Adetin ikinci günüde 0.4 çıkmış?Adetin başından 19.gün bakılmış şimdi baktım
Kotu olmuş çok geçmiş olsun alyansimi çöpe atmisti yengemde tezgahı temizlerkenKızlar kolumda yarım altınlı bileklik vardı. Geçen gün eski evimde kolumdan düştü, bende alıp cüzdanıma attım. Şimdi baktım ki bilekliğin sağ tarafı yok, düşmüş ya çok üzüldüm. Nerden baksan 3-4 gramlık yerof ya kesin süpürgeye çektim, süpürgeyi de boşalttım. Bi bu eksikti
Adette düşük çıkması normal, diğer değeriniz bayağı yüksek 19.gunde progesteron yumurtlamadan sonra rahim duvarini kalinlastiriyor.sizde fazlasıyla salgilanmis.bu ay değil sanırım bu değeriniz.gebelik olmuş muydu o ay.Adetin ikinci günüde 0.4 çıkmış?
Evet bu ay değildi ilk gebelik düşündüğümüzde bakilmisti yoktu gebelik o ayAdette düşük çıkması normal, diğer değeriniz bayağı yüksek 19.gunde progesteron yumurtlamadan sonra rahim duvarini kalinlastiriyor.sizde fazlasıyla salgilanmis.bu ay değil sanırım bu değeriniz.gebelik olmuş muydu o ay.
40 yüksek bir değer genellikle hamilelik oluşumlarında bu kadar yükseldiğini duydum buradan.cok yükselmesinin bir zarari olduğunu da duymadım o ay fazla hormon salınımınız olmuş demekki.baska bir ay baktirdiniz mi acaba.ben 2 kere baktırdım örn.birinde 6.71 diğerinde 17.70 çıkmisdı.Evet bu ay değildi ilk gebelik düşündüğümüzde bakilmisti yoktu gebelik o ay
1 sn hemen bakıyorum e nabizdan40 yüksek bir değer genellikle hamilelik oluşumlarında bu kadar yükseldiğini duydum buradan.cok yükselmesinin bir zarari olduğunu da duymadım o ay fazla hormon salınımınız olmuş demekki.baska bir ay baktirdiniz mi acaba.ben 2 kere baktırdım örn.birinde 6.71 diğerinde 17.70 çıkmisdı.
Malesef sadece bu 2 değer mevcut1 sn hemen bakıyorum e nabizdan
Biliyorsunuz dün çift çizgiyi görünce bugün direk doktora gittim, bata 4 gün var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yönlendirdi beni.
Detaylı ultrasona gittim, solda bir şey yok sağda 8 mm bişi gördüm dış olabilir dedi, benim doktor da sol tüpte şişkinlik var demişti. Bu sol normal yazmış kağıda.
Detaylı ultrasondan soraa sonuçla doktora gittim, bu sefer baktığında solda o da bir şey göremedi, demin görmüştüm falan dedi, başka bir doktor çağırdı o da baktı karnımı bastıra bastıra muayene etti. var gibi de yok gibi de bilemiyorum falan dedi. 2 gün sonra tekrar gel beta takip edeceğiz şuan bir şey için de, müdehale etmek için de daha erken dedi.
Beta sonucum 60 çıktı, progesteron 19, 8 çıktı. Progesteron iyi gibi falan dedi, beta düşük ama dedi, dedim daha 4 gün var ama adetime, hee öyle mi falan dedi. Çıldırdım kısaca. Şimdi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim için özele gitmedim, eve geldim. Eşim bir şey yok bence korkma diyor ama ben çok korkuyorum.
Anladim, normal ya hormon salınımınız güzel.insallah hamile kalırsıniz en kısa sürede.Malesef sadece bu 2 değer mevcut
Teşekkür ederim, inşallah öyle olur. Başka doktorda devam edeceğimBeta 60 a neye göre düşük diyor ki bat a 4 gün var diosun. Ağustos ayında benm bat 3 gün gecince 95 çıktı beta aile hekimi düşük değerin normal gebelik olmayabilir dedi çok sinir olmuştum ama ben sonra özelde takip ettim gayet düzgün arttı kese kalp atışı herşey oluştu. Canını sıkıp döktüğün gözyaşlarına yazık ben diğer tahlili aynı yerde vermedim boşuna üzmesin beni diye bence artışı da farklı bi yerde takip etmelisin
Benim agrımda yok 17.günüm bugün adette gelmedievet o kadar bile bulmuyodu benimde agrilarim basladi sanki geliyor gibi
Insallahhh allah isteyen herkeze versinAnladim, normal ya hormon salınımınız güzel.insallah hamile kalırsıniz en kısa sürede.
hadi hayirli sonuclar al insallahBenim agrımda yok 17.günüm bugün adette gelmedi
evet dün akşam yaptım negatifti maaleseffTesti tekrarlayın kuruma çizgisi olabilir
Benimde tam olarak böyle olmuştuRegl olacaksam olsaydım ama aklım karıştı benim ilk gebeliğimde reglden önce 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı regl 1 gün geçti test yapmıştım öylesine ve çift çizgiydikafamda deli sorular
Teşekkür ederim bilgi içinMalesef canım benim 17.70 çıkmisdı ama bebişim yok.bu değer sadece yumurtlamanın varligini ifade ediyormus.tup bebek sürecine başlayacağım bende.tup bebek doktoruna yumurta takibi falan yaptırsam rapor çıkana kadar diye sordum.hic başka tedavi almadım çünkü.progesteron yüksek gördüğü için yumurtlamada sorun yokki senin yumurta takibi gereksiz olur demisdi.kalitesinde sorun vardır belki demisdi.keske anlaşılıyor olsaydı tüp haricinde
Sen gönlünü ferah tutCanım sonuç çıktı, 60 beta. Ama doktor dış gebelikten şüphelendi