Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bata kaldı 10 gün şiddetli göğüs sizlamasi bugünde dis etlerim sis kalktım....her belirtiyi hamilelige yormam peki

Benimkinin de ileri hareketli 32 olması gerek 16 çıktı. Vitamin kullanıyor söylemiştim sana hatırlarsan. Dün akşam üzeri değerlendirdim bugün de akşam değerlendiririm. Sonra bende ara veririm 1 gün.

Ayyyyyy yeter vallahi duş almaktan saçlarım kurudu döküldü eziyet resmen ben dün ve bir önceki gün denedim bu akşam değil de yarın sabah denerim yoksa 3 gün üst üste kalitesiz olur ya :)

Benimkinin de ileri hareketli 32 olması gerek 16 çıktı. Vitamin kullanıyor söylemiştim sana hatırlarsan. Dün akşam üzeri değerlendirdim bugün de akşam değerlendiririm. Sonra bende ara veririm 1 gün.
seninkinde bir şey yok yine yani bizimki ilk 6 çıkmıştı doktor ona rağmen ileri hareketi düşük gebeliğe engel değil demişti ve vitamin vermişti şimdi 20 küsürlerde.....

Eminim canım. Hareketliliği cinsel ilişki sıklığı etkilemez zaten.. Sadece ara vermeyince vücutta döllenme için yeterli sperm üretcek vakit olmadğından sayıyı etkiler. Size diz dirsek pozisyonunu öneririm spermin ilerleyeceği yolu kısalttğı için hareketi az olan spermin ulaşması için yolu kısaltmış oluruz. Bir nevi kestirmeden götürmek

Tamam ozaman önündeki 2 günü de değerlendireyim ben sonrası artık isteğe bağlı ilerletiriz. 2 gun ara 1 gun ilişki şeklinde. Ama umarım yumurtlama ve çatlamayi kaçırmadım eşimin yokluğunda. Eğer kaçtıysa zaten amudada kalksam boş bacım. S skulentvera duydun mu bacım. Devam devam

seninkinde bir şey yok yine yani bizimki ilk 6 çıkmıştı doktor ona rağmen ileri hareketi düşük gebeliğe engel değil demişti ve vitamin vermişti şimdi 20 küsürlerde.....
Evet canım eşimde vitamin kullanıyor. Engel değil ama işte işi zorluyor.

Ayyyyyy yeter vallahi duş almaktan saçlarım kurudu döküldü eziyet resmen ben dün ve bir önceki gün denedim bu akşam değil de yarın sabah denerim yoksa 3 gün üst üste kalitesiz olur ya :)
Heee sen ara ver ozaman canım. Yarın sabah degerlendir sen

S skulentvera DenizKoKuLuMm kızlar birde çakşır suyunu bi araştırın. Kafanıza ytarsa kullanırsnz ben öneriyorum.

S skulentvera DenizKoKuLuMm kızlar birde çakşır suyunu bi araştırın. Kafanıza ytarsa kullanırsnz ben öneriyorum.
Duydum ama S skulentvera dediği gibi geçti galiba onu yapma zamanı bizim için. Bide ben soğan küründen sonra korkuyorum canım herhangi bi kür yapmaya.

Duydum ama S skulentvera dediği gibi geçti galiba onu yapma zamanı bizim için. Bide ben soğan küründen sonra korkuyorum canım herhangi bi kür yapmaya.
Bende korkuyorum da doktor tavsiye ettiği için denemeye değer diye düşündüm bizim doktor kullanabilirsin dedi onun İçin

Bu ay geçti de önümüzdeki ay artık kasım ayında denerim

Tarif verirmisin canım. Nasıl yaptın ne kadar içirdin ne zamab içirdin. S skulentvera kulak ver canım. Denesek mi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…