Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar lütfen yardim. Bu ay ovülasyon takibi yapmamaya karar verdim yapmıyorum da. Bugün öğleden sonra akıntım yoğunlaştı. Şimdi kafam karışık yumurtlama zamanı mi yoğun olurdu akıntı yoksa çatlama olduğu zaman mi. Eğer çatlama olduysa eşim yookkk şehir dışında yarın gece gelicek. Çatlama ise eğer benim ekim de şimdiden gitti. Cvp verin kızlar çatlama değildir değil mi.

Canım böyle durumlarda başka doktordan da teyit almak lazım bence. Bazen de cihaz kaynaklı net görüntü olmuyor diye okuyorum. Allah yardımcn olsun umarım haftaya güzel haberler alırsın
Amin balım İnşallah bi kaç gün sonra başka doktora gidicem İnşallah miniğimin kalbini duyarım

Seninde hep pik iki gün sonra tekrar gebelik testi yapacam negatife dönmesini bekliyorum benimde ilk kullanımim sonucu merak ediyorum inşallah pozitif sonuçlar alırız canm
İnşallah canım ya duphaston verdi mi sana da doktor peki? Bir de ben klomen ya da fermara kullanmamıştım 18 mm bir yumurtam vardı senin kaç yumurta var?

Yumurtlama zamanı akıntı beyazımtırak oluyor ve yoğun oluyor çatlama zamanı akıntı şeffaf renkte oluyor çatlama sonrası gene beyazımtırak devam ediyor veya etmiyor...

Yumurtlama zamanı akıntı beyazımtırak oluyor ve yoğun oluyor çatlama zamanı akıntı şeffaf renkte oluyor çatlama sonrası gene beyazımtırak devam ediyor veya etmiyor...
Evet beyaz akıntım var. Catlama bugun olmasin ya. Delirecem şimdi.çok üzgünüm şuan. Kasıklarımda gelip gecen ama sık olan batmalar var. Allah'ım ya.

Evet beyaz akıntım var. Catlama bugun olmasin ya. Delirecem şimdi.çok üzgünüm şuan. Kasıklarımda gelip gecen ama sık olan batmalar var. Allah'ım ya.

Bende akıntı genelde 1 hafta sürüyor. Çatlama sonrası 1 gün sürüp bitiyor. Siz geçene aylarınızı düşünün ona göre ortalama gün kafanızda oluşur..

Bende akıntı genelde 1 hafta sürüyor. Çatlama sonrası 1 gün sürüp bitiyor. Siz geçene aylarınızı düşünün ona göre ortalama gün kafanızda oluşur..
Geçen ay takibinde adetin 11.12. Günü yumurtlama oldu 13. Gün çatlama. Ve bu ayda aynı tarihte oldu sanirim. Bugün adetimin 12. Günü. Ama şuan hiç hatırlayamadım yumurtlama da mi alıntı başladı yoksa çatlamadamı. Offf allah'ım offff su stresime bak.

Yok bakmadı geniş ultrasondan baktırdı orda da görünmedi
ya oncedende bahsettim eltiminde oyle oldu ultrasonla karnindan bakildi bebek yok alcaz dediler illa tekrar bakin dedi alttan bakinca gorduler bebegi yoksa sonlandircaklardi gebeligi baska bi doktora gitsen bari

Dün degerlendirebilmis miydin sperm canlı kalabiliyor catlamaysa belki buluşma gerçekleşir

ben test ile takip etmiyorum uygulama var ordan bakiyorum ki vucudumda o gunlerde tepki veriyor olmadi ordan bakin

İnşallah canım ya duphaston verdi mi sana da doktor peki? Bir de ben klomen ya da fermara kullanmamıştım 18 mm bir yumurtam vardı senin kaç yumurta var?
İlaç kullanmadan çok iyi büyümüş femara kullandım ben 14 gün 21 mm sağda tek yumurta vardı zaten takvimde yumurtlamayı 14 gün gösteriyordu bence pek bı faydası olmadı erken yumurtlamaya değil ama bı iki mm fazla büyümesine yaradı sadece galiba bide iğneden 36 saat sonra çatlama olacak diyor ya doktor 12 saat sonra benim sağ yumurtalığımda ağrı oldu ovulasyon testyle takip ederken çatlama zamanı olan ağrının aynısı hemen değerlendirdik ama 36 saatten öncede catlayabilir mi

Hiç stres yapmayın akıntı yeni başladı ise çatlama değildir. Yumurtalama zamanıdır.

hep merak ediyorum 6 sene oncesine kadar bilmezdim yumurtlama catlama ovlasyon testi vs adetten sonraki gunleri degerlendrmeyide baskasindan duymustum yumurtlama gunumde iliskiye girdik esimle o kesin , o gun bile olsa tutma ihtimali var mi acep bende ne kadar cahilmisim cocuklarim sansima tutmus herhal

Evet canım çatlayabiliyormuş ben de araştırınca öğrendim. Hatta bazı doktorlar iğneden 12 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki öneriyormuş. Benim iğne sonrası 2 gün falan öyle ağrım olunca çok ayırt edemedim çatlamayı. Ama iğne akşamı, yaklaşık 36 saat sonrası, ondan sonraki gün öğlen gibi olmak üzere 3gün değerlendirdik. Umarım yakalamışızdır.

ben test ile takip etmiyorum uygulama var ordan bakiyorum ki vucudumda o gunlerde tepki veriyor olmadi ordan bakin
Takvime bakıyorum canım takvime göre 4 gün var yumurtlamaya. Ama geçen ay tam bugün yumurtlama olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…