Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabi git durumunu izah et bi yol cizer doktor biz burda yaziyoruz ama her bunye ayni degil iste
regl olsaydım bi temizlendikten sonra giderdiim ama bi kafamda gitme diyo doktora gidince ilaç kullanınca beklentiye giriyorum ve ilaçlar gerçekten kilo aldırıyor günde 1 öğün yemek yiyen insanım abur cubur zaten yok ama kilo alıyorum 8 aydır kullanmadığım ilaç kalmadı

regl olsaydım bi temizlendikten sonra giderdiim ama bi kafamda gitme diyo doktora gidince ilaç kullanınca beklentiye giriyorum ve ilaçlar gerçekten kilo aldırıyor günde 1 öğün yemek yiyen insanım abur cubur zaten yok ama kilo alıyorum 8 aydır kullanmadığım ilaç kalmadı
ilaclarin faydasi oldugu kadar zararida var iste kür olarak biseyler denedin mi ben sogan kuru ve incir kuru yapmistim o ay kalmistim ilk cocuguma

Kızlar reglime 10 gün var bu ay güzel değerlendirdik elimde ovulasyon 6 taneydi takvime denk getirip yaptım yumurtlama çatlamayi gördüm ama su an da akıntı geliyor göğüslerim şişmeye başladı hassasiyet başladı bir daha yumurtluyo olabilir miyim kayinvalidemdeyiz su an degerlendirme de yapamıyoruz 10 gün kala yumurtlama olur mu acaba hamilelik belirtisi olamaz çünkü çok erken onun için ay valla anlayamadim

ilaclarin faydasi oldugu kadar zararida var iste kür olarak biseyler denedin mi ben sogan kuru ve incir kuru yapmistim o ay kalmistim ilk cocuguma
soğan kürünü deneyemiyorum midemden rahatsız olduğum için bi kaç gün denemeye çalıştım midem yüzünden hastanelik oldum incir kürüde yeni öğrendm kısmet ekime artık kırmızı ışıklar yandı bana az önce

biontech bende 3 gün kol ağrısı yapmıştı bütün kemiklerim aynı anda ağrıdı ve başımda geçmeyen bi ağrı olmuştu 2 gün sürdü baş ağrım ama bende migren olduğu için biraz ağır geçirdim yani bol bol dinlenmelisin geçmiş olsun
Yeniden covid olmuş gibi her yerim ağrıyor, başımda uyuşma gibi bir ağrı var. Bu 2.günüm, inşallah yarına geçmiş olur.

Canım sonuçları neden bilmiyorum ama bugün alacağım. Öğlen 2 gibi ararım. Acı oldu, evet ama kısa sürüyor. Anestezi lazım değil.
buna çok sevindim bende istemiyorum anestezi yaklaştıkça heyecan basıyor ekimi bekliyorum...

buna çok sevindim bende istemiyorum anestezi yaklaştıkça heyecan basıyor ekimi bekliyorum...
Hiç ağrımıyor değil. Kendini çok kolay geçecek diye şartlama ama zor geçecek diye de şartlama. Ağrı girdikten en fazla 10 sn sonra geçiyor. Ona dayandın mı gerisinde hiçbir şey yok. Kesinlikle dayanilir bir sey. Biz kadınlar ağda yaptırıyoruz yahu, buna mı dayanamayacağız 😀

Kızlar reglime 10 gün var bu ay güzel değerlendirdik elimde ovulasyon 6 taneydi takvime denk getirip yaptım yumurtlama çatlamayi gördüm ama su an da akıntı geliyor göğüslerim şişmeye başladı hassasiyet başladı bir daha yumurtluyo olabilir miyim kayinvalidemdeyiz su an degerlendirme de yapamıyoruz 10 gün kala yumurtlama olur mu acaba hamilelik belirtisi olamaz çünkü çok erken onun için ay valla anlayamadim
Yumurtlamayi çatlamayi nasil anlıyor sunuz

Rica ederim 🌺 muayenede görünen yumurta sayım normal olmasına karşın, amh sınırda cikdi 0.90 1.30 ve yine en son 1 kusur sonucum cikdi.doktorda 0.90 olan sonucu kullanarak tüp yapalım istersen dedi rapor cikartip.asilamada yaparım ama şansı az zaman ve para kaybı olabilir dedi.bizde tüpe karar verdik canım.
Anladım, bu şekilde rapor çıkabiliyor mu? Ben henüz amh baktırmadım. Kaç senedir bebek bekliyorsunuz?
Bu ay sonu amh baktıracağım eğer regl olursam.

Hiç ağrımıyor değil. Kendini çok kolay geçecek diye şartlama ama zor geçecek diye de şartlama. Ağrı girdikten en fazla 10 sn sonra geçiyor. Ona dayandın mı gerisinde hiçbir şey yok. Kesinlikle dayanilir bir sey. Biz kadınlar ağda yaptırıyoruz yahu, buna mı dayanamayacağız 😀
ben hazırladım kendimi ikkate alacağım bu önerilerini çok teşekkür ederim ama sanırım bugün de yumurtlama günüm az evvel aşırı bir akıntım oldu daha döngümün 11. günü akşam eve gidip hemen ovülasyon yapmam lazım kaçırmamışımdır inşallahhhhh :) bakarsın bu ay Allah tarafından olur da hamile kalırım :))

Anladım, bu şekilde rapor çıkabiliyor mu? Ben henüz amh baktırmadım. Kaç senedir bebek bekliyorsunuz?
Bu ay sonu amh baktıracağım eğer regl olursam.
Evet canım çıkıyor amh 0.90 olanı kullanacağız.1 altında bir değer cikdiginda rapor çıkartılabiliyor.sperm sayısı 5 milyondan azsada çıkıyor veya tüpler kapalıysa bu 3 sarttan biri varsa direk tüp yaptırılabilabiliyor.biz 2 senedir istiyoruz.amh banada hiç bakmadılar sagolsunlar görünen sayı normal diye ama sınırda cikdi yani kısmet böyleymiş.amh için regl olmana gerek yok aklinda olsun her an bakilabiliyor aç tok falanda fark etmiyor.

X