ne ignesi canim
cokta uzulmedim illaki olur birgun Allah buyuktur kucaklarimiz bos kalmasin..Ya hayırlısı olsun neyse artık acaba mi demiyorsun Eylül çoğu kişi için kötü geçti sanirim
yok ben hic yaptirmadim oyle seyler benim adetimde tam gununde olur bazen arada bir sapıtır.. 5 sene korunduk sonra 3. ayim bitti korunmadan iliskiye iste tutar artik heralde cocuklarim gibi olursa eger olmazsa nasip kismet doktorum bana gayet saglikli yumurtaliklarin demisti gitmeme gerek var mi kiÇatlatma iğnesi olmamıstın demi sen canım karıstırdım pardon bendede kist yaptı femara galiba iğnede çatlatmadı sanırım hala adetm gelmedi 18.güne giriyorum benim adetim düzenlidir günü gününe gelr hep 4 gün gecikti gebelikte yok adet belirtimde yok pazartesiye randevu aldım bakalım umarım kist varsada atılır hemen
1 yıldan sonrasını baz alıoalr canım doktorlar ama genel kontrole her zaman girmek tabiki faydalı bi doktor bana guzel dedi baskası kist var dedi meselayok ben hic yaptirmadim oyle seyler benim adetimde tam gununde olur bazen arada bir sapıtır.. 5 sene korunduk sonra 3. ayim bitti korunmadan iliskiye iste tutar artik heralde cocuklarim gibi olursa eger olmazsa nasip kismet doktorum bana gayet saglikli yumurtaliklarin demisti gitmeme gerek var mi ki
suan icin bi sıkıntım yok sukur regl duzenim vs cok iyi bi göbek dusmesi var iste oda engel degilmis gebelige ki kizimdada dusuktu hamile kaldigimda1 yıldan sonrasını baz alıoalr canım doktorlar ama genel kontrole her zaman girmek tabiki faydalı bi doktor bana guzel dedi baskası kist var dedi mesela
İnşallah canım iyi şeyler duyacağız yarin senden dua ediyorum senin içinSelam kızlar, yaırn sabah beta vereceğim, artış güzel olmuş mu bakacaklar. Stresli ve heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya
Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin benimde dr kontrolüm var prolaktinle Bakilacak hayırlısı insallah bu gece dualarımız seninle güzel sonuçlarla geleceksin inşallah canim kontrolün saat kactaSelam kızlar, yaırn sabah beta vereceğim, artış güzel olmuş mu bakacaklar. Stresli ve heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya
İnşallah bekliyoruz güzel haberlerini mutlaka bize de haber verSelam kızlar, yaırn sabah beta vereceğim, artış güzel olmuş mu bakacaklar. Stresli ve heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya
Tesekkurler canim günde bir tane mi kullanılıyordu ilk gebelikten öyle hatırlıyorum sankiHamilelik düşündüğün zaman kullanmak gerekiyor
Rabbım cuma gecesi hürmetine sevinçlerini boşa çıkarmasın insallah canim hayirli güzel haberlerle sabaha uyanırız insallah dualarımız seninleSelam kızlar, yaırn sabah beta vereceğim, artış güzel olmuş mu bakacaklar. Stresli ve heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya
iyi çıkacağına eminim hiç stres olma. doktorun elimde kalacakSelam kızlar, yaırn sabah beta vereceğim, artış güzel olmuş mu bakacaklar. Stresli ve heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya
üzülme kuzum herşey iyi olacak zaten kötü giden bir durum yok boş yere velveleye verdi dr seni. sonucun çıksın paylaş burda bakalım.Günaydın kızlar hastaneye geldim, aynı doktora girmedim, burada infertil ve tüp uzmanı bir doktor var, sadece belli hastaları kabul ediyormuş. Baya tecrübeli birisi. Rica ettim durumu anlattım, kaç çıktı değerin dedi, 60 dedim. Kan ver tekrar artışa bakalım dedi, ultrasona sokmadı bile. Hocam diğer doktor tüpte bir şey gördü dedim. Kimmiş o doktor dedi adını söyledim. Elini salladı hiçbir şey göremez daha sen git kan ver dedi kan verdim. 1,2 saate çıkar sonuçlar. Biraz içim rahatladı sanki
Evet günde 1 taneTesekkurler canim günde bir tane mi kullanılıyordu ilk gebelikten öyle hatırlıyorum sanki
Rabbım cuma gecesi hürmetine sevinçlerini boşa çıkarmasın insallah canim hayirli güzel haberlerle sabaha uyanırız insallah dualarımız seninle
Nihayet aklı başında ve tıp bilgisi olan bir doktora denk gelmişsin. Şu an için bir sıkıntı yok canım inşalllah artışın da iyi olsun da tadını çıkartmaya başla artık hamileliğinin. Bu kadar süre bekledin şu 1 günde yıprandığın kadar yıpranmamışsındır valla :) haftaya da keseni görür bir derin bir nefes alırsın umarımGünaydın kızlar hastaneye geldim, aynı doktora girmedim, burada infertil ve tüp uzmanı bir doktor var, sadece belli hastaları kabul ediyormuş. Baya tecrübeli birisi. Rica ettim durumu anlattım, kaç çıktı değerin dedi, 60 dedim. Kan ver tekrar artışa bakalım dedi, ultrasona sokmadı bile. Hocam diğer doktor tüpte bir şey gördü dedim. Kimmiş o doktor dedi adını söyledim. Elini salladı hiçbir şey göremez daha sen git kan ver dedi kan verdim. 1,2 saate çıkar sonuçlar. Biraz içim rahatladı sanki
İnşallahhhh canım inşallahNihayet aklı başında ve tıp bilgisi olan bir doktora denk gelmişsin. Şu an için bir sıkıntı yok canım inşalllah artışın da iyi olsun da tadını çıkartmaya başla artık hamileliğinin. Bu kadar süre bekledin şu 1 günde yıprandığın kadar yıpranmamışsındır valla :) haftaya da keseni görür bir derin bir nefes alırsın umarım
Tesekkurler canimEvet günde 1 tane
Çok güzel artışMerhaba kızlar sonucum az önce çıktı, çarşamba 60 olan değerim cuma itibariyle 123 olmuş. Birazdan doktora gidicem, iki kat artış olduğuna göre sorun yoktur değil mi? Bir süre daha beta takibi yapılır mı?