Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba İzmir’de kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek olan var mı pcos var bende bir süredir uğraşıyoruz ancak doktor değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

DenizKoKuLuMm bugün test yaptım pik olmuş sanırım yani seninde bugün pik oldu büyük ihtimal 48 saate kadar en geç zamanın var
S skulentvera Bat Tarihlerimiz seninle aynı canim. geçen ayda senin demene göre yumurtlama günümüz arasında 1 gün fark vardı. Umarım geç olmamıştır ama eşim geldi bugün. Akşam üzeri değerlendirdim. Eşimde ileri sperm de sıkıntı olduğu için 1 gün ara vericem.Hayirlisi olsun artık kuzum.

Benimde eşimde ileri hareket sıkıntısı var bende vermesem mi diyorum kararsızım gerçi bugün henüz değerlendirmedim 2 tane farklı marka test yaptım baksana

Eklentiler

• ABC1B51F-4FEB-480A-AA14-96E50F61D0AC.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar merhaba İzmir’de kadın doğum doktoru tavsiye edebilecek olan var mı pcos var bende bir süredir uğraşıyoruz ancak doktor değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Ahmet kilyar cok iyi birde tirede hayri aksüt var hayri beyin sayfasına bir bakın dilerim en kısa sürede bebisinize kavusursunuz

Benimde eşimde ileri hareket sıkıntısı var bende vermesem mi diyorum kararsızım gerçi bugün henüz değerlendirmedim 2 tane farklı marka test yaptım baksana
Valla kuzum ileri hareketlilik sıkıntısı olduğu zaman 1 gün ara vermek iyi diyorlar . Ben bu ay öyle yapicam. Sen dün degerlendirdiysen ara ver istersen. Eşim burda olmayınca ben 2 gun ara vermek zorunda kaldim. Ama akşam üzeri değerlendirdim şükür.

Ben onu geçen ay denedim de yine boş olunca o yüzden üst üste denedim 2 gün yarın boş geçip pazar yaparım diye düşünüyorum çok takviye veriyorum illaki bir faydası olur diye düşündüm

Ben onu geçen ay denedim de yine boş olunca o yüzden üst üste denedim 2 gün yarın boş geçip pazar yaparım diye düşünüyorum çok takviye veriyorum illaki bir faydası olur diye düşündüm
Bak şimdi aklıma girdin. Bende yarını da mi değerlendirsem acaba. Ama ben geçen ay üst üste denedim tutmadı. Bu ay takviye de kullanıyor. Ama dur aynen ben yarın akşamı da degerlendireyim yinede. Valla ne olacak bizimbu halimiz bilmiyorum

Yaaa ne güzel tabla hepiniz saglikla kavuşun insallah yavrunuza rabbim olmayanlara da nasip etsin

DenizKoKuLuMm S skulentvera kızlar sayı iyiyse hareketlilik kötüyse hergünü değerlendirin gitsin. Sayı sıkıntısı varsa günaşırı
Benimkinin sayısı iyi heraketliliği kötü doktor bize gün aşırı falan demedi ama sağlıklı olan gün aşırı ben 2 gün üst üste denedim bugün ara verip yarın da denerim sonra gün aşırı devam ederim adete kadar zaten salı randevu var çatlayıp çatlamadınız belli olacak

Kız ben geçen ay gün aşırı denedim o da tutmadı buradaki herkes de üst üste deneyince tutuyor baksana en azından 2 gün üst üste sonra gün aşırı deneyelim ben bugün mola verdim yarın da sabah mı yapsam bilemiyorum

Günaydın kızlar bikac gundur test yapıyorum dün testim negatif gibiydi iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum ama bugün sabah yaptığım test dunkune göre çok çok az koyu gibi ilk fotoda üstteki test bugün alttaki dunun iğnenin etkisi de geçmemiş olabilir daha çünkü 9 gün oldu vurulali siz ne diyorsunuz var mıdır bişey

Eklentiler

• IMG_20210918_084251.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20210918_083752.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 52
Ben de bu zamana kadar hiç üst üste denememştim. 3 gün üst üste denedim. Ama sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Bir de ters pozisyon denedik ve gündüz çalıştık canım, hep gece olurdu ama gece sperm hareketleri azalıyormuş. Bizim denemeler hep öğle saatlerinde oldu aklında bulunsun sperm azsa ters pozisyon öneriyorlar

bende arı sütü bal polen propolis karışımı keçi boynuzu özü d vitamini ve doktoru epimedyum karışımı vermişti onu yediriyorum ama hareket sorunu var sayı problemi yok ilk defa bu ay 2 gün üst üste denedim bugün ara veririm sanırım yarın da sabah deneyim öğlen deneme şansımız yok ki ikimizde çalışıyoruz o yüzden yarın sabah mı denesem diyorum... Zaten biz hep ters pozisyon deniyoruz.... Bakalım Salı günü doktor randevusu var bakalım ne diyecek... sana katılmayı çoook istiyorum hadi bakalım :)

Sabah zaten en iyisi biz sabah üşendiğimiz için öğlene kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…