Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kotu olmuş çok geçmiş olsun alyansimi çöpe atmisti yengemde tezgahı temizlerken

Adetin ikinci günüde 0.4 çıkmış?
Adette düşük çıkması normal, diğer değeriniz bayağı yüksek 19.gunde progesteron yumurtlamadan sonra rahim duvarini kalinlastiriyor.sizde fazlasıyla salgilanmis.bu ay değil sanırım bu değeriniz.gebelik olmuş muydu o ay.

Evet bu ay değildi ilk gebelik düşündüğümüzde bakilmisti yoktu gebelik o ay

Evet bu ay değildi ilk gebelik düşündüğümüzde bakilmisti yoktu gebelik o ay
40 yüksek bir değer genellikle hamilelik oluşumlarında bu kadar yükseldiğini duydum buradan.cok yükselmesinin bir zarari olduğunu da duymadım o ay fazla hormon salınımınız olmuş demekki.baska bir ay baktirdiniz mi acaba.ben 2 kere baktırdım örn.birinde 6.71 diğerinde 17.70 çıkmisdı.

1 sn hemen bakıyorum e nabizdan

Beta 60 a neye göre düşük diyor ki bat a 4 gün var diosun. Ağustos ayında benm bat 3 gün gecince 95 çıktı beta aile hekimi düşük değerin normal gebelik olmayabilir dedi çok sinir olmuştum ama ben sonra özelde takip ettim gayet düzgün arttı kese kalp atışı herşey oluştu. Canını sıkıp döktüğün gözyaşlarına yazık ben diğer tahlili aynı yerde vermedim boşuna üzmesin beni diye bence artışı da farklı bi yerde takip etmelisin

Teşekkür ederim, inşallah öyle olur. Başka doktorda devam edeceğim

Canlar günaydın bu güzel sabah vaktinde rabbim kim ne istiyorsa kat ve kat versin inşallah...Hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin.@Sezilay arkadaşım rabbim sağ salim.insallah kucağına aldırsın dualarimdasin

Teşekkür ederim bilgi için
Başka bir sorununuz mu var sebepsiz mi acaba?

günaydın kızlar akşam bende kaset test yaptım çıkmadı negatif ben zaten spirali çıkarmayı düşünüyordum bugünde sağlık ocağında gebelik öncesi kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım çarşamba kontrol var reglim 9 gün gecikti. bu ay bende olsun istemiyorum spiral olduğu için önümüzdeki aya inşallah umarım canım çok yanmaz çıkartrken 5.5 senedir kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…