabah uyandığımda ac karnına 2 bardak su içiyorum esim zorluyor ac karnına su içmek cok faydaliymis birde yemek yerken 1 bardak içerim odur ilk zamanlar pek dikkat etmedim ıdrara ama simdi dikkatimi çekti acik sarı renk idrarim siz 9 u ve 13. Demi ilişkiye girdiniz 1 defa oldu ilişki acaba

Benim gebelik te hemen oluyor kızım var 3 yasinda ilk denemede oldu şükür. 7 ve 11 i idi ayın yani reglden sayarsak 9.ve 13.günü..baskada olmadi korunmasiz..benim gecen hftadan beri kasık agrim var hafiften dunden beride goguslerim sis hassaslasti ama regle yaklaşıyor bilemiyorum. Dongunuz 28 mi. Ben iki aydır 30unda oluyorum regl. 27 sinde regl olmazsam kan vericem sabredebilirsem o güne tabi

Bu arada basagrim hiç olmaz normslde. Geçen hafta oldu baya ama sogukalgnligim vardi ondanda olabilir

Benimde alttan baktılar daha yumurtlama zamanı değildi 18 ml di geçen ayda regl bitimi 16 ml di hic yumrutlama zamanı kontrol ettirmedim adetim düzenli hormon testinde fsh 19 çıkınca ordan şüphelendik amh baktirdim tahmin etmezdim tesadüf öğrendim canim 0.03 cıktı

Benim adetim cok gününde olmuyo düzensiz hep ama ben hepsini kaydetmisim size yollarim ben anlıyorum valla yardımcı olursanız çok sevinirim kac günde bir oluyorum acaba ama inténetten hesap yaptım 3 4 gundur yaklaşık 27 günde bir adet oluyor dedi birde sizin ayin 13undede olmusya iliski ben yumurtlama hesaplamadan hesapların bi ayin 13 çıktı birinde de 14 çıktı ama internetten okuduğum kadarıyla diyor ki yumurtlamadan 12 saat mi 13 saat mi önce olursa erkek bir kaç gün önce olursa kiz eğer sizin 13'deki ilişki tutarsa tabi rabbim bilir olabilir erkek benim yumurtlama gününde olsu tam diye dusunuyorum belki 1 gun once olsaydı erkek olabilir di belkide ama benim qwilleran dede akintim vardi diye ama ben

hatırlıyorum ben şaşırdım hep kiz ya kafa gitti senin 13unde yani benim ilişki olduğum günün ertesi gün oldu eğer 12 13 saat önce erkek se bizim 11 de olsaydı tutardı diye dusunuyorum belki benim 12 'sında ilişki olduğu gün yumurtlama zamanıydı bilmiyorum ben simdi namaz kilicam kızlar hepinize ayrı ayrı dua edicem rabbim kabul eder insallah kılıp hemen geliyorum kusura bakma acele ettiğinden namaza yetisiyim diye sacmaladigim yerleri silemedim canim kılıp geliyorum

Rabbim nasip etsin kardeşim ben dua edicem sana hic kendinizi üzen ne olur lutfen rabbim buyuk zor biliyorum ama kader rabbim yardım eder nasip eder insallah rabbimden umut kesilmez

benim f
benim fsh ye de yüksek dedi 8.47 çıktı ama yumurtalar iyi dedi ben de yine özelde kafama göre baktıracağım amh bakayım bende zaten tüp bebek merkezi arıyorum.....

Insallah gebeliktir degilse eger bir sonraki doneminden once mutlaka git kultur tahlil ne varsa ver vakit kaybetme
İnşaAllah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu ay gebelik olmazsa zaten gidicem doktora. Geçen ay gitmeyi düşündüm kısmet olmadı bakalım bu ayne olcak

Tamam sen kil gel konusuruz. Benim kizim nasil oldu bilmiyrm hic takip yapmadim.siz kiz istiyorsunuz sanirim. Gecen bi arkads yazmıştı onu size yazayım bulup cinsiyetle ilgiliydi. Bu arada yanlış anlama olmus benim ilişkilerim ayin 7 ve 11inde oldu..12 de ovulasyon gorunuyordu.ama bizim tamamen tesadüf oldu ozellikle ayarlamadik.

Yusra-61 arkadaşımızda devlette aylardir aşılama için uğraşıyor oda sebepsiz infertilite

Ama geriye atılma olayı yok eğer büyük yerse yapılır canım neye göre geriye atılıyormuş ben ilk defa duydum? Benim prolaktinim yükseldi adetim hafta sonuna denk geldi ya da doktorum olmadı izinli oldu böyle sebeblerden geriye kaldım. Bu ayda adetim cumaya denk geldi bakalım Ekim ne olur.

herhangi bir sağlık problemi yok ise rapor çıkmıyor dedi ya ben nasıl tüp bebek raporu çıkartabilirim peki? sana rapor vermezler diyor aklımı oynatacağım ne olacağım ben??

herhangi bir sağlık problemi yok ise rapor çıkmıyor dedi ya ben nasıl tüp bebek raporu çıkartabilirim peki? sana rapor vermezler diyor aklımı oynatacağım ne olacağım ben??

İki kere aşılama almak zorundayız sonra direk rapor çıkıyor tüp için aşılamayı almalısın mecbur devletin işi işte. Aklını oynatacak birşey yok sağlık olsun yinede çaresiz dert vermesin. Sen aşılamayı alsana devlette kim dedi geriye atılır diye size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…