Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim bilgi için 🙏🏻
Başka bir sorununuz mu var sebepsiz mi acaba?
Rica ederim 🌺 muayenede görünen yumurta sayım normal olmasına karşın, amh sınırda cikdi 0.90 1.30 ve yine en son 1 kusur sonucum cikdi.doktorda 0.90 olan sonucu kullanarak tüp yapalım istersen dedi rapor cikartip.asilamada yaparım ama şansı az zaman ve para kaybı olabilir dedi.bizde tüpe karar verdik canım.

günaydın kızlar akşam bende kaset test yaptım çıkmadı negatif ben zaten spirali çıkarmayı düşünüyordum bugünde sağlık ocağında gebelik öncesi kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım çarşamba kontrol var reglim 9 gün gecikti. bu ay bende olsun istemiyorum spiral olduğu için önümüzdeki aya inşallah umarım canım çok yanmaz çıkartrken 5.5 senedir kullanıyorum
cok bi agrisi olmuyor anlamadim bile ben cikarttirirken test yaptir belli olmaz spralle kalan bile var

Günaydın kızlar. Hiç tadım tuzum kalmadı, en son doktorun söylediklerinden sonra zaten büyük bir yıkım yaşamıştım. 2 gündür de aşı beni mahvetti, kol ve sırt ağrısı, üstüne başımda uyuşma var. Eskiden herşey ne güzeldi, bi 3-4 yıl öncesine kadar. Zaman çok acımasız, bu sabah yine çok negatif uyandım. 😑

Günaydın kızlar. Hiç tadım tuzum kalmadı, en son doktorun söylediklerinden sonra zaten büyük bir yıkım yaşamıştım. 2 gündür de aşı beni mahvetti, kol ve sırt ağrısı, üstüne başımda uyuşma var. Eskiden herşey ne güzeldi, bi 3-4 yıl öncesine kadar. Zaman çok acımasız, bu sabah yine çok negatif uyandım. 😑
covid asisi olmustunuz degil mi ben mi yanlis hatirliyorum

ben anlamadım ne saçma sapan bi bünyem oldu olacaksan ol işte ne süründürüyosun kardeşim :işsiz: bu lafım bünyeme bedenime
benim hep hamile kalcagim 2 3 ay oncesinden hep ya erken ya gec adet olmustum 2 cocuktada ... 3. denememiz bundada gecen ay erken geldi bugun yine gelmesi lazim ama surunduruyor gelsede kurtulsam artik ... :işsiz:

diğer testleri yaptırırken beta ya da bakalım dedim yarın çıkacak cnm teşekkür ederim kasım gibi düşünüyorum bende nasip olursa :)
insallah kasimda hemen tutar benim gorumcede nasil oluyosa aleti cikarttiriyo bebegi o ay oluyo bizde mi anormallik var anlamadim😂😂

benim hep hamile kalcagim 2 3 ay oncesinden hep ya erken ya gec adet olmustum 2 cocuktada ... 3. denememiz bundada gecen ay erken geldi bugun yine gelmesi lazim ama surunduruyor gelsede kurtulsam artik ... :işsiz:
yeminle yıldım korunacam artık baktım böyle olmuyo benm kuzenim sprailden geçmişte hamile kalmış yengem hamile olduğunu öğrendiğinde şok olmuştu ama demekki allahın vermeyi istemesi yeterli hiç çocuğun olmadan taktırabiliyomuyuz onu :KK14: kafayı yedim iyice

Moralim çok bozuk dün kaset test yaptım yine negatif moralim sıfır neden ya büyüyen ve catlayan yumurta var neden olmuyor.is yerinde ağlamamak için zor tuttum kendimi 😔

Merhaba,ben de ilk kez 5 gün gecikiyorum,kaset testte sadece kuruma çizgisi vardı dün yaptığımda,hamile olsam kopkoyu çıkardı artık bu kadar gecikmeye. Çok sıkıldım düşünmekten olsam da kurtulsam diyorum aynı sizin gibi

yeminle yıldım korunacam artık baktım böyle olmuyo benm kuzenim sprailden geçmişte hamile kalmış yengem hamile olduğunu öğrendiğinde şok olmuştu ama demekki allahın vermeyi istemesi yeterli hiç çocuğun olmadan taktırabiliyomuyuz onu :KK14: kafayı yedim iyice
ya soyle kimisine yariyor kimisine yaramiyor bana iyi gelmedi 1 sene boyunca her ay 1 hafta temiz gezmisimdir cok kanamam oldu kilo verdim sancilarim artti bence korunma sen bi kafani rahat birak gerisi gelir

Merhaba,ben de ilk kez 5 gün gecikiyorum,kaset testte sadece kuruma çizgisi vardı dün yaptığımda,hamile olsam kopkoyu çıkardı artık bu kadar gecikmeye. Çok sıkıldım düşünmekten olsam da kurtulsam diyorum aynı sizin gibi
merhaba stresten mi gecikiyoruz napiyoruz benimde bugun olmam lazim akintidan baska biseyim yok bolcada afedersin gaz var biktim bende artik :KK14:

Bende gelecek ay sonomed te çektireceğim sitelerinde durum belirtilir ve tıkanıklık varsa ekstra ücret ödemeden işlem sırasında açılması sağlanır yazıyor… Tuhaf olmuş sanki tıkalı çıkarsa nolacak şimdi der gibi daha da kafanda soru işareti ile çıkmışsın
burası istanbulda dimi buratı bende duydum hafta sonu yapılıyorsa bende burayı düşünebilirim?

ya soyle kimisine yariyor kimisine yaramiyor bana iyi gelmedi 1 sene boyunca her ay 1 hafta temiz gezmisimdir cok kanamam oldu kilo verdim sancilarim artti bence korunma sen bi kafani rahat birak gerisi gelir
bi doktor varmış baya iyi diyolar bide ona mı gitsem diyorum

merhaba stresten mi gecikiyoruz napiyoruz benimde bugun olmam lazim akintidan baska biseyim yok bolcada afedersin gaz var biktim bende artik :KK14:
Günlük hayat stresi de zaten ekleniyor hamile kalmak istiyorum stresine.Gecikiyor haliyle ama insan acaba mı diye de düşünmeden edemiyor

X