Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor gelecek ay aşılamaya gelin dedi. 2 Ay daha kendimiz deneyelim dedim. Şu an ikimizde de sorun yok ama olmuyorrr.
Kuzu tüp bebek uzmanı bi doktor aşılama için etkisi yok dedi. İngiltere de bi araştırma yapılmış. Aşılama başarısının %10-15 civarında olduğunu belirtti. 3 aşılama parası 1 tüp bebek ediyor zaten bu durumda olanlara direk tüp bebek yapın diyoruz dedi. Ama tabi tüp bebekle uğraştığı içinde böyle diyor olabilir...

Evet yeni ama 3 aydır yumurtlama günümü yakalıyorum bu yüzden tedirgin olmam doktorda acele etmeyin diyor ama çok genç bir yaşım olmadığı için kaygı duyuyorum
Bende seninle aynıyım :) Gelecek ay hsg çektirip direk yumurta takibine başlayacağım. Kliniği olan doktorlar hemen başlatıyor...

Kısmet değilmiş zamanı var en kısa zamanda hayırlısıyla rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Özelde de yaptırabilirsin. Sağlık sigortan varsa karşılar
Öel sağlık sigortam yok, eşim zaten toplasak aynı para gibi diyor Arkadaşlar ile konuştum özel kliniği olanlarla özel hastane fiyatları aynı.. Kliniği olanlar hastane ile de anlaşıyormuş. Daha da uyguna geliyor gibi. Bende çok üstüne düşmedim.

Anladım, gönlüne göre olsun Bu ay bata kaç gün var?

Anladım, gönlüne göre olsun Bu ay bata kaç gün var?
Senle aynıyız kuzum.. Ama bi arkadaş bende 7-8 folikül saydı doktor ama amh 1 altında çıktı direk tüp bebek dediler dedi Bence amh baktır onun vakti zamanı yok zaten. Aklından o da çıksın..

Bende baktırmadım daha ama ailede erken menopoz öyküsü yok doktor gerek yok dedi

Bende de 10 folikul görünüyor doktorlar hormonlarım normal gördüğü için inatla bakmadilar. ilk testim 0.90 cikdi sonra 1.30 cikdi.ayrica ailemde erken menapoz oykumde hiç yok.kimde ne çıkacağı pekde belli olmuyor herkesin baktirmasinda fayda olduğunu düşünüyorum.akilda kalmaz en azından.

Aynen Aklımda zaten baktıracağım. Evlenmeden önce baktırmıştım ama zamanla azalıyormuş bir daha baktıracağım..

Aynen Aklımda zaten baktıracağım. Evlenmeden önce baktırmıştım ama zamanla azalıyormuş bir daha baktıracağım..
Baktırın tabi fayda var.onceki baktirdiginiz kaç çıkmisdı oda bir fikir verebilir ne kadar zaman oldu baktirali.birde görünen yumurta sayınız en önemlisi amh den ziyade ve kalitesi.

Baktırın tabi fayda var.onceki baktirdiginiz kaç çıkmisdı oda bir fikir verebilir ne kadar zaman oldu baktirali.birde görünen yumurta sayınız en önemlisi amh den ziyade ve kalitesi.
3 yıl önce baktırmıştım 3 e yakındı doktor çok iyi demişti. Ultrasonda 5-6 tane çıktı.. Aslında o grade 2 oluyormuş ama kalitesini çok bilmiyorum tabiki

3 yıl önce baktırmıştım 3 e yakındı doktor çok iyi demişti. Ultrasonda 5-6 tane çıktı.. Aslında o grade 2 oluyormuş ama kalitesini çok bilmiyorum tabiki
3 e yakın çok iyi evet.ama 5 6 tane tek tarafta mi 5 6 tane.2 taraf toplamı değil herhalde.2 tarafta da 5 6 ise 10 12 sayın demekki.

3 e yakın çok iyi evet.ama 5 6 tane tek tarafta mi 5 6 tane.2 taraf toplamı değil herhalde.2 tarafta da 5 6 ise 10 12 sayın demekki.
Şimdi tahlilimi talep ettim 3.1 miş. Sağda 4-5 solda 5-6 saydı. İkisini mi topluyoruz. Ben soldan yumurtlama olacağı için ondanki fazla saydı diye düşündüm

Şimdi tahlilimi talep ettim 3.1 miş. Sağda 4-5 solda 5-6 saydı. İkisini mi topluyoruz. Ben soldan yumurtlama olacağı için ondanki fazla saydı diye düşündüm
İşte bu olayı bende anlayamıyorum canım ya benim sayımda aynı mesela ama amh sınır çok ilginç benim durumum evet canım 2 sini topluyorsun.gorunen sayın normal benimde görünen normal ama amh düşük.doltor takılma amh ye dedi o yüzden.

Bende de öyle bir öykü yok hatta annem 60’ta menopoza girdi ama amh baktıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…