Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eminim ki bakmışsınızdır ama sizde hiç belirti yok ki aşağıda bakın bunlardan.varmı sizde?

Eklentiler

• Screenshot_20210915-221506_Chrome.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 30
Sabah daha kötüydüm biraz daha iyiyim şuan. Herkes sizin gibi söyledi görünmesini imkansız dedi ama bu salak doktorlar bunu bilmiyor mu anlamıyorum.

İşin kötü kısmı sol kasığım da hafif hafif sızlıyor arada, o korkutuyor beni

Çok teşekkür ederim canım iyi ki varsınız. İnşallah sonucu güzel olur

Ne güzel sızlıyor bebiş yerleşiyor evrene lütfen güzel sinyaller gönderelim ve allah ol der ve olur....bebiş yerleşiyor ben buna inanıyorum ve böyle olacağına eminim

Ne güzel sızlıyor bebiş yerleşiyor evrene lütfen güzel sinyaller gönderelim ve allah ol der ve olur....bebiş yerleşiyor ben buna inanıyorum ve böyle olacağına eminim
İnşallah canım inşallah. Karnımı seviyorum sabahtan beri. Daha ne kadar olumlu mesaj yollayabilirim bilmiyorum

Şimdi gelelim bana bat 28 eylül bugünlerde yumurtladım ama inanılmaz gogsum sizliyor ıkiside yumurtlamasa bu olurmu

yarin yada bu gece olmam lazim yoksa benimde kafamda deli sorular olcak boyle olursa

Ve düzenli 28 29 günde bir adet olurum bu ay yumurtlama zamanı inanılmaz kasik ağrım oldu

yarin yada bu gece olmam lazim yoksa benimde kafamda deli sorular olcak boyle olursa

Ve düzenli 28 29 günde bir adet olurum bu ay yumurtlama zamanı inanılmaz kasik ağrım oldu
bende yumurtlama gunumde cok sanci oldu bu geceden itibaren regl beklicem ama hic belirti yok sol kasik agrisindan baska mide midem cok yaniyor bu aralar regl olcaksamda olsamda kurtulsam su dusuncelerden

bende yumurtlama gunumde cok sanci oldu bu geceden itibaren regl beklicem ama hic belirti yok sol kasik agrisindan baska mide midem cok yaniyor bu aralar regl olcaksamda olsamda kurtulsam su dusuncelerden
Göğüslerim çok sızlıyor bu ay 2 doz d.....x kullandım prolaktin icin yüksekti bu ay umudum yok ama göğüslerim inanılmaz sızlıyor acaba yine prolaktinmi yuksek bilemedim cuma günü dr kontrolüm var bakalim dusmusmu

Ve kan pihtilasma sorunum var sayısını hatırlamadığım kimyasal gebelik ve 3 kezde düşük yaptım şuan kontrollü bir şekilde tedavi oluyorum oğlumda hiç böyle şeyler bilmedim bu rahatsızlığımı dusuklerden sonra yapılan tahlil ve teslerde ogrendim

Merhaba kızlar bat 7 eylüldü iki gün gecikme ile regl oldum, bugün 3.günüm kanama durdu ve kahverengi lekeye dönüştü şaşırmamak elde değil
Yerleşme kanaması olabilir oğlum da olmuştu kahverengi sumuksu
Ovulasyon da yapmış bulundum,, yumurtlama da yokmuş zaten regl sancısıymış demek ki..

Benim koldaki ağrım ve şişkinlik 24 saatte azaldı ama hareket ettirdikçe oluşan ağrı 2 gün sonunda hafifledi..
Benim uc gün sürmüştü ilk asım da kolumu kaldıramadım
Kanama oldu diyemem, normal akıntıyla karışık kahverengi akıntı, çamaşırımda da kahve leke oldu, peçeteye silince geldi iki defa. Sonra gir daha gelmedi
Oğlumda aynisi olmuştu umutsuzluğa kapılma insallah hayirlisi olur sizin icin
Yeminle bende aynı şeyi düşündüm buraya bakınca oğlumda hic bilmezdim resmen rastgele olmuş ama şuan olmuyor iki aydır deniyoruz bu ay da olmazsa dikkat edicem yumurtlama ovulasyon vs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…