Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrba kızlar 6+3 hamileyim kesem geçen Cuma günü göründü ve kese etrafında kanama vardı bügün tekrar gittim ve kesede bebek görünmedi doktor hemen Kürtaj dedi bende beklemek istiyorum dedim 1 hafta daha bekleyeceğim dua edin bana 😔😔
alttan ultrasonla bakti mi doktorun

Canım erken gebelik değil normal kaset test yaptm gene zor gozuken cizgi cıktı pazar gununden beri böyle anlamadm ya ama koyulasmıo hep aynı koyuluk zoe gozukuo iğnenin 16.günü
Canım sen hep aynı markayla mi yaptın acaba başka markayla mi denesen belki testte sıkıntı vardır

Mrba kızlar 6+3 hamileyim kesem geçen Cuma günü göründü ve kese etrafında kanama vardı bügün tekrar gittim ve kesede bebek görünmedi doktor hemen Kürtaj dedi bende beklemek istiyorum dedim 1 hafta daha bekleyeceğim dua edin bana 😔😔
Geçmiş olsunn başka doktora da gittiniz mi malum bazı doktorlar güven vermiyor

Kızlar iğnenin 6 günü bugün sol tarafima bıçak saplanır gibi ani ağrı giriyo hareket edemiyorum o an normal mi acaba birde bugün ovulasyon ve gebelik testi yaptım iğne etkisi baya geçmiş bikac güne negatife döner mi acaba

Eklentiler

• IMG_20210915_143450.jpg
    IMG_20210915_143450.jpg
    179,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210915_065605.jpg
    IMG_20210915_065605.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 45
Canım böyle durumlarda başka doktordan da teyit almak lazım bence. Bazen de cihaz kaynaklı net görüntü olmuyor diye okuyorum. Allah yardımcn olsun umarım haftaya güzel haberler alırsın 🙏

keske bi akil kalsa onla yatip onla kalkiyoruz ki boylede zor tuttururuz 😂 ekim ayi gorunuyor gibi
Ya nasıl duruyorsun ben piyasadaki bütün testleri alıp denemiştim bile 😂 bugün müydü bat tarihin ilk idrara idrar tutmaya falan bakmıyor o ya çıkacaksa çıkıyor elinde varsa dene bence bi

keske bi akil kalsa onla yatip onla kalkiyoruz ki boylede zor tuttururuz 😂 ekim ayi gorunuyor gibi
Aynen haklısın kafamizdan biran çıkmıyor benim artık rüyalarıma giriyo keşke kafadan atabilsek ilk gebeligimde aklıma hiç gelmiyordu 2. Ay hamile kaldım şimdi 9 ay oldu hayırlısı bakalım 😄

Kızlar iğnenin 6 günü bugün sol tarafima bıçak saplanır gibi ani ağrı giriyo hareket edemiyorum o an normal mi acaba birde bugün ovulasyon ve gebelik testi yaptım iğne etkisi baya geçmiş bikac güne negatife döner mi acaba
Canım benim de iğnenin 7. Günü ara ara bana da ağrı giriyor. Ayrıca rahimde çok kasılmam oluyor ben ilk defa iğne kullandım hcg sebebiyle resmen gebelik yaşıyor gibi oldum 🤦🏼‍♀️

Ben hcg yapmıyorum ama ovü testleri iğne günü itibariyle böyle dün çekmiştim, bugün daha yapmadım. 11. Günde bazılarında etki geçiyormuş

Eklentiler

• 0C81BC4F-CC3A-4B30-AD15-9C64E9A187B1.jpeg
    0C81BC4F-CC3A-4B30-AD15-9C64E9A187B1.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 45
Ya nasıl duruyorsun ben piyasadaki bütün testleri alıp denemiştim bile 😂 bugün müydü bat tarihin ilk idrara idrar tutmaya falan bakmıyor o ya çıkacaksa çıkıyor elinde varsa dene bence bi
yarin benim gunum bide onceki ay benim erken oldu reglm hani acaba arayi kapatmak gibi gec gelme dusuncesi varsa asida oldum gecen ay bunlarinda etkisi olabilir diye ustune dusmek istemiyorum ki adete 1 hafta kala beni bıktırırdı agrilarim suan biseyim yok beklicem olana kadar artik olmuyormu yaparim testi negatif gormeyi kalbim kaldirmaz😂😂😂

Kızlar hatırladınız mı geçen hafta salı değerim 177 idi adet gecikmesinin 3. Günü idi. Bugün 11.günü ( 177 değerinden 8 gün sonra) karından ultrason ile keseyi gördük. Doktor betaya gerek görmedi. Ayın 23 ünde bebeğe bakmaya gideceğim. Sağ salim görebiliriz inşallah ❤️

Aynen haklısın kafamizdan biran çıkmıyor benim artık rüyalarıma giriyo keşke kafadan atabilsek ilk gebeligimde aklıma hiç gelmiyordu 2. Ay hamile kaldım şimdi 9 ay oldu hayırlısı bakalım 😄
ya psikolejik olarak kendimzii rahat birakmamiz lazim oncelikle ki bu biraz zor onceki gebeliklerim 3 aya tuttu buda 3. denenem ne zman bu siteye gelmeye basladim yeni yeni belirtiler duydum kendimi dinle dinle kafa beyin kalmadi artik en sonunda burayi birakicam 😂😂

Canım benim de iğnenin 7. Günü ara ara bana da ağrı giriyor. Ayrıca rahimde çok kasılmam oluyor ben ilk defa iğne kullandım hcg sebebiyle resmen gebelik yaşıyor gibi oldum 🤦🏼‍♀️

Ben hcg yapmıyorum ama ovü testleri iğne günü itibariyle böyle dün çekmiştim, bugün daha yapmadım. 11. Günde bazılarında etki geçiyormuş
Seninde hep pik iki gün sonra tekrar gebelik testi yapacam negatife dönmesini bekliyorum benimde ilk kullanımim sonucu merak ediyorum inşallah pozitif sonuçlar alırız canm

X