Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki anlıyor canım sıvının geçişini takip ediyor filmi de geçiş adımlarına göre çekiyorlar zaten söyleyebilirdi neden söylememiş ki
Bilmem bir problem olabilir ama o zaman da söylerdi zaten. En son eşim sordu yapılacak başka şey yok değil mi diye, adam da dedi ki tüplerin sonucu çıksın öyle konuşalım. Problem varsa konu zaten apayri bir yere gider diye neden iyi, kötü bir sey demedi. Hiç anlamadım.

Bende gelecek ay sonomed te çektireceğim sitelerinde durum belirtilir ve tıkanıklık varsa ekstra ücret ödemeden işlem sırasında açılması sağlanır yazıyor… Tuhaf olmuş sanki tıkalı çıkarsa nolacak şimdi der gibi daha da kafanda soru işareti ile çıkmışsın

Memnun kalacaksın bence cevat hocayı iste mutlaka :) ben önceki film tecrübemden dolayı kaygılıydım benimle konuştu şu an verdim sıvıyı soldan geçti sağda uçta biraz yapışıklık var selektif salpingografi uygulayacağım, evet şimdi o da geçti dedi. Tüplerin açık Allah hayırlı evlat nasip etsin falan dedi.

Banada ilginç geldi zaten anlık birşey ki çeken kişi gayet ne var ne yok gorebiliyor.raporu hazırlayan farkli birisi doğru ama.ceken kişide söylüyor olması lazım.benim hemen daha çekerken söyledi gözün aydın tuplerin açık temiz falan diye.her yerin tarzı değişik demekki.sonuc güzel ciksinda önemli olan o 1 gün daha beklenir birşey olmaz.

Evt öyle yapacağım. Cevat hoca için ekstra para ödeniyormuş ama ödemek istemezsekte öğrencileri yapıyor yazıyor. Ben cevat hocadan isteyeceğim konuşması çok rahatlatıcı seni anlıyor gibi

Allah aşkına bata daha varken beta 60 bunu mu beğenmedi yeminle yıldım bu doktorlardan ayrıca daha 4 haftalık bile değilken ne kesesini görmeyi bekliyodu
Seeen hiiiçç sıkma canını neler neler okuduk burda öğrendiğim bişey varki battan önce gidince doktorlar önem vermiyo hatta kalp atışını görene kadar hamile bile saymıyolar . Sakın stres yapıp etkileme kendini kuzum

Hem de tüpte şişlik var diyor nasl bir şişlik yaptıysa 10 günlük bebe anlamadım. İnşallah dış gebelik değildir harab oldum resmen, çok zor bir süreçmiş okudukça içim fenalaştı

regl gunundu ama demi bekle bakalim olmazsan bi kac gun sonra tekrarla
Canım erken gebelik değil normal kaset test yaptm gene zor gozuken cizgi cıktı pazar gununden beri böyle anlamadm ya ama koyulasmıo hep aynı koyuluk zoe gozukuo iğnenin 16.günü

Canım senin bat yarındı yanlış hatırlamıyorsam test yaptın mı?Benimde bat bugün ama henüz regl olmadım
yapmadim 4 gun once negatif gordum ondan korkuyorum reglime ait bi belirtim yok henuz benim cocuklardada 4 gun gecikmede bile silik cikmisti hic cesaretim yok regl beklicem

Canım erken gebelik değil normal kaset test yaptm gene zor gozuken cizgi cıktı pazar gununden beri böyle anlamadm ya ama koyulasmıo hep aynı koyuluk zoe gozukuo iğnenin 16.günü
regliyi beklemek daha saglikli gec dollenme olabilir ben testlerimde 4. gunden sonra bile silik gordum canim

Hem de tüpte şişlik var diyor nasl bir şişlik yaptıysa 10 günlük bebe anlamadım. İnşallah dış gebelik değildir harab oldum resmen, çok zor bir süreçmiş okudukça içim fenalaştı
Okuma dış gebelik yazılarını güzel şeylere odaklan güzel enerjiler yay ve lütfen bebişine odaklan kızzz bana bak kaç aydır burdasın hiç mi öğrenmedin bişeyler daha şimdiye kadar kime dr ilk günlerde güzel şeyler dedi ki hep bi tuhaflar.

Bugün eltim doğum yaptı sağlıklı bebişimiz geldi ama 2 ay önceye kadar dr lar neler dedi bi bilsen kız ağlaya ağlaya harap oldu sonuç sapasağlam bebişimiz dünyaya geldi güzel düşünüyoruz aklımızdan kötü şeyleri atıyoruzzzz

İnşallah canım, cumaya kadar bekle dur şimdi. Dua edin lütfen..

İnşallah canım, cumaya kadar bekle dur şimdi. Dua edin lütfen..
Canım dualarım seninle ben yaşadığım için kaygını anlıyorum nasipte ne varsa o oluyor gönlünü ferah tut stres seni daha kotu etkiler farzet ki dış gebelik değil sağlıklı olacak ama bu üzüntün zarar verebilir bu sefer de sağlıklı derlerse içinde doğana kadar yine stres olmayacak mi bi sıkıntıya yol açmış midir bu uzuntun stresin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…