Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gölgeleriçinde grup yönrtici adımız bile çok gizemli gel ama yazılma sonra sağlam kazık diye diye gruplarda çakılı kalırsın dur azcık bi
tamam azcik daha duruyum ben o zman zaten onume cikar hayattaki sansim diye bu aya kazigi cakmak istiyorum artik baska konulara akmak istiyorum

tamam azcik daha duruyum ben o zman zaten onume cikar hayattaki sansim diye bu aya kazigi cakmak istiyorum artik baska konulara akmak istiyorum

Ahh ahhh nelere akmak istedim de aktırmadı hayatt ama olsun inşallah güzel şeylere akarsınız Eylül grubu olarak inşallah güzel haberler alırım sizlerden

yok canim olmadim daha beklemedeyim test yapsam yine negatif cikicak gibi ama bi yandanda hislerim hamilesin diyor aklimda deli sorular .s
aynı bensin regl olsamda kurtulsam şu düşüncelerden diyorum sadece göğüs ağrım var ara ara da sol kasığıma minik sancılar giriyo geri geçiyor bel ağrımda aa ara oluyor kısmet bakalım

Çok teşekkür ederim ovulasyon saatlerini genelde öğlen 12-4 arası akşam 8-10 arası yapın dedikleri için bu saatlerde yapıyorum ben hep

kuzum keşke başka doktora gitseydin. bence kendine özelde gebe takibi yapacak bir doktor bul. bu doktorla olmaz. çok pişman olursun. betanda çok iyi ben beş gün kala 5,11 ile öğrenmiştim.

Hiç canını sıkma bence gayet sağlıklı bir gebelik oluşucak.benim hamileliğimde bat tan 1 gün sonra 230 doktora gittim oda görememişti 1 hafta sonra gittiğimde gördü yani senin ki gayet normal 60 çıkması daha 4 günün var.Kendini strese sokma

Çok teşekkür ederim ovulasyon saatlerini genelde öğlen 12-4 arası akşam 8-10 arası yapın dedikleri için bu saatlerde yapıyorum ben hep

Müsaitseniz bence hep 15:00 gibi yapın genelde testi aldığımız yerler 13:00-17:00 arası diyor bende hep öyle yaptım hiç yanılmadım. Birde hep aynı saatlerde yapmaya çalışın. Ben her vakti denedim gibi sabah akşam da yaptığım oldu çılgınca hertürlü ovulasyon bulunuyor düzenli yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…