Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlama zamanindaysan o zmanda cok sizliyor hassasiyet ve buyume oluyor aynen doktor daha iyi bilir tabi

ben artik hic bisey takip etmicem bu siteye adim dahi atmicam dusun o kadar psikolejim bozuldu yine gelisi guzel devam edicem

Kızlar merhaba döngü günü 20 bugün progesteron bakıldı 7.3 çıktı.
Yumurtlama olmuş dedi doktorum yumurta kalitesi hakkında bilgi verir mi dediğim hayır dedi ama detaylı bilgisi olan var mı. Doktorumda iyidir aslında ama size sormak istiyorum

İki gün sonra dedi
bayada gecmis sabret stresten uzak dur daha cok erken 5 haftalikta anca kese gorunuyor tekrar uzerine basarak soyluyorum bebegin sana tutunmaya calisiyor 5 haftaliga bile kan ile takip ediliyor insallah saglikla dogacak inaniyorum ben canim

Merhaba, doktorunuz doğru söylemis progesteron sadece yumurtlama olup olmadigini gösterir.yumurta kalitesini hiç bir kan testi göstermez.sadece tüp bebek aşamasında belli oluyor yumurta kalitesi.

Merhaba, doktorunuz doğru söylemis progesteron sadece yumurtlama olup olmadigini gösterir.yumurta kalitesini hiç bir kan testi göstermez.sadece tüp bebek aşamasında belli oluyor yumurta kalitesi.
Çok teşekkürler Bazı sayfalarda 10 üzerinde olması yumurta kalitesi ile yorumlanır diye okudum ama sanırım doktor belirtirdi problem görse

Benim 12 saat sonra oldu 36 saat sonra tık yoktu şükür bende 12 36 ve 48 saati değerlendirdim doktor bana yumurtlama öncesi kontrolde değerlendirmeye devam et demişti yani iğne olana kadar günlerini değerlendir dedi bende öyle yapmıştım yumurtlama öncesi iki günü de degerlendirdim yine de olmazsa helal olsun diyecem

Kizlar buraya yazmam dogru mu bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum normalde adetlerim hiç gecikmez günü gününe olurum bu ay iki gün gecikti test yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olma ihtimali var mıdır sizce

2 3 gune olmazsaniz tekrar deneyin bazen gec dollenme olunca cikmayabiliyor

Çok teşekkürler Bazı sayfalarda 10 üzerinde olması yumurta kalitesi ile yorumlanır diye okudum ama sanırım doktor belirtirdi problem görse
Malesef canım benim 17.70 çıkmisdı ama bebişim yok.bu değer sadece yumurtlamanın varligini ifade ediyormus.tup bebek sürecine başlayacağım bende.tup bebek doktoruna yumurta takibi falan yaptırsam rapor çıkana kadar diye sordum.hic başka tedavi almadım çünkü.progesteron yüksek gördüğü için yumurtlamada sorun yokki senin yumurta takibi gereksiz olur demisdi.kalitesinde sorun vardır belki demisdi.keske anlaşılıyor olsaydı tüp haricinde

Kızlar kolumda yarım altınlı bileklik vardı. Geçen gün eski evimde kolumdan düştü, bende alıp cüzdanıma attım. Şimdi baktım ki bilekliğin sağ tarafı yok, düşmüş ya çok üzüldüm. Nerden baksan 3-4 gramlık yer of ya kesin süpürgeye çektim, süpürgeyi de boşalttım. Bi bu eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…