Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok guzel zonucun zaten normal daha 3 haftalik gebesin 5. haftada anca gorunur kesen strese girme yine dikkat et

Cok mutlu oldum canim Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebis mi

Güzel artmış canım, gözün aydın. Sanırım kese görünene kadar beta bakılıyor.

48 saat içinde ikiye katlamış olması gerekiyor. için rahat etsin pazartesi bir daha baktırırsın. sonra istersen bırakırsın. sağlıkla ilerlesin. ben baktırmıyorum direk keseyi görmeye gideceğim inş.

benim ablamda evlendi ilk 9 ay ağladı doktor sende guatr var çok zor hamile kalırsın falan demiş aylarca ağladı baktı olmuyor işe gireyim bari tedavi falan yaptırırım dedi o kadar kafasından çıkartmış ki iş stresi diye işe alındığını öğrendiği gün hamile olduğunu öğrendi şok oldu başlamadı işe :) gerçekten aklından çıkınca oluyor kısmına inanıyorum ya :)

Hadi gözün aydın canım bak iki katına çıkmış daha da katlanacak inşallah doktorun yönlendirir zaten için rahat etsin diye pazartesi bi daha verirsin regl günün de geçmiş olur iyice netlesir

Kızlar geldim dr dan prolaktin düşmüş çok sukur adetime 10 gün kaldı diyebiliriz...inanılmaz göğüs hassasiyetim var sanırım geliyor gelmekte olan ekime kayarım bende

Harika doktor ne yorum yaptı peki

Merhaba rica etsem ovulasyon testime bakarmisiniz ortada olan pik mi anlayamadim

Eklentiler

• IMG20210917190620.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 53
Şuan artış gayet güzel, dış gebelik ihtimali düşük dedi. Progesteron, demir ilacı ve proluton diye bir iğne verdi, progestanı çok duydum ama iğne gerekli mi acaba ya emin olamadım
İğne düşük için veriliyor diye biliyorum bende kullanmistim çok yakiyo bir hafta geçmemişti ağrısı ama gerekli olduğunu düşünmüyorum gebelik daha çok yeni doktorun bir bildiği vardır artık sağlıkla geçsin inşallah gebeliğin

Şuan iğne kullanmayı düşünmüyorum. Haftaya özele gidicem ona da danışmak istiyorum, benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı olduğu için eli alışmış heralde onlara standart veriliyormuş bunlar

Şuan artış gayet güzel, dış gebelik ihtimali düşük dedi. Progesteron, demir ilacı ve proluton diye bir iğne verdi, progestanı çok duydum ama iğne gerekli mi acaba ya emin olamadım
Bence doktorun önerilerine uy
Ne kadar sürede geldi gebelik

Sen nerede oturuyorsun istanbul da mı?

İğneyi olsanda bebeğe Bir zararı olmaz canm içinde progesteron hormonu var ama yinede başka doktora sor doktor yönünden bir talihsizlik yaşadın insan guvenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…