- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Bilmem bir problem olabilir ama o zaman da söylerdi zaten. En son eşim sordu yapılacak başka şey yok değil mi diye, adam da dedi ki tüplerin sonucu çıksın öyle konuşalım. Problem varsa konu zaten apayri bir yere gider diyeTabiki anlıyor canım sıvının geçişini takip ediyor filmi de geçiş adımlarına göre çekiyorlar zaten söyleyebilirdi neden söylememiş ki
Bende gelecek ay sonomed te çektireceğim sitelerinde durum belirtilir ve tıkanıklık varsa ekstra ücret ödemeden işlem sırasında açılması sağlanır yazıyor… Tuhaf olmuş sanki tıkalı çıkarsa nolacak şimdi der gibi daha da kafanda soru işareti ile çıkmışsınİzmir Can Hastanesi. Valla hicbir sey söylemedi. Doktorun odasına çıktım işlem bittikten sonra. Film haline getircez yarın sonuç çıkar dedi. Ee dedim hicbir sey söyleyemiyor musunuz? Yok dedi yarın belli olurEe çoğunlukla ayni gün yanit veriliyor. Anlamadım ben bu işi. Doktor rontgen esnasinda olay nedir anlamiyor mu?
Memnun kalacaksın bence cevat hocayı iste mutlaka :) ben önceki film tecrübemden dolayı kaygılıydım benimle konuştu şu an verdim sıvıyı soldan geçti sağda uçta biraz yapışıklık var selektif salpingografi uygulayacağım, evet şimdi o da geçti dedi. Tüplerin açık Allah hayırlı evlat nasip etsin falan dedi.Bende gelecek ay sonomed te çektireceğim sitelerinde durum belirtilir ve tıkanıklık varsa ekstra ücret ödemeden işlem sırasında açılması sağlanır yazıyor… Tuhaf olmuş sanki tıkalı çıkarsa nolacak şimdi der gibi daha da kafanda soru işareti ile çıkmışsın
Banada ilginç geldiBilmem bir problem olabilir ama o zaman da söylerdi zaten. En son eşim sordu yapılacak başka şey yok değil mi diye, adam da dedi ki tüplerin sonucu çıksın öyle konuşalım. Problem varsa konu zaten apayri bir yere gider diyeneden iyi, kötü bir sey demedi. Hiç anlamadım.
Evt öyle yapacağım. Cevat hoca için ekstra para ödeniyormuş ama ödemek istemezsekte öğrencileri yapıyor yazıyor. Ben cevat hocadan isteyeceğim konuşması çok rahatlatıcı seni anlıyor gibiMemnun kalacaksın bence cevat hocayı iste mutlaka :) ben önceki film tecrübemden dolayı kaygılıydım benimle konuştu şu an verdim sıvıyı soldan geçti sağda uçta biraz yapışıklık var selektif salpingografi uygulayacağım, evet şimdi o da geçti dedi. Tüplerin açık Allah hayırlı evlat nasip etsin falan dedi.
Canım senin bat yarındı yanlış hatırlamıyorsam test yaptın mı?Benimde bat bugün ama henüz regl olmadımbende onlarda kalmadi test bana bakiyo ben teste ne yapcam bilmiyorum
Allah aşkına bata daha varken beta 60 bunu mu beğenmedi yeminle yıldım bu doktorlardan ayrıca daha 4 haftalık bile değilken ne kesesini görmeyi bekliyoduBiliyorsunuz dün çift çizgiyi görünce bugün direk doktora gittim, bata 4 gün var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yönlendirdi beni.
Detaylı ultrasona gittim, solda bir şey yok sağda 8 mm bişi gördüm dış olabilir dedi, benim doktor da sol tüpte şişkinlik var demişti. Bu sol normal yazmış kağıda.
Detaylı ultrasondan soraa sonuçla doktora gittim, bu sefer baktığında solda o da bir şey göremedi, demin görmüştüm falan dedi, başka bir doktor çağırdı o da baktı karnımı bastıra bastıra muayene etti. var gibi de yok gibi de bilemiyorum falan dedi. 2 gün sonra tekrar gel beta takip edeceğiz şuan bir şey için de, müdehale etmek için de daha erken dedi.
Beta sonucum 60 çıktı, progesteron 19, 8 çıktı. Progesteron iyi gibi falan dedi, beta düşük ama dedi, dedim daha 4 gün var ama adetime, hee öyle mi falan dedi. Çıldırdım kısaca. Şimdi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim için özele gitmedim, eve geldim. Eşim bir şey yok bence korkma diyor ama ben çok korkuyorum.
Hem de tüpte şişlik var diyor nasl bir şişlik yaptıysa 10 günlük bebe anlamadım. İnşallah dış gebelik değildir harab oldum resmen, çok zor bir süreçmiş okudukça içim fenalaştıAllah aşkına bata daha varken beta 60 bunu mu beğenmedi yeminle yıldım bu doktorlardan ayrıca daha 4 haftalık bile değilken ne kesesini görmeyi bekliyodu
Seeen hiiiçç sıkma canını neler neler okuduk burda öğrendiğim bişey varki battan önce gidince doktorlar önem vermiyo hatta kalp atışını görene kadar hamile bile saymıyolar . Sakın stres yapıp etkileme kendini kuzum
Canım erken gebelik değil normal kaset test yaptm gene zor gozuken cizgi cıktı pazar gununden beri böyle anlamadm ya ama koyulasmıo hep aynı koyuluk zoe gozukuo iğnenin 16.günüregl gunundu ama demi bekle bakalim olmazsan bi kac gun sonra tekrarla
regl bekliyorum 4 gun once gaza geldim yaptim negatifi aldim yine alirim kesinyapmak için ne bekliyosun
yapmadim 4 gun once negatif gordum ondan korkuyorum reglime ait bi belirtim yok henuz benim cocuklardada 4 gun gecikmede bile silik cikmisti hic cesaretim yok regl beklicemCanım senin bat yarındı yanlış hatırlamıyorsam test yaptın mı?Benimde bat bugün ama henüz regl olmadım
regliyi beklemek daha saglikli gec dollenme olabilir ben testlerimde 4. gunden sonra bile silik gordum canimCanım erken gebelik değil normal kaset test yaptm gene zor gozuken cizgi cıktı pazar gununden beri böyle anlamadm ya ama koyulasmıo hep aynı koyuluk zoe gozukuo iğnenin 16.günü
Okuma dış gebelik yazılarını güzel şeylere odaklan güzel enerjiler yay ve lütfen bebişine odaklanHem de tüpte şişlik var diyor nasl bir şişlik yaptıysa 10 günlük bebe anlamadım. İnşallah dış gebelik değildir harab oldum resmen, çok zor bir süreçmiş okudukça içim fenalaştı
İnşallah canım, cumaya kadar bekle dur şimdi. Dua edin lütfen..Okuma dış gebelik yazılarını güzel şeylere odaklan güzel enerjiler yay ve lütfen bebişine odaklankızzz bana bak kaç aydır burdasın hiç mi öğrenmedin bişeyler daha şimdiye kadar kime dr ilk günlerde güzel şeyler dedi ki hep bi tuhaflar.
Bugün eltim doğum yaptı sağlıklı bebişimiz geldi ama 2 ay önceye kadar dr lar neler dedi bi bilsen kız ağlaya ağlaya harap oldu sonuç sapasağlam bebişimiz dünyaya geldigüzel düşünüyoruz aklımızdan kötü şeyleri atıyoruzzzz
Kızlar merhaba, bugün hsg çekildim. Çekilecek olanlar, sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Haklısın cnm bende sabah yapmayı düşünüyorum bugün olmazsam eğeryapmadim 4 gun once negatif gordum ondan korkuyorum reglime ait bi belirtim yok henuz benim cocuklardada 4 gun gecikmede bile silik cikmisti hic cesaretim yok regl beklicem
Canım dualarım seninle ben yaşadığım için kaygını anlıyorum nasipte ne varsa o oluyor gönlünü ferah tut stres seni daha kotu etkiler farzet ki dış gebelik değil sağlıklı olacak ama bu üzüntün zarar verebilir bu sefer de sağlıklı derlerse içinde doğana kadar yine stres olmayacak mi bi sıkıntıya yol açmış midir bu uzuntun stresin diyeİnşallah canım, cumaya kadar bekle dur şimdi. Dua edin lütfen..
insallah olmazsin canim pozitifi gor biz gormesek bile sizle mutlu oluyoruz gercekten moral oluyolarla darisi sana banaHaklısın cnm bende sabah yapmayı düşünüyorum bugün olmazsam eğer
Hamileyken miregliyi beklemek daha saglikli gec dollenme olabilir ben testlerimde 4. gunden sonra bile silik gordum canim