- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
Rica ederimTeşekkür ederim bilgi için
Başka bir sorununuz mu var sebepsiz mi acaba?
cok bi agrisi olmuyor anlamadim bile ben cikarttirirken test yaptir belli olmaz spralle kalan bile vargünaydın kızlar akşam bende kaset test yaptım çıkmadı negatif ben zaten spirali çıkarmayı düşünüyordum bugünde sağlık ocağında gebelik öncesi kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım çarşamba kontrol var reglim 9 gün gecikti. bu ay bende olsun istemiyorum spiral olduğu için önümüzdeki aya inşallah umarım canım çok yanmaz çıkartrken 5.5 senedir kullanıyorum
covid asisi olmustunuz degil mi ben mi yanlis hatirliyorumGünaydın kızlar. Hiç tadım tuzum kalmadı, en son doktorun söylediklerinden sonra zaten büyük bir yıkım yaşamıştım. 2 gündür de aşı beni mahvetti, kol ve sırt ağrısı, üstüne başımda uyuşma var. Eskiden herşey ne güzeldi, bi 3-4 yıl öncesine kadar. Zaman çok acımasız, bu sabah yine çok negatif uyandım.
ben anlamadım ne saçma sapan bi bünyem oldu olacaksan ol işte ne süründürüyosun kardeşimBenimde tam olarak böyle olmuştu
diğer testleri yaptırırken beta ya da bakalım dedim yarın çıkacak cnm teşekkür ederim kasım gibi düşünüyorum bende nasip olursa :)cok bi agrisi olmuyor anlamadim bile ben cikarttirirken test yaptir belli olmaz spralle kalan bile var
benim hep hamile kalcagim 2 3 ay oncesinden hep ya erken ya gec adet olmustum 2 cocuktada ... 3. denememiz bundada gecen ay erken geldi bugun yine gelmesi lazim ama surunduruyor gelsede kurtulsam artik ...ben anlamadım ne saçma sapan bi bünyem oldu olacaksan ol işte ne süründürüyosun kardeşimbu lafım bünyeme bedenime
insallah kasimda hemen tutar benim gorumcede nasil oluyosa aleti cikarttiriyo bebegi o ay oluyo bizde mi anormallik var anlamadimdiğer testleri yaptırırken beta ya da bakalım dedim yarın çıkacak cnm teşekkür ederim kasım gibi düşünüyorum bende nasip olursa :)
yeminle yıldım korunacam artık baktım böyle olmuyo benm kuzenim sprailden geçmişte hamile kalmış yengem hamile olduğunu öğrendiğinde şok olmuştu ama demekki allahın vermeyi istemesi yeterli hiç çocuğun olmadan taktırabiliyomuyuz onubenim hep hamile kalcagim 2 3 ay oncesinden hep ya erken ya gec adet olmustum 2 cocuktada ... 3. denememiz bundada gecen ay erken geldi bugun yine gelmesi lazim ama surunduruyor gelsede kurtulsam artik ...
Merhaba,ben de ilk kez 5 gün gecikiyorum,kaset testte sadece kuruma çizgisi vardı dün yaptığımda,hamile olsam kopkoyu çıkardı artık bu kadar gecikmeye. Çok sıkıldım düşünmekten olsam da kurtulsam diyorum aynı sizin gibibenim hep hamile kalcagim 2 3 ay oncesinden hep ya erken ya gec adet olmustum 2 cocuktada ... 3. denememiz bundada gecen ay erken geldi bugun yine gelmesi lazim ama surunduruyor gelsede kurtulsam artik ...
evet nasıldı çok acı oldu mu bir sıkıntı çıktı mı ne dediler?Kızlar merhaba, bugün hsg çekildim. Çekilecek olanlar, sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
ya soyle kimisine yariyor kimisine yaramiyor bana iyi gelmedi 1 sene boyunca her ay 1 hafta temiz gezmisimdir cok kanamam oldu kilo verdim sancilarim artti bence korunma sen bi kafani rahat birak gerisi geliryeminle yıldım korunacam artık baktım böyle olmuyo benm kuzenim sprailden geçmişte hamile kalmış yengem hamile olduğunu öğrendiğinde şok olmuştu ama demekki allahın vermeyi istemesi yeterli hiç çocuğun olmadan taktırabiliyomuyuz onukafayı yedim iyice
merhaba stresten mi gecikiyoruz napiyoruz benimde bugun olmam lazim akintidan baska biseyim yok bolcada afedersin gaz var biktim bende artikMerhaba,ben de ilk kez 5 gün gecikiyorum,kaset testte sadece kuruma çizgisi vardı dün yaptığımda,hamile olsam kopkoyu çıkardı artık bu kadar gecikmeye. Çok sıkıldım düşünmekten olsam da kurtulsam diyorum aynı sizin gibi
burası istanbulda dimi buratı bende duydum hafta sonu yapılıyorsa bende burayı düşünebilirim?Bende gelecek ay sonomed te çektireceğim sitelerinde durum belirtilir ve tıkanıklık varsa ekstra ücret ödemeden işlem sırasında açılması sağlanır yazıyor… Tuhaf olmuş sanki tıkalı çıkarsa nolacak şimdi der gibi daha da kafanda soru işareti ile çıkmışsın
bi doktor varmış baya iyi diyolar bide ona mı gitsem diyorumya soyle kimisine yariyor kimisine yaramiyor bana iyi gelmedi 1 sene boyunca her ay 1 hafta temiz gezmisimdir cok kanamam oldu kilo verdim sancilarim artti bence korunma sen bi kafani rahat birak gerisi gelir
Kan testi versene bari var mı yokmu netlesirmerhaba stresten mi gecikiyoruz napiyoruz benimde bugun olmam lazim akintidan baska biseyim yok bolcada afedersin gaz var biktim bende artik
Günlük hayat stresi de zaten ekleniyor hamile kalmak istiyorum stresine.Gecikiyor haliyle ama insan acaba mı diye de düşünmeden edemiyormerhaba stresten mi gecikiyoruz napiyoruz benimde bugun olmam lazim akintidan baska biseyim yok bolcada afedersin gaz var biktim bende artik
bende suan oyleyim her ay sancidan kivrandiran bu ay baya sakin birakti beni bi yanim var diyor bi yanim havadan stresten gelcek diyorGünlük hayat stresi de zaten ekleniyor hamile kalmak istiyorum stresine.Gecikiyor haliyle ama insan acaba mı diye de düşünmeden edemiyor
biraz daha geciksinde gelmezse test yapar giderim zaten 4 gun gecikmede bile silik cikiyor bendeKan testi versene bari var mı yokmu netlesir