İnşallah canım, doktorun yönlendirmesine uyacağım bana güven verdi. Çok teşekkür ederim çok şükürÇok güzel artışİçin rahat etsin istiyorsan bir kez daha baktırabilirsin ama stres yapıyorsun istersen direkt haftaya doktora git keseyi görürsün
Yaa süper çok güzel artmışşMerhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
cok guzel zonucun zaten normal daha 3 haftalik gebesin 5. haftada anca gorunur kesen strese girme yine dikkat etMerhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
Cok mutlu oldum canim Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebis miMerhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
Güzel artmış canım, gözün aydın. Sanırım kese görünene kadar beta bakılıyor.Merhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
48 saat içinde ikiye katlamış olması gerekiyor. için rahat etsin pazartesi bir daha baktırırsın. sonra istersen bırakırsın. sağlıkla ilerlesin. ben baktırmıyorum direk keseyi görmeye gideceğim inş.Merhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
benim ablamda evlendi ilk 9 ay ağladı doktor sende guatr var çok zor hamile kalırsın falan demiş aylarca ağladı baktı olmuyor işe gireyim bari tedavi falan yaptırırım dedi o kadar kafasından çıkartmış ki iş stresi diye işe alındığını öğrendiği gün hamile olduğunu öğrendi şok oldu başlamadı işe :) gerçekten aklından çıkınca oluyor kısmına inanıyorum ya :)Kızlar biraz önce havuzdaydım. Yüzme öğrenmeye çalışıyorum. Pandemiden öteleyinice çocukta olmayınca hiç ötelemiycem deyip geçen ay başlamıştım. Neyse havuzdaki durumumda bütün teknikleri iyi yapıyorum ama suyun üstünde duramadıgım için yüzemiyorumBende sesli bir şekilde çocuk olmadığı gibi yüzme de olmuyor dedim. Yanımdaki duydu. Çocugun mu olmuyor faln üzülme boşver banada sebepsiz infertilite dedikler hemen kredi çekip tüp bebek yaptım. Nqsılsa olmuyot deyip doğumdan sonra korunmadık 2.yıl kendiliğinden hamile kaldım dedi. Hiç kafaya takma boşver çatlatma falanda deneme direk tüp bebek yaptır sorununda yok tutar dedi. Sonra soyunma odasında bi baktım4-5 kişinin aynı sorunu varmış. 2-3 tanesi tüp yaptırmış bazıları tedavi olmuş olmuş. Hiç kafayı takmadığın gün o bebek olur dediler Şimdi kime inanayım
48 saat içinde ikiye katlamış olması gerekiyor. için rahat etsin pazartesi bir daha baktırırsın. sonra istersen bırakırsın. sağlıkla ilerlesin. ben baktırmıyorum direk keseyi görmeye gideceğim inş.
Hadi gözün aydın canım bak iki katına çıkmış daha da katlanacak inşallah doktorun yönlendirir zaten için rahat etsin diye pazartesi bi daha verirsin regl günün de geçmiş olur iyice netlesirMerhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
Harika çok sevindim canımMerhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
Sezilayim tebrikler canım inan çok sevindim biraraya keseyi görürsunuz inşallah bat dan sonra dahada ilerliyormus artış ben öyle biliyorum hızlıca çok sukur canim46 saat sonra falan verdim iki katı olmuştur çok şükür
HarikaMerhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?
Şuan artış gayet güzel, dış gebelik ihtimali düşük dedi. Progesteron, demir ilacı ve proluton diye bir iğne verdi, progestanı çok duydum ama iğne gerekli mi acaba ya emin olamadımHarikadoktor ne yorum yaptı peki
İğne düşük için veriliyor diye biliyorum bende kullanmistim çok yakiyo bir hafta geçmemişti ağrısı ama gerekli olduğunu düşünmüyorum gebelik daha çok yeni doktorun bir bildiği vardır artık sağlıkla geçsin inşallah gebeliğinŞuan artış gayet güzel, dış gebelik ihtimali düşük dedi. Progesteron, demir ilacı ve proluton diye bir iğne verdi, progestanı çok duydum ama iğne gerekli mi acaba ya emin olamadım
Şuan iğne kullanmayı düşünmüyorum. Haftaya özele gidicem ona da danışmak istiyorum, benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı olduğu için eli alışmış heraldeİğne düşük için veriliyor diye biliyorum bende kullanmistim çok yakiyo bir hafta geçmemişti ağrısı ama gerekli olduğunu düşünmüyorum gebelik daha çok yeni doktorun bir bildiği vardır artık sağlıkla geçsin inşallah gebeliğin
Bence doktorun önerilerine uyŞuan artış gayet güzel, dış gebelik ihtimali düşük dedi. Progesteron, demir ilacı ve proluton diye bir iğne verdi, progestanı çok duydum ama iğne gerekli mi acaba ya emin olamadım
Sen nerede oturuyorsun istanbul da mı?Şuan iğne kullanmayı düşünmüyorum. Haftaya özele gidicem ona da danışmak istiyorum, benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı olduğu için eli alışmış heraldeonlara standart veriliyormuş bunlar
İğneyi olsanda bebeğe Bir zararı olmaz canm içinde progesteron hormonu var ama yinede başka doktora sor doktor yönünden bir talihsizlik yaşadın insan guvenemiyorŞuan iğne kullanmayı düşünmüyorum. Haftaya özele gidicem ona da danışmak istiyorum, benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı olduğu için eli alışmış heraldeonlara standart veriliyormuş bunlar