Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha dün verdim progesteronu keşke amh da deseydim doktorum iyi aslında ama atladı sanıyorum.. 3 doktor da ultrasonda yumurta rezervi için iyi dedi ama senden anladığım farklı durumlarda olabiliyor..

Daha dün verdim progesteronu keşke amh da deseydim doktorum iyi aslında ama atladı sanıyorum.. 3 doktor da ultrasonda yumurta rezervi için iyi dedi ama senden anladığım farklı durumlarda olabiliyor..
Olabiliyor canım ben kendim deneyimledim.hep doktor banada öyle dedi bakmadı amh.nromal görünüyor amh ye gerek yok dediler.tabiki düşük bir ihtimaldir benim gibi çıkması ama burda çıkanları gördüm canım.ornegin benim FSH im 6 kusur adetken görünen yumurta sayım 10 falandı.bunlara bakarak normal deniyordu çünkü rezerv azliginda FSH yükselir görünen sayı azalirmis falan.bana doktor zaten acelen yok görünen sayın normal amh ye takılma dedi ama işte ben yoruldum şansım varken tüp yaptırmak istedim doktorda tüp önerdi aşılamada hormon alacagina tupde al daha mantıklı dedi.insallah gayet iyi çıkar canım seninde sonucun.

Yeniden covid olmuş gibi her yerim ağrıyor, başımda uyuşma gibi bir ağrı var. Bu 2.günüm, inşallah yarına geçmiş olur.
inşallah aşı olduğun kolunu fazla zorlama o kolunla bişe kaldırma baş ağrın çok olursada ensene buz koy öyle uzan kan akışı hızlanıyo başının ağrısı dinlenir

FSH martta 5 çıktı Haziran’da 7 çıktı , 7 çıktığında adetliydim diğerinde normal döngüdeydim. Önerilerin kıymetli çok teşekkürler yaşın kaç acaba?

En güzeli hiç çekilmek durumunda kalmamak tabii. İnsallah ay sonunda güzel haber paylaşırsın.

FSH martta 5 çıktı Haziran’da 7 çıktı , 7 çıktığında adetliydim diğerinde normal döngüdeydim. Önerilerin kıymetli çok teşekkürler yaşın kaç acaba?
5 de 7 de normal değer canım, zaten FSH rezerv için çok net sonuç vermemiş en önemlisi grounen yumurta sayın.daha da önemlisi tabiki yumurtanın kalitesi sayıdan da önemli ama onu anlayabilmenin yolu yok malesef.adetken bakılan daha doğrudur adetin 2 yada 3.gunu bakılması en doğru sonucu verir.31 yaşıma yeni girdim canım.senin yaş kac

Bende 31 yaşındayım, Mayıs ayında korunmayı bıraktık, şu an görünen problem yok eşim sperm testi verdi iyi çıktı. Benim döngü 27 gün hep 14. Yumurtlama görüyorum. Ertesi gün çatlıyor iki aydır folikül baktırıyorum. Bir tek tüpler kaldı

Aynen canım tuplerede baktırirsin istersen ama daha çok yeni korunmuyormussun.beklemek istemiyorsan baktır tabiki ama acele edecek çok bir durumun yok henüz mayisdan beri çok erken.

En güzeli hiç çekilmek durumunda kalmamak tabii. İnsallah ay sonunda güzel haber paylaşırsın.
bilemiyorum ama sanırım çekilecek gibi geliyor bu zamana kadar olmamış bu saatten sonrada olmaz bence de tabi bilemiyorum umut fakirin ekmeği işte :)

biraz daha geciksinde gelmezse test yapar giderim zaten 4 gun gecikmede bile silik cikiyor bende
Ya ah hadi inşallah vardır. İyi sabrediyorsun. Ben dün dayanamadim kaset test yaptım ilk sanki varmış gibi geldi ay bir heycanlandim sonra tek çizgi canım çok sıkıldı zamanda geçmek bilmiyor Allah'tan çalışıyorum yoksa zaman hiç gecmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…