- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
yumurtlama zamanindaysan o zmanda cok sizliyor hassasiyet ve buyume oluyor aynen doktor daha iyi bilir tabiGöğüslerim çok sızlıyor bu ay 2 doz d.....x kullandım prolaktin icin yüksekti bu ay umudum yok ama göğüslerim inanılmaz sızlıyor acaba yine prolaktinmi yuksek bilemedim cuma günü dr kontrolüm var bakalim dusmusmu
İki gün sonra deditekrar almadilar mi kan
Ilk kez böyle olunca ben direk prolaktine yordumyumurtlama zamanindaysan o zmanda cok sizliyor hassasiyet ve buyume oluyor aynen doktor daha iyi bilir tabi
ben artik hic bisey takip etmicem bu siteye adim dahi atmicam dusun o kadar psikolejim bozuldu yine gelisi guzel devam edicemYerleşme kanaması olabilir oğlum da olmuştu kahverengi sumuksu
Benim uc gün sürmüştü ilk asım da kolumu kaldıramadım
Oğlumda aynisi olmuştu umutsuzluğa kapılma insallah hayirlisi olur sizin icin
Yeminle bende aynı şeyi düşündüm buraya bakınca oğlumda hic bilmezdim resmen rastgele olmuş ama şuan olmuyor iki aydır deniyoruz bu ay da olmazsa dikkat edicem yumurtlama ovulasyon vs :)
Eski forumlardaki mesajları okumakta sevdaya dahilmi?ben artik hic bisey takip etmicem bu siteye adim dahi atmicam dusun o kadar psikolejim bozuldu yine gelisi guzel devam edicem
bayada gecmis sabret stresten uzak dur daha cok erken 5 haftalikta anca kese gorunuyor tekrar uzerine basarak soyluyorum bebegin sana tutunmaya calisiyor 5 haftaliga bile kan ile takip ediliyor insallah saglikla dogacak inaniyorum ben canimİki gün sonra dedi
Merhaba, doktorunuz doğru söylemis progesteron sadece yumurtlama olup olmadigini gösterir.yumurta kalitesini hiç bir kan testi göstermez.sadece tüp bebek aşamasında belli oluyor yumurta kalitesi.Kızlar merhaba döngü günü 20 bugün progesteron bakıldı 7.3 çıktı.
Yumurtlama olmuş dedi doktorum yumurta kalitesi hakkında bilgi verir mi dediğim hayır dedi ama detaylı bilgisi olan var mı. Doktorumda iyidir aslında ama size sormak istiyorum
yani dahil olabilir cunku insan baya baya beklenti icine giriyor onda var bendede olcakmi bu seferde dinleye dinleye oramizi buramizi agritiyoruz en iyisi uzak kalmak azckEski forumlardaki mesajları okumakta sevdaya dahilmi?
Çok teşekkürlerMerhaba, doktorunuz doğru söylemis progesteron sadece yumurtlama olup olmadigini gösterir.yumurta kalitesini hiç bir kan testi göstermez.sadece tüp bebek aşamasında belli oluyor yumurta kalitesi.
Benim 12 saat sonra oldu 36 saat sonra tık yoktu şükür bende 12 36 ve 48 saati değerlendirdim doktor bana yumurtlama öncesi kontrolde değerlendirmeye devam et demişti yani iğne olana kadar günlerini değerlendir dedi bende öyle yapmıştım yumurtlama öncesi iki günü de degerlendirdim yine de olmazsa helal olsun diyecemEvet canım çatlayabiliyormuş ben de araştırınca öğrendim. Hatta bazı doktorlar iğneden 12 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki öneriyormuş. Benim iğne sonrası 2 gün falan öyle ağrım olunca çok ayırt edemedim çatlamayı. Ama iğne akşamı, yaklaşık 36 saat sonrası, ondan sonraki gün öğlen gibi olmak üzere 3gün değerlendirdik. Umarım yakalamışızdır.
2 3 gune olmazsaniz tekrar deneyin bazen gec dollenme olunca cikmayabiliyorKizlar buraya yazmam dogru mu bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum normalde adetlerim hiç gecikmez günü gününe olurum bu ay iki gün gecikti test yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olma ihtimali var mıdır sizce
Malesef canım benim 17.70 çıkmisdı ama bebişim yok.bu değer sadece yumurtlamanın varligini ifade ediyormus.tup bebek sürecine başlayacağım bende.tup bebek doktoruna yumurta takibi falan yaptırsam rapor çıkana kadar diye sordum.hic başka tedavi almadım çünkü.progesteron yüksek gördüğü için yumurtlamada sorun yokki senin yumurta takibi gereksiz olur demisdi.kalitesinde sorun vardır belki demisdi.keske anlaşılıyor olsaydı tüp haricindeÇok teşekkürlerBazı sayfalarda 10 üzerinde olması yumurta kalitesi ile yorumlanır diye okudum ama sanırım doktor belirtirdi problem görse
Ne zaman baktirmisdiniz progesteron a acaba adetin kaçıncı günü.birde yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz.Ben şimdi tahlilime baktim progesteron 40.00 foliküler faz diyor ne demek acaba bu
Medical park ya da can hastanesi diye düşünüyorum ama çok bilgim de yok açıkçasıİzmirde buldunuz mu hastane ben de gebe kalamazsam bu ay gitmek istiyorum ama ozelde doktora gitmedim aylardır çekinmek istiyorum desem öylece çekerler mi mesela
Adetin başından 19.gün bakılmış şimdi baktımNe zaman baktirmisdiniz progesteron a acaba adetin kaçıncı günü.birde yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz.