- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hamileyken yani 4 hafta 4 gunlukken felan ogrendim onda bile silik cizgi cikmistiHamileyken mi
alttan ultrasonla bakti mi doktorunMrba kızlar 6+3 hamileyim kesem geçen Cuma günü göründü ve kese etrafında kanama vardı bügün tekrar gittim ve kesede bebek görünmedi doktor hemen Kürtaj dedi bende beklemek istiyorum dedim 1 hafta daha bekleyeceğim dua edin bana
Canım sen hep aynı markayla mi yaptın acaba başka markayla mi denesen belki testte sıkıntı vardırCanım erken gebelik değil normal kaset test yaptm gene zor gozuken cizgi cıktı pazar gununden beri böyle anlamadm ya ama koyulasmıo hep aynı koyuluk zoe gozukuo iğnenin 16.günü
Benmki silik değil gölge gbi cnmevet hamileyken yani 4 hafta 4 gunlukken felan ogrendim onda bile silik cizgi cikmisti
Hep farklı canım markalarCanım sen hep aynı markayla mi yaptın acaba başka markayla mi denesen belki testte sıkıntı vardır
kuruma cizgisi felan varmis bide ondan mi acaba sen en iyisi bi kac gune tekrarla bakalim canimBenmki silik değil gölge gbi cnm
En iyisi kan ver hemen yoksa aklın hep orda kalacak umarım vardırHep farklı canım markalar
keske bi akil kalsa onla yatip onla kalkiyoruz ki boylede zor tuttururuz ekim ayi gorunuyor gibiEn iyisi kan ver hemen yoksa aklın hep orda kalacak umarım vardır
Geçmiş olsunn başka doktora da gittiniz mi malum bazı doktorlar güven vermiyorMrba kızlar 6+3 hamileyim kesem geçen Cuma günü göründü ve kese etrafında kanama vardı bügün tekrar gittim ve kesede bebek görünmedi doktor hemen Kürtaj dedi bende beklemek istiyorum dedim 1 hafta daha bekleyeceğim dua edin bana
Canım böyle durumlarda başka doktordan da teyit almak lazım bence. Bazen de cihaz kaynaklı net görüntü olmuyor diye okuyorum. Allah yardımcn olsun umarım haftaya güzel haberler alırsınMrba kızlar 6+3 hamileyim kesem geçen Cuma günü göründü ve kese etrafında kanama vardı bügün tekrar gittim ve kesede bebek görünmedi doktor hemen Kürtaj dedi bende beklemek istiyorum dedim 1 hafta daha bekleyeceğim dua edin bana
Ya nasıl duruyorsun ben piyasadaki bütün testleri alıp denemiştim bile bugün müydü bat tarihin ilk idrara idrar tutmaya falan bakmıyor o ya çıkacaksa çıkıyor elinde varsa dene bence bikeske bi akil kalsa onla yatip onla kalkiyoruz ki boylede zor tuttururuz ekim ayi gorunuyor gibi
Aynen haklısın kafamizdan biran çıkmıyor benim artık rüyalarıma giriyo keşke kafadan atabilsek ilk gebeligimde aklıma hiç gelmiyordu 2. Ay hamile kaldım şimdi 9 ay oldu hayırlısı bakalımkeske bi akil kalsa onla yatip onla kalkiyoruz ki boylede zor tuttururuz ekim ayi gorunuyor gibi
Canım benim de iğnenin 7. Günü ara ara bana da ağrı giriyor. Ayrıca rahimde çok kasılmam oluyor ben ilk defa iğne kullandım hcg sebebiyle resmen gebelik yaşıyor gibi oldumKızlar iğnenin 6 günü bugün sol tarafima bıçak saplanır gibi ani ağrı giriyo hareket edemiyorum o an normal mi acaba birde bugün ovulasyon ve gebelik testi yaptım iğne etkisi baya geçmiş bikac güne negatife döner mi acaba
yarin benim gunum bide onceki ay benim erken oldu reglm hani acaba arayi kapatmak gibi gec gelme dusuncesi varsa asida oldum gecen ay bunlarinda etkisi olabilir diye ustune dusmek istemiyorum ki adete 1 hafta kala beni bıktırırdı agrilarim suan biseyim yok beklicem olana kadar artik olmuyormu yaparim testi negatif gormeyi kalbim kaldirmazYa nasıl duruyorsun ben piyasadaki bütün testleri alıp denemiştim bile bugün müydü bat tarihin ilk idrara idrar tutmaya falan bakmıyor o ya çıkacaksa çıkıyor elinde varsa dene bence bi
ya psikolejik olarak kendimzii rahat birakmamiz lazim oncelikle ki bu biraz zor onceki gebeliklerim 3 aya tuttu buda 3. denenem ne zman bu siteye gelmeye basladim yeni yeni belirtiler duydum kendimi dinle dinle kafa beyin kalmadi artik en sonunda burayi birakicamAynen haklısın kafamizdan biran çıkmıyor benim artık rüyalarıma giriyo keşke kafadan atabilsek ilk gebeligimde aklıma hiç gelmiyordu 2. Ay hamile kaldım şimdi 9 ay oldu hayırlısı bakalım
Seninde hep pik iki gün sonra tekrar gebelik testi yapacam negatife dönmesini bekliyorum benimde ilk kullanımim sonucu merak ediyorum inşallah pozitif sonuçlar alırız canmCanım benim de iğnenin 7. Günü ara ara bana da ağrı giriyor. Ayrıca rahimde çok kasılmam oluyor ben ilk defa iğne kullandım hcg sebebiyle resmen gebelik yaşıyor gibi oldum
Ben hcg yapmıyorum ama ovü testleri iğne günü itibariyle böyle dün çekmiştim, bugün daha yapmadım. 11. Günde bazılarında etki geçiyormuş
Yok bakmadı geniş ultrasondan baktırdı orda da görünmedialttan ultrasonla bakti mi doktorun