Peş peşe belli olur öyleyseYa 4 kaldı ya da 6. Piki 14. Gün yakaladım ama 30 günden önce hiç regl olmadım.. O yüzden 14 gün için 4, 16 gün için 6 gün kaldı
Ay ne guzel bende öyle oğlumda bilmeden neler yaptım hiçbişey bilmeden çocuğumu dogurdum bunu istiyorum 2 senedir kök sokturdu öğrenemediğim tahlil ismi kalmadiBen halı bile yıkayıp onları balkona astım perde falan teker taşıdım blmıodm hamılr oldugumu canım 2hafta snra kanamam oldu leke leke adetm sökülmüo heralde agır iş yaptm ondan dedm meger hamıleymsm :)
Selam, ilk çocuktan sonra iki yıldır mı istiyorsunuz?Ay ne guzel bende öyle oğlumda bilmeden neler yaptım hiçbişey bilmeden çocuğumu dogurdum bunu istiyorum 2 senedir kök sokturdu öğrenemediğim tahlil ismi kalmadirahat olucam inşallah artik
Evet ilk çocuğuma yasminle hahamilkaldim.2009 doğumlu oğlum var 2015 yılından beri benim bildiğim 3 yada4 kimyasal gebelik ve kurtajim vatvar rahim filmi çekildi tek tüpte tıkanıklık varmış birde kan pıhtılaşması varmış nasip ben tıkanıklığa inanmıyorum sonrada oluyormuş evet ama ne biliyim allah verir hayırlaysa inaniyorumSelam, ilk çocuktan sonra iki yıldır mı istiyorsunuz?
Çok şükür ki evladınız var ama ilkine hemen mi gebe kaldınız bu bebekler şans işi midir nedir
Kısmet değilmiş zamanı var en kısa zamanda hayırlısıyla rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bende daha adet olmadm agrımda yokyok yapmiyorum belimde cok siddetli bi agri var regl gelebilir belki suan elimdede yok zaten
Ben rahatım umursamıyorm ama genede yok olmuyo bdahakı ay hsg olucsm bendeAy ne guzel bende öyle oğlumda bilmeden neler yaptım hiçbişey bilmeden çocuğumu dogurdum bunu istiyorum 2 senedir kök sokturdu öğrenemediğim tahlil ismi kalmadirahat olucam inşallah artik
Yok 3 yıl öncesi bu ay regl sonrası bir daha baktırıcamGüncel amh 3.1 ise gayet iyi
ben oldum sonunda ekime gidim yavas yavasBen
Bende daha adet olmadm agrımda yok
n
İğneden kaç gün sonra oldun canımben oldum sonunda ekime gidim yavas yavas
Hadi ya tam gününde geldi deseneben oldum sonunda ekime gidim yavas yavas
Hamilelik düşündüğün zaman kullanmak gerekiyorKizlar selam folk asit kullanıyor musunuz yoksa doktor yazdığı zaman mi kullanmak gerekiyor
aynen iyiki zmaninda oldu ekime artik insallah sen hayirli sonuclar alirsinHadi ya tam gününde geldi deseneBenim bat dündü hala gelen giden yok testler negatif ama
ne ignesi canimİğneden kaç gün sonra oldun canım
herseyin basi stres cok etkilyor kafani baska seylerle mesgul et bebek icin iliskiye girme degerlendir ama ustune dusme bedenini dinleme ve rahat birak dogru demislerKızlar biraz önce havuzdaydım. Yüzme öğrenmeye çalışıyorum. Pandemiden öteleyinice çocukta olmayınca hiç ötelemiycem deyip geçen ay başlamıştım. Neyse havuzdaki durumumda bütün teknikleri iyi yapıyorum ama suyun üstünde duramadıgım için yüzemiyorumBende sesli bir şekilde çocuk olmadığı gibi yüzme de olmuyor dedim. Yanımdaki duydu. Çocugun mu olmuyor faln üzülme boşver banada sebepsiz infertilite dedikler hemen kredi çekip tüp bebek yaptım. Nqsılsa olmuyot deyip doğumdan sonra korunmadık 2.yıl kendiliğinden hamile kaldım dedi. Hiç kafaya takma boşver çatlatma falanda deneme direk tüp bebek yaptır sorununda yok tutar dedi. Sonra soyunma odasında bi baktım4-5 kişinin aynı sorunu varmış. 2-3 tanesi tüp yaptırmış bazıları tedavi olmuş olmuş. Hiç kafayı takmadığın gün o bebek olur dediler Şimdi kime inanayım
Ya hayırlısı olsun neyse artık acaba mi demiyorsun Eylül çoğu kişi için kötü geçti sanirimben oldum sonunda ekime gidim yavas yavas