- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
DenizKoKuLuMm S skulentvera kızlar sayı iyiyse hareketlilik kötüyse hergünü değerlendirin gitsin. Sayı sıkıntısı varsa günaşırı
Benimkinin de ileri hareketli 32 olması gerek 16 çıktı. Vitamin kullanıyor söylemiştim sana hatırlarsan. Dün akşam üzeri değerlendirdim bugün de akşam değerlendiririm. Sonra bende ara veririm 1 gün.Benimkinin sayısı iyi heraketliliği kötü doktor bize gün aşırı falan demedi ama sağlıklı olan gün aşırı ben 2 gün üst üste denedim bugün ara verip yarın da denerim sonra gün aşırı devam ederim adete kadar zaten salı randevu var çatlayıp çatlamadınız belli olacak
Keçiboynuzu kürü kullandinizmi?Benimkinin de ileri hareketli 32 olması gerek 16 çıktı. Vitamin kullanıyor söylemiştim sana hatırlarsan. Dün akşam üzeri değerlendirdim bugün de akşam değerlendiririm. Sonra bende ara veririm 1 gün.
Ayyyyyy yeter vallahi duş almaktan saçlarım kurudu döküldü eziyet resmen ben dün ve bir önceki gün denedim bu akşam değil de yarın sabah denerim yoksa 3 gün üst üste kalitesiz olur ya :)Kadindiyorki Eminmisin canım. Hareketlilik sorunu varsa ara vermek iyiymiş diye okumuştum bir kacyerde. Ama tabi be yinede vira bismillah diyip bu akşamıda değerlendirecem. S skulentvera bacım durmak yok çalışmalara devam.
seninkinde bir şey yok yine yani bizimki ilk 6 çıkmıştı doktor ona rağmen ileri hareketi düşük gebeliğe engel değil demişti ve vitamin vermişti şimdi 20 küsürlerde.....Benimkinin de ileri hareketli 32 olması gerek 16 çıktı. Vitamin kullanıyor söylemiştim sana hatırlarsan. Dün akşam üzeri değerlendirdim bugün de akşam değerlendiririm. Sonra bende ara veririm 1 gün.
Eminim canım. Hareketliliği cinsel ilişki sıklığı etkilemez zaten.. Sadece ara vermeyince vücutta döllenme için yeterli sperm üretcek vakit olmadğından sayıyı etkiler. Size diz dirsek pozisyonunu öneririm spermin ilerleyeceği yolu kısalttğı için hareketi az olan spermin ulaşması için yolu kısaltmış oluruz. Bir nevi kestirmeden götürmekKadindiyorki Eminmisin canım. Hareketlilik sorunu varsa ara vermek iyiymiş diye okumuştum bir kacyerde. Ama tabi be yinede vira bismillah diyip bu akşamıda değerlendirecem. S skulentvera bacım durmak yok çalışmalara devam.
Hayır canım onu hiç denemedim ben. Ama eşim kendisini çok yedi.Keçiboynuzu kürü kullandinizmi?
Tamam ozaman önündeki 2 günü de değerlendireyim ben sonrası artık isteğe bağlı ilerletiriz. 2 gun ara 1 gun ilişki şeklinde. Ama umarım yumurtlama ve çatlamayi kaçırmadım eşimin yokluğunda. Eğer kaçtıysa zaten amudada kalksam boş bacım.Eminim canım. Hareketliliği cinsel ilişki sıklığı etkilemez zaten.. Sadece ara vermeyince vücutta döllenme için yeterli sperm üretcek vakit olmadğından sayıyı etkiler. Size diz dirsek pozisyonunu öneririm spermin ilerleyeceği yolu kısalttğı için hareketi az olan spermin ulaşması için yolu kısaltmış oluruz. Bir nevi kestirmeden götürmek
Ibrahim saracoglunun kürüyle hamile kalan çok var kızlar birde okudum yakı kullanarak hamile kalan çokmuşHayır canım onu hiç denemedim ben. Ama eşim kendisini çok yedi.
Evet canım eşimde vitamin kullanıyor. Engel değil ama işte işi zorluyor.seninkinde bir şey yok yine yani bizimki ilk 6 çıkmıştı doktor ona rağmen ileri hareketi düşük gebeliğe engel değil demişti ve vitamin vermişti şimdi 20 küsürlerde.....
Evet canım çok fazla kürler varben soğan dan sonra hepsinden soğudum.Ibrahim saracoglunun kürüyle hamile kalan çok var kızlar birde okudum yakı kullanarak hamile kalan çokmuş
Heee sen ara ver ozaman canım. Yarın sabah degerlendir senAyyyyyy yeter vallahi duş almaktan saçlarım kurudu döküldü eziyet resmen ben dün ve bir önceki gün denedim bu akşam değil de yarın sabah denerim yoksa 3 gün üst üste kalitesiz olur ya :)
Tamam canım ben çok duydum ama geç kaldık galiba geçti dönemlerimiz içsem sıkıntı olur mu?S skulentveraDenizKoKuLuMm kızlar birde çakşır suyunu bi araştırın. Kafanıza ytarsa kullanırsnz ben öneriyorum.
S skulentveraDenizKoKuLuMm kızlar birde çakşır suyunu bi araştırın. Kafanıza ytarsa kullanırsnz ben öneriyorum.
Duydum ama S skulentvera dediği gibi geçti galiba onu yapma zamanı bizim için. Bide ben soğan küründen sonra korkuyorum canım herhangi bi kür yapmaya.S skulentveraDenizKoKuLuMm kızlar birde çakşır suyunu bi araştırın. Kafanıza ytarsa kullanırsnz ben öneriyorum.
Bende korkuyorum da doktor tavsiye ettiği için denemeye değer diye düşündüm bizim doktor kullanabilirsin dedi onun İçinDuydum ama S skulentvera dediği gibi geçti galiba onu yapma zamanı bizim için. Bide ben soğan küründen sonra korkuyorum canım herhangi bi kür yapmaya.
Bu ay geçti de önümüzdeki ay artık kasım ayında denerimS skulentveraDenizKoKuLuMm kızlar kendiniz değil eşlerinize içereceksiniz. Doğal bir afrodizyakmış, cinsel isteği ve gücü arttırıyormş sperminde hareketliliğini arttırıyormş. Vitaminlerin yanında en azından doğal. Ben içirmiştim eşime vitaminle beraber o ay zaten hamile kaldım.
Tarif verirmisin canım. Nasıl yaptın ne kadar içirdin ne zamab içirdin. S skulentvera kulak ver canım. Denesek mi ne dersinS skulentveraDenizKoKuLuMm kızlar kendiniz değil eşlerinize içereceksiniz. Doğal bir afrodizyakmış, cinsel isteği ve gücü arttırıyormş sperminde hareketliliğini arttırıyormş. Vitaminlerin yanında en azından doğal. Ben içirmiştim eşime vitaminle beraber o ay zaten hamile kaldım.