Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım tuplerede baktırirsin istersen ama daha çok yeni korunmuyormussun.beklemek istemiyorsan baktır tabiki ama acele edecek çok bir durumun yok henüz mayisdan beri çok erken.
Evet yeni ama 3 aydır yumurtlama günümü yakalıyorum bu yüzden tedirgin olmam doktorda acele etmeyin diyor ama çok genç bir yaşım olmadığı için kaygı duyuyorum

Benim sonucum geldi. Her sey temizmiş. Sebepsiz infertilite teşhisi aldık 😑
çok şükür bir şeyin olmaması da kötü aslında belirsizlikte yoruyor evet ama sıfır tedavi ile de birden oluşabilir gebelik belli olmaz bu ay belki oluşur hsgden sonra gebe kalan çok oluyormuş

Evet yeni ama 3 aydır yumurtlama günümü yakalıyorum bu yüzden tedirgin olmam doktorda acele etmeyin diyor ama çok genç bir yaşım olmadığı için kaygı duyuyorum
Haklısın bende yaşımdan dolayo beklmeek istemediğim için tüpe karar verdim şansım varken dedim.yasim 20 li yaşlarda olsa beklerdim şahsen.ama yinede çok ileri yaşta değiliz.daha da çok yeni deniyormussun biraz zaman ver kendine 1 seneye tamamla en azından olmazsa o zaman beklemezsin daha fazla.

Benim sonucum geldi. Her sey temizmiş. Sebepsiz infertilite teşhisi aldık 😑
Sebepsiz infertilite demek için erken değil mi canım? Daha 1 yıl olmadı sizin.
1 yıl içinde doğal yollardan olmazsa, ardından yumurta takibi, sperm testi, hsg çekilir. Bir problem çıkmazsa sebepsiz infertilite denir. Doktorlar herşeyi çok rahat söylüyor ya.
Bana da yetersiz folikül teşhisi koyup yollado. Ben yetersiz folikül olduğuna inanmıyorum, hatta doktora ben her ay yumurtlama testinde yumurtlama görüyorum. Bu ay da gördüm, bence siz göremediniz diyip çıkmadığım için pişmanım.

Haklısın bende yaşımdan dolayo beklmeek istemediğim için tüpe karar verdim şansım varken dedim.yasim 20 li yaşlarda olsa beklerdim şahsen.ama yinede çok ileri yaşta değiliz.daha da çok yeni deniyormussun biraz zaman ver kendine 1 seneye tamamla en azından olmazsa o zaman beklemezsin daha fazla.
Bu ay sonu hsg ile ocağa kadar akışına bırakacağım çünkü iyi beslendiğimi tahmin ediyorum ve spor yapıyorum vb. Hatta ailemde ikiz öyküsü de çok. Her ay sağlı sollu iki yumurta oluşuyor zamanında büyüyor ve biri çatlıyor bu yüzden çok üzülüyorum..
umarım gebeliklerimiz yakındır🙏🏻 Bilgi ve desteğin için çok teşekkürler 🥰

Bu ay sonu hsg ile ocağa kadar akışına bırakacağım çünkü iyi beslendiğimi tahmin ediyorum ve spor yapıyorum vb. Hatta ailemde ikiz öyküsü de çok. Her ay sağlı sollu iki yumurta oluşuyor zamanında büyüyor ve biri çatlıyor bu yüzden çok üzülüyorum..
umarım gebeliklerimiz yakındır🙏🏻 Bilgi ve desteğin için çok teşekkürler 🥰
İnşallah çift alırsın güzel haberini en kısa zamanda 🥰 rica ederim ne demek canim Allah hepimizin gönlüne göre versin 🌺

En güzeli hiç çekilmek durumunda kalmamak tabii. İnsallah ay sonunda güzel haber paylaşırsın.
Şimdi gördüm amh normal ve diğer durumlarda normal 🙏🏻 Benim de hsg kaldı bu ay sonunda regl olursam çekileceğim.. biz de Mayıs ayında korunmayı bıraktık inşllah haberler yakındır bol şans diliyorum 🙏🏻

Kızlar adetime 11 gün kaldı son değerlenmede olduğuna göre zorlu geçecek 11 gün var ama bu ay karar aldım asla ve asla günüm geçmeden yapmiycam test riskli benim durumum evet hemen ilaca başlamam lazım ama bugün birinden duydum 3 ay bilmeden neler yapmış hamileliğin ilk ayında hemde kazala kalmis verende allah alanda...son 11 ekım grubuna geçerim herhalde bende 11 gün sonra

Bugün tamamen negatifi gördüm bende 17.gün gecti iğne etkisi
Çok geç geçmiş sanki senden umutluyum iğneden 14 gün sonra adet başlar deniliyor ama sende daha bişey yok dimi canım benim 7 gün ve aşırı silik ikinci çizgi 9 gün negatifi gorecem sanırım bide sana sormak istiyorum hapsurunca aynı hamileliğimde olduğu gibi rahmimde anlık ağrı girip cikiyo sağ tarafımda bu ay sağdan yumurtladim iğneden mi bu sende oluyor mu

Çok geç geçmiş sanki senden umutluyum iğneden 14 gün sonra adet başlar deniliyor ama sende daha bişey yok dimi canım benim 7 gün ve aşırı silik ikinci çizgi 9 gün negatifi gorecem sanırım bide sana sormak istiyorum hapsurunca aynı hamileliğimde olduğu gibi rahmimde anlık ağrı girip cikiyo sağ tarafımda bu ay sağdan yumurtladim iğneden mi bu sende oluyor mu
Bendede oldu canım ama iğneden sanırım bizim bide iğne günü tek ilişki oldu zaten bde iğneden 48 saat snra oldu yani coktan betanın artması lazımdı 17 gün geçti ilişki üzerinden snra ben annemlern yanjna geldm o yüzden yok maalesef :)

Kızlar adetime 11 gün kaldı son değerlenmede olduğuna göre zorlu geçecek 11 gün var ama bu ay karar aldım asla ve asla günüm geçmeden yapmiycam test riskli benim durumum evet hemen ilaca başlamam lazım ama bugün birinden duydum 3 ay bilmeden neler yapmış hamileliğin ilk ayında hemde kazala kalmis verende allah alanda...son 11 ekım grubuna geçerim herhalde bende 11 gün sonra
Ben halı bile yıkayıp onları balkona astım perde falan teker taşıdım blmıodm hamılr oldugumu canım 2hafta snra kanamam oldu leke leke adetm sökülmüo heralde agır iş yaptm ondan dedm meger hamıleymsm :)

Şimdi gördüm amh normal ve diğer durumlarda normal 🙏🏻 Benim de hsg kaldı bu ay sonunda regl olursam çekileceğim.. biz de Mayıs ayında korunmayı bıraktık inşllah haberler yakındır bol şans diliyorum 🙏🏻
Ben de sana bol şans diliyorum. Daha önce konustuk belki ama yaş kaçtı senin? Sizde de problem yok mu?

X