- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Kuzu tüp bebek uzmanı bi doktor aşılama için etkisi yok dedi. İngiltere de bi araştırma yapılmış. Aşılama başarısının %10-15 civarında olduğunu belirtti. 3 aşılama parası 1 tüp bebek ediyor zaten bu durumda olanlara direk tüp bebek yapın diyoruz dedi. Ama tabi tüp bebekle uğraştığı içinde böyle diyor olabilir...Doktor gelecek ay aşılamaya gelin dedi. 2 Ay daha kendimiz deneyelim dedim. Şu an ikimizde de sorun yok ama olmuyorrr.
Bende seninle aynıyım :) Gelecek ay hsg çektirip direk yumurta takibine başlayacağım. Kliniği olan doktorlar hemen başlatıyor...Evet yeni ama 3 aydır yumurtlama günümü yakalıyorum bu yüzden tedirgin olmam doktorda acele etmeyin diyor ama çok genç bir yaşım olmadığı için kaygı duyuyorum
Kısmet değilmiş zamanı var en kısa zamanda hayırlısıyla rabbim hepimize nasip etsin inşallahBendede oldu canım ama iğneden sanırım bizim bide iğne günü tek ilişki oldu zaten bde iğneden 48 saat snra oldu yani coktan betanın artması lazımdı 17 gün geçti ilişki üzerinden snra ben annemlern yanjna geldm o yüzden yok maalesef :)
31 yaşındayım, hsg kaldı bir tek ama amh bakılmadı onun haricinde kontrollerin çoğu yapıldı.Ben de sana bol şans diliyorum. Daha önce konustuk belki ama yaş kaçtı senin? Sizde de problem yok mu?
Özelde de yaptırabilirsin. Sağlık sigortan varsa karşılarBende seninle aynıyım :) Gelecek ay hsg çektirip direk yumurta takibine başlayacağım. Kliniği olan doktorlar hemen başlatıyor...
Öel sağlık sigortam yok, eşim zaten toplasak aynı para gibi diyorÖzelde de yaptırabilirsin. Sağlık sigortan varsa karşılar
yok yapmiyorum belimde cok siddetli bi agri var regl gelebilir belki suan elimdede yok zatenDaha yapmadnmı hc
Anladım, gönlüne göre olsunÖel sağlık sigortam yok, eşim zaten toplasak aynı para gibi diyorArkadaşlar ile konuştum özel kliniği olanlarla özel hastane fiyatları aynı.. Kliniği olanlar hastane ile de anlaşıyormuş. Daha da uyguna geliyor gibi. Bende çok üstüne düşmedim.
Ya 4 kaldı ya da 6. Piki 14. Gün yakaladım ama 30 günden önce hiç regl olmadım.. O yüzden 14 gün için 4, 16 gün için 6 gün kaldıAnladım, gönlüne göre olsunBu ay bata kaç gün var?
Senle aynıyız kuzum.. Ama bi arkadaş bende 7-8 folikül saydı doktor ama amh 1 altında çıktı direk tüp bebek dediler dediAnladım, gönlüne göre olsunBu ay bata kaç gün var?
Bende de 10 folikul görünüyor doktorlar hormonlarım normal gördüğü için inatla bakmadilar. ilk testim 0.90 cikdi sonra 1.30 cikdi.ayrica ailemde erken menapoz oykumde hiç yok.kimde ne çıkacağı pekde belli olmuyor herkesin baktirmasinda fayda olduğunu düşünüyorum.akilda kalmaz en azından.Senle aynıyız kuzum.. Ama bi arkadaş bende 7-8 folikül saydı doktor ama amh 1 altında çıktı direk tüp bebek dediler dediBence amh baktır onun vakti zamanı yok zaten. Aklından o da çıksın..
Bende baktırmadım daha ama ailede erken menopoz öyküsü yok doktor gerek yok dedi
Aynen Aklımda zaten baktıracağım. Evlenmeden önce baktırmıştım ama zamanla azalıyormuş bir daha baktıracağım..Bende de 10 folikul görünüyor doktorlar hormonlarım normal gördüğü için inatla bakmadilar. ilk testim 0.90 cikdi sonra 1.30 cikdi.ayrica ailemde erken menapoz oykumde hiç yok.kimde ne çıkacağı pekde belli olmuyor herkesin baktirmasinda fayda olduğunu düşünüyorum.akilda kalmaz en azından.
Baktırın tabi fayda var.onceki baktirdiginiz kaç çıkmisdı oda bir fikir verebilir ne kadar zaman oldu baktirali.birde görünen yumurta sayınız en önemlisi amh den ziyade ve kalitesi.Aynen Aklımda zaten baktıracağım. Evlenmeden önce baktırmıştım ama zamanla azalıyormuş bir daha baktıracağım..
3 yıl önce baktırmıştım 3 e yakındı doktor çok iyi demişti. Ultrasonda 5-6 tane çıktı.. Aslında o grade 2 oluyormuş ama kalitesini çok bilmiyorum tabikiBaktırın tabi fayda var.onceki baktirdiginiz kaç çıkmisdı oda bir fikir verebilir ne kadar zaman oldu baktirali.birde görünen yumurta sayınız en önemlisi amh den ziyade ve kalitesi.
3 e yakın çok iyi evet.ama 5 6 tane tek tarafta mi 5 6 tane.2 taraf toplamı değil herhalde.2 tarafta da 5 6 ise 10 12 sayın demekki.3 yıl önce baktırmıştım 3 e yakındı doktor çok iyi demişti. Ultrasonda 5-6 tane çıktı.. Aslında o grade 2 oluyormuş ama kalitesini çok bilmiyorum tabiki
Şimdi tahlilimi talep ettim 3.1 miş. Sağda 4-5 solda 5-6 saydı. İkisini mi topluyoruz. Ben soldan yumurtlama olacağı için ondanki fazla saydı diye düşündüm3 e yakın çok iyi evet.ama 5 6 tane tek tarafta mi 5 6 tane.2 taraf toplamı değil herhalde.2 tarafta da 5 6 ise 10 12 sayın demekki.
İşte bu olayı bende anlayamıyorum canım ya benim sayımda aynı mesela ama amh sınır çok ilginç benim durumumŞimdi tahlilimi talep ettim 3.1 miş. Sağda 4-5 solda 5-6 saydı. İkisini mi topluyoruz. Ben soldan yumurtlama olacağı için ondanki fazla saydı diye düşündüm
Bende de öyle bir öykü yok hatta annem 60’ta menopoza girdi ama amh baktıracağım.Senle aynıyız kuzum.. Ama bi arkadaş bende 7-8 folikül saydı doktor ama amh 1 altında çıktı direk tüp bebek dediler dediBence amh baktır onun vakti zamanı yok zaten. Aklından o da çıksın..
Bende baktırmadım daha ama ailede erken menopoz öyküsü yok doktor gerek yok dedi
Güncel amh 3.1 ise gayet iyiŞimdi tahlilimi talep ettim 3.1 miş. Sağda 4-5 solda 5-6 saydı. İkisini mi topluyoruz. Ben soldan yumurtlama olacağı için ondanki fazla saydı diye düşündüm