- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
düşeceğim artık yapacak bir şey yok ....Üstüne düş pes etme imkanin yoksa devlette ben ilk deneme devlette düşünüyorum oraya da para öduyorsun ama az miktarda daha sonra nasip olmazsa özel yolu aricam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşeceğim artık yapacak bir şey yok ....Üstüne düş pes etme imkanin yoksa devlette ben ilk deneme devlette düşünüyorum oraya da para öduyorsun ama az miktarda daha sonra nasip olmazsa özel yolu aricam
Kovcaklarina istediğini versinler onlarda sende kurtul çile bülbülüm çile
Canım ben bu ay öncelikle adet olunca femara ilaca başlıycam, bir de prowomen yumurta geliştirici folik asit vermişti doktor bu ikisini kullanıcam. Günde 2 bardak aslanpençesi çayı içicem, Selizay ın yaptığı zeytinyağlı incir kürünü denicem. Eşime normalde keçiboynuzu pekmezi yediriyordum ama şu ara bırakmıştı. Ona her sabah ve akşam birer kaşık yedircem. Ovulasyon testi yaperken yine doktorla devam edicem. Planlarım bu şekilde şuan için.Yılmak yok yola devam... Aynı durumdayım. Dün bomboş çıktı, bugün kırmızılar geldi. Üzülmiycez zihin dinlendirme için 10 günlük es molası verip hemen yeni ay planları yapacağız. Moton hayatımız üzücü de olsa hareketleniyor :)
A R Y A gelecek aya napcaz şimdi kuzu... Ben ceviz incir denedim hiç bir şeye yaramadım... Eşlere çakşır suyu mu içirelim hem afrodizyak etkili, kendimiz hayıt macunu ile hormonlarımızı mı hoplatalım Biri hoplayacak her türlü
Senin kaçıncı aydı?Ben yoldan emin olmadan yumurtalarımı harcatmayacağım rezervimi tüketemezler o kadar kolay Bu ay sadece hormonsuz yumurta takibi+hsg yapacağım. Enfeksiyon riskine karşı da antibiyotik kullanırım nolcak...
Ne kadar süredir istiyordunuz Sasacım? 1 yıl olduysa hsg ni çektirAyy kuzu sen çok geç kaldıysan benim havlu asıp dükkanı kapatmam lazım. 3.5 yıldır evliyim 32 ye doğru gidiyorum Çocuk doğru zaman ne zamansa o zaman gelecektir. Ayy şöyle düşün geldiği andan itibaren yeni bir dert olarak gelecek. Evet hayatını renklendirecek ama gene şuanki karmaşıklığın sadece bir sebeb bağlı gene devam edecek. O yüzden bırak istediği zaman gelsin. Bende bu ay isyan ettim. Eşim saolsun teselli etti. Şimdi toparlandığım için rahat konuşuyorum..
Insallaj yıl bitmeden mucizelere kavuşuruz canim şurada tek tek güzel haberler alınıyor darısı bize herseyde vardır bi hayırAyy esracım kadını takip ediyorm doktorumu doğurtuyor arada atıyor sebeb olmak filan diye birgün beni de doğurtursun diyeli üzerinden aylar geçti çile değil imtihan Allah hepimizi imtihan ediyor işte nasip bu kadar peşinden koşturmaz olası varsa olurdu hayırlı olan nasip olsun bunlar iyi günlerimiz daha iyi günlerimiz olur inşallah bebişli
Evet benim de yumurtlama hesaplama yaptım ama ilişkiden cok sonra o an hiç aklıma gelmedi ben internetten baktım kadınlar kulübüne biri yazmıştı adet gününü de sayarak 14.gun yumurtlama annem böyle yaptı oda oğlu olsun istiyormuş oglu olacakmış benim iki kizim var canım ben nasip olursa erkek bebek istiyorum canim hayirlisiTamam sen kil gel konusuruz. Benim kizim nasil oldu bilmiyrm hic takip yapmadim.siz kiz istiyorsunuz sanirim. Gecen bi arkads yazmıştı onu size yazayım bulup cinsiyetle ilgiliydi. Bu arada yanlış anlama olmus benim ilişkilerim ayin 7 ve 11inde oldu..12 de ovulasyon gorunuyordu.ama bizim tamamen tesadüf oldu ozellikle ayarlamadik.
Teşekkür ederim canımm inşallahGeçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atlatırsın canım
Valla kaset test yaptım negatif daha 4 gün var canım ama almayacağım ilaç falanCanim cok gecmis olsun oncelikle..asi yptrmis miydin? Gebeligin i kesinlestr bi an önce ilac fln alma kesinlesmeden
Inan ki ben hic bilmiyorum kiz erkek nasil oluyor ama bi arkadsim bahşetmişti gecen.Aynen yazdıklarını atiyorum sana şimdi..Evet benim de yumurtlama hesaplama yaptım ama ilişkiden cok sonra o an hiç aklıma gelmedi ben internetten baktım kadınlar kulübüne biri yazmıştı adet gününü de sayarak 14.gun yumurtlama annem böyle yaptı oda oğlu olsun istiyormuş oglu olacakmış benim iki kizim var canım ben nasip olursa erkek bebek istiyorum canim hayirlisi
Iyi misin peki.. aslinda filyasyon yardimci olabilirdi. Kotu olur ilac almak zorunda kalirsan durumunu soyle mutla kanina baktir canimTeşekkür ederim canımm inşallah
Valla kaset test yaptım negatif daha 4 gün var canım ama almayacağım ilaç falan
Kuzu o zaman özel bir doktor ile bir kaç ay daha takipli git istersen.. Devlettekiler o kadar çok vaka görüyorlar ki duygusuzlaşıyorlar.elimdeki tüm birikimimi olacağı kesin olmayan bir şeye yatırmak istemiyorum bende ama devlette gittiğim her doktor da beni ciddiye almıyor..... yaşın küçük bir sıkıntın yok diye gönderiyor yumurtam da oluşuyor büyüyor ilça verilse de düşük doz olur o da adet yerini bulsun diye yapacaklarını düşünüyorum ama neden iğne ilaç ile hormonlarımla oynayacaklar o da var tabi.... aşılama denesem mi bilmiyorum düzgün bir yönlendirilmeye ihtiyacım var galiba?
özele gittim gittiğim ay 21 mm yumurtam vardı geliştiriciye gerek yok dedi ertesi sabah çatlatma iğnesi yaparız gel kontrol edelim dedi ve kendiliğinden çatlamıştı doktor da gelişmesi çatlaması iyi takip edilecek bir şey yok dedi özele gittim oradaki doktorum da burada tüp yapalım başarı şansın çok yüksek diyor ama çok tuzlu bir fiyat çıkardı :/Kuzu o zaman özel bir doktor ile bir kaç ay daha takipli git istersen.. Devlettekiler o kadar çok vaka görüyorlar ki duygusuzlaşıyorlar.
Ama özeldeki doktor hem az sayıda alıyor, ismi kirlenmesin istiyor, hem de para veriyorlar diye düşünerek ilgileniyor. Tamamen sana kalmış.. Belki özel de bir doktor ile bir iki ay yumurta takibi ve ya çatlatma iğnesi ile devam edebilirsin. Aşılamaya hemen geçmezsin..
Filyasyon eşimi aradı beni değil canım aslında kötü değilim belim ve sırtım ağrıyor bide garip olarak sağ göğsüm ağrıyor başka derdim yok gibiIyi misin peki.. aslinda filyasyon yardimci olabilirdi. Kotu olur ilac almak zorunda kalirsan durumunu soyle mutla kanina baktir canim
Kuzu sen yumurtalarına napıyosun böyle.. Hepsi yumurta geliştirici bunlar... Bence ya incir zeytinyağı ya da aaslanpençesi ni ekle.. Prowomen kullanıyorsan ikisini de kullanma derim. Sonuçta hormonların dengesi ile oynayacaksın..Canım ben bu ay öncelikle adet olunca femara ilaca başlıycam, bir de prowomen yumurta geliştirici folik asit vermişti doktor bu ikisini kullanıcam. Günde 2 bardak aslanpençesi çayı içicem, Selizay ın yaptığı zeytinyağlı incir kürünü denicem. Eşime normalde keçiboynuzu pekmezi yediriyordum ama şu ara bırakmıştı. Ona her sabah ve akşam birer kaşık yedircem. Ovulasyon testi yaperken yine doktorla devam edicem. Planlarım bu şekilde şuan için.
Benim eşim öyle çakşır falan içmez ya
Bence yumurtlama dönemindesiniz ya yumurta çatladı veya çatlamaya çalışıyor. akıntınız ne durumda..Ya kızlar dünkü sol kasık ile karın boşluğu arasındaki sonrasın da sabaha karşı rahim bölgemdeki ağrı ve sancıdan bahsetmiştim. Denk gelip gördüyseniz eğer. Sabahtan beride rahim bölgemde ağrı ve bir baskı var ince belimden sırtıma doğru vuruyor. Şikayetlerimi gebeliğe yormayayım diyorum ama kafamıda karıştırmıyor değil. Güya ovülasyon testi yapmicam dedim stres oluyorum diye. Şimdi de bu strese sokuyor beni acaba diye. Sizce ne olabilir kızlar.
Canım takvime göre bat 3 ekim. Akintim yok denecek kadar az. Ama sanirim yumurtlamam 12.13 gibi oldu çünkü ozaman cok yogun akintim vardi sancılı geçti o 2 günüm. 14 unde kesildi akıntı.Bence yumurtlama dönemindesiniz ya yumurta çatladı veya çatlamaya çalışıyor. akıntınız ne durumda..
Canım femera ya da klomen kullanırken incir yapma, yumurtalar aşırı uyuarılınca kistleşme ihtimali artıyorCanım ben bu ay öncelikle adet olunca femara ilaca başlıycam, bir de prowomen yumurta geliştirici folik asit vermişti doktor bu ikisini kullanıcam. Günde 2 bardak aslanpençesi çayı içicem, Selizay ın yaptığı zeytinyağlı incir kürünü denicem. Eşime normalde keçiboynuzu pekmezi yediriyordum ama şu ara bırakmıştı. Ona her sabah ve akşam birer kaşık yedircem. Ovulasyon testi yaperken yine doktorla devam edicem. Planlarım bu şekilde şuan için.
Benim eşim öyle çakşır falan içmez ya
Biz nisanda denemelere başladık ama kapanmadan ötürü ayrı kalmıştık onu saymazsam, mayısta başlamışım korunmasız ilişkiye Bu ay 6. aya giriyorum. Ama bana doktor zaten 6. aydan sonra gel yumurta takibi yapalım demişti.. 30 yaş üstünde bekleme süresi 6 aymışSenin kaçıncı aydı?
Bence doktoru değiştirip gene yumurta takibi yaptır. yumurta geliştirici ile şansını da arttırabilirsin..özele gittim gittiğim ay 21 mm yumurtam vardı geliştiriciye gerek yok dedi ertesi sabah çatlatma iğnesi yaparız gel kontrol edelim dedi ve kendiliğinden çatlamıştı doktor da gelişmesi çatlaması iyi takip edilecek bir şey yok dedi özele gittim oradaki doktorum da burada tüp yapalım başarı şansın çok yüksek diyor ama çok tuzlu bir fiyat çıkardı :/