Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi olmamıstın demi sen canım karıstırdım pardon bendede kist yaptı femara galiba iğnede çatlatmadı sanırım hala adetm gelmedi 18.güne giriyorum benim adetim düzenlidir günü gününe gelr hep 4 gün gecikti gebelikte yok adet belirtimde yok pazartesiye randevu aldım bakalım umarım kist varsada atılır hemen

yok ben hic yaptirmadim oyle seyler benim adetimde tam gununde olur bazen arada bir sapıtır.. 5 sene korunduk sonra 3. ayim bitti korunmadan iliskiye iste tutar artik heralde cocuklarim gibi olursa eger olmazsa nasip kismet doktorum bana gayet saglikli yumurtaliklarin demisti gitmeme gerek var mi ki

1 yıldan sonrasını baz alıoalr canım doktorlar ama genel kontrole her zaman girmek tabiki faydalı bi doktor bana guzel dedi baskası kist var dedi mesela

1 yıldan sonrasını baz alıoalr canım doktorlar ama genel kontrole her zaman girmek tabiki faydalı bi doktor bana guzel dedi baskası kist var dedi mesela
suan icin bi sıkıntım yok sukur regl duzenim vs cok iyi bi göbek dusmesi var iste oda engel degilmis gebelige ki kizimdada dusuktu hamile kaldigimda

Selam kızlar, yaırn sabah beta vereceğim, artış güzel olmuş mu bakacaklar. Stresli ve heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya
Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin benimde dr kontrolüm var prolaktinle Bakilacak hayırlısı insallah bu gece dualarımız seninle güzel sonuçlarla geleceksin inşallah canim kontrolün saat kacta

Hamilelik düşündüğün zaman kullanmak gerekiyor
Tesekkurler canim günde bir tane mi kullanılıyordu ilk gebelikten öyle hatırlıyorum sanki
Selam kızlar, yaırn sabah beta vereceğim, artış güzel olmuş mu bakacaklar. Stresli ve heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yazabilirim buraya
Rabbım cuma gecesi hürmetine sevinçlerini boşa çıkarmasın insallah canim hayirli güzel haberlerle sabaha uyanırız insallah dualarımız seninle

Kizlar bat a 3 gün kaldı biraz önce test yaptım maalesef bu ay da ümitler boşa sanırım ekimler bizimdir diyip yola devam edeceğiz sanırım Rabbım herkesin duasını kabul eylesin

Günaydın kızlar hastaneye geldim, aynı doktora girmedim, burada infertil ve tüp uzmanı bir doktor var, sadece belli hastaları kabul ediyormuş. Baya tecrübeli birisi. Rica ettim durumu anlattım, kaç çıktı değerin dedi, 60 dedim. Kan ver tekrar artışa bakalım dedi, ultrasona sokmadı bile. Hocam diğer doktor tüpte bir şey gördü dedim. Kimmiş o doktor dedi adını söyledim. Elini salladı hiçbir şey göremez daha sen git kan ver dedi kan verdim. 1,2 saate çıkar sonuçlar. Biraz içim rahatladı sanki

üzülme kuzum herşey iyi olacak zaten kötü giden bir durum yok boş yere velveleye verdi dr seni. sonucun çıksın paylaş burda bakalım.

Evet günde 1 tane

Nihayet aklı başında ve tıp bilgisi olan bir doktora denk gelmişsin. Şu an için bir sıkıntı yok canım inşalllah artışın da iyi olsun da tadını çıkartmaya başla artık hamileliğinin. Bu kadar süre bekledin şu 1 günde yıprandığın kadar yıpranmamışsındır valla :) haftaya da keseni görür bir derin bir nefes alırsın umarım

İnşallahhhh canım inşallah

Çok güzel artış İçin rahat etsin istiyorsan bir kez daha baktırabilirsin ama stres yapıyorsun istersen direkt haftaya doktora git keseyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…