Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar süre dediginiz nedir listedeki .bende bu ay hamile olma ihtimslim var merakla bekliyorum.3 yasinda da bi kızım var.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.sizlere ve banada

28 eylül benim siddetli göğüs sızlamam var sadece
Oda basta gelen belirtilerden. Benim 2 gundur asiri siskinlik ve gaz vardi. Kasik ve pelvik agrim var hafiften..pskolijikte olabilir bilmiyorum.gebelik icin ovulasyon u cok değerlendirdiğimiz söylenemez.Ama nasip tabi.

Şuan artış gayet güzel, dış gebelik ihtimali düşük dedi. Progesteron, demir ilacı ve proluton diye bir iğne verdi, progestanı çok duydum ama iğne gerekli mi acaba ya emin olamadım
Ahh bu doktorlarrrrrrr neyse … çok sevindim ilk gittiğine gitmezsin zaten artık hadi gözünaydın

Oda basta gelen belirtilerden. Benim 2 gundur asiri siskinlik ve gaz vardi. Kasik ve pelvik agrim var hafiften..pskolijikte olabilir bilmiyorum.gebelik icin ovulasyon u cok değerlendirdiğimiz söylenemez.Ama nasip tabi.
Acaba kendimizi cokmu dinliyoruz akintim sari beyaz ben heray yasiyorum bu belirtileri ama bu ay bu göğüs sizlamasi dehsett

Acaba kendimizi cokmu dinliyoruz akintim sari beyaz ben heray yasiyorum bu belirtileri ama bu ay bu göğüs sizlamasi dehsett

Bence doktorun önerilerine uy
Ne kadar sürede geldi gebelik
1,5 sene oldu canım
Sen nerede oturuyorsun istanbul da mı?
Memleketim İstanbul ama maraşta görev yapıyorum
İğneyi olsanda bebeğe Bir zararı olmaz canm içinde progesteron hormonu var ama yinede başka doktora sor doktor yönünden bir talihsizlik yaşadın insan guvenemiyor
Doğru diyorsun bir dozunu vurayım 3 doz zaten, diğer dozlarda diğer doktoruma da danışırım haftaya

Ama ilk sefer mi ovülasyon testi yapmıştın?
Evet, yani doktor kontrolünde yumurta takibi vs yapıldı daha önce çatlama iğnesi klomen tedavisi ama pozitif olmadı hiç. Kendi kendime ovulasyon denemeye başladığım ilk ay tuttu. Piki görmeye başladığım andan çatlamaya kadar üst üste, sonra bir gün ara verip bir kere daha çalışma yaptım olmuş

Ne mutlu size çok seviniyorum adınıza sağlıkla devam etsin

Çook sevindim canım daha güzel haberlerini aşacağız Allahın izniyle inşallh güzel ilerlemiş minnakın değeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…