Anestezili olmamayı işlem esnasında yorumları duymak açısından avantajlı bulmuştum aslında ama yorum yapmamaları kötü olmuş. Ben de izmirde yaptırmayı düşünüyorum, ne kadar ücret ödediniz?Bilmem bir problem olabilir ama o zaman da söylerdi zaten. En son eşim sordu yapılacak başka şey yok değil mi diye, adam da dedi ki tüplerin sonucu çıksın öyle konuşalım. Problem varsa konu zaten apayri bir yere gider diyeneden iyi, kötü bir sey demedi. Hiç anlamadım.
Valla kaliteli spermler 3 5 gün canlı kalıyor vücutta diyorlar canım ama bilemiyorumDün sabah değerlendirdim canım. Yani üstünden 36 saat geçti.olurmu ders
İzmirde buldunuz mu hastane ben de gebe kalamazsam bu ay gitmek istiyorum ama ozelde doktora gitmedim aylardır çekinmek istiyorum desem öylece çekerler mi meselaAnestezili olmamayı işlem esnasında yorumları duymak açısından avantajlı bulmuştum aslında ama yorum yapmamaları kötü olmuş. Ben de izmirde yaptırmayı düşünüyorum, ne kadar ücret ödediniz?
Canım eşimin ileri hareketli sperm de sıkıntı vardı biraz. Yani 32 olmasi gerekirken 16 çıktı. Vitamin takviye ilaç kullanıyor 3 haftadır. Bilemiyorum ya Allak bullak oldum.Valla kaliteli spermler 3 5 gün canlı kalıyor vücutta diyorlar canım ama bilemiyorum
Lavobaya gittiğinizde akıntıyı takip edersiniz. Madem takip etmeyeceksiniz her günü değerlendirinEvet kuzum bugün öğlen başladı. Inşaallah öyledir ya. Çünkü yarın geceye kadar birliktelik olamayacak.
Üzme kendini nasipse zaten olur su an elinden bir şey gelmiyor sonuçta döndüğünde degerlendirirsiniz belki çatlama değildir yumurtlama haricinde de oluyor kasılmalar ağrılar belki yumurta büyüyordurCanım eşimin ileri hareketli sperm de sıkıntı vardı biraz. Yani 32 olmasi gerekirken 16 çıktı. Vitamin takviye ilaç kullanıyor 3 haftadır. Bilemiyorum ya Allak bullak oldum.
akintilarindan takip et o halde gun asiri degerlendir canimTakvime bakıyorum canım takvime göre 4 gün var yumurtlamaya. Ama geçen ay tam bugün yumurtlama olmuştu.
akintilarindan takip et o halde gun asiri degerlendir canimTakvime bakıyorum canım takvime göre 4 gün var yumurtlamaya. Ama geçen ay tam bugün yumurtlama olmuştu.
evet o kadar bile bulmuyodu benimde agrilarim basladi sanki geliyor gibi4.dk ckıomu o cizgiler canım
Bana bi tanıdık geldi buregl bekliyorum 4 gun once gaza geldim yaptim negatifi aldim yine alirim kesin
1000 tl. Valla tek bir yorum bile duyamadım. Çok stres yapmistim ama. Oldu bittiAnestezili olmamayı işlem esnasında yorumları duymak açısından avantajlı bulmuştum aslında ama yorum yapmamaları kötü olmuş. Ben de izmirde yaptırmayı düşünüyorum, ne kadar ücret ödediniz?
bu gidislede goremicez gibi sankiBana bi tanıdık geldi buaaa bende yapmıştım aynısını
Hiç bilmiyorum ki doktor hiç yorum yapmadı. Yarın çıkar sonuç dediBak sen çekilmiş de yardım edermiş
Kuzu ne oldu hepsi açık iyi demi herşey!?
Regl olacaksam olsaydım ama aklım karıştı benim ilk gebeliğimde reglden önce 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı regl 1 gün geçti test yapmıştım öylesine ve çift çizgiydibu gidislede goremicez gibi sanki
İnşallah benim de öyle olur bi kaç gün daha durup öyle gitmek istiyorumya oncedende bahsettim eltiminde oyle oldu ultrasonla karnindan bakildi bebek yok alcaz dediler illa tekrar bakin dedi alttan bakinca gorduler bebegi yoksa sonlandircaklardi gebeligi baska bi doktora gitsen bari
Hiç bilmiyorum ki doktor hiç yorum yapmadı. Yarın çıkar sonuç dedi
İyi olmaya çalışıyorum canım, mutsuzum heyecanım kursağımda kaldı. Cumayı bekliyorum tekrar kontrol için.Selizay canım nasılsın? Nasıl oldun?
Icinizi rahatlatmak istedim arkadaşım dış gebelik gecirdi siddetli ağrıyla gitti hastaneye beta hcg aşırı yüksekti onun ve hemen karar verilmedi beklendi takip edildi sizin tüpte olan acaba döllenmiş yumurtamı 60 betayla kese asla görünmez benim oğlumda 2600de gördük keseyi ve ayrıca 2 günü bile beklemeyin yarın gidin özele çokta farketmiyor labaratuvar arası fark içiniz rahat eder ve bu stres bisey yoksa bile daha çok etkiliycek siziİyi olmaya çalışıyorum canım, mutsuzum heyecanım kursağımda kaldı. Cumayı bekliyorum tekrar kontrol için.
Senin yerinde kim olsa öyle hisseder, bu yaşadığın duygu durumu çok normal canım ama en azından bir şansın oldu bak lütfen iyi tarafından bakmaya çalış, hepimiz duacıyız sana. Her şey güzel olacak er ya da geç hepimiz içinİyi olmaya çalışıyorum canım, mutsuzum heyecanım kursağımda kaldı. Cumayı bekliyorum tekrar kontrol için.