Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok güzel haber. Tavsiyelerine ben de uyacagım saglıkla ilerlesin inşallah

İnşallah benim için de yoluna girer
Canım yazılanları okudum, erken öğrenince de başka stresler oluyor işte. Ama içini ferah tut bak hepimiz senin için duacıyız burada her şey güzel olacak sabrın sonu selamet sen bizim için en güzel örneksin.
sana bir şey sormak istiyorum senin yerleşme kanaman nasıl olmuştu? Kanaması süresi renk ve yoğunluğu?

Arkadaşlar bu değer nasıl sizce bılgisi olan var mı ?

Arkadaşlar bu değer nasıl sizce bılgisi olan var mı ?
Eki Görüntüle 2916762 Eki Görüntüle 2916763
şu testleri uzun süre incelemiş biri olarak. hareketlilik iyi ancak sayı oldukça az. mililitrede 30 milyonun un üstünde olması lazım. 15'in altı ise az olarak tabir ediliyor. morfoloji değeriniz %1 bu da her 100 sperminizinden sadece birisi sağlıklı kalan 99 u anomalili demek. vitamin vs desteğe yönlendireceklerdir sizi.

Hayırlısı bakalım inşallah sıkıntı olmaz

Kanama oldu diyemem, normal akıntıyla karışık kahverengi akıntı, çamaşırımda da kahve leke oldu, peçeteye silince geldi iki defa. Sonra gir daha gelmedi

kuzum keşke başka doktora gitseydin. bence kendine özelde gebe takibi yapacak bir doktor bul. bu doktorla olmaz. çok pişman olursun. betanda çok iyi ben beş gün kala 5,11 ile öğrenmiştim.
Değiştireceşim canım doktorumu asla gelmem zaten bu kadına ama, ilk burada kan verdim ve beta takibini de aynı hastanede yap dediği için birkaç arkadaş ikinci beta sonucunu da alıp o zaman özele gitmeyi düşünüyorum

Sonuçların nasıl canım? Anestezisiz çekilmiştin galiba, C kollu makine ile mi çekildin? Ağrı acı durumu nasıldı?
Sonucun yarın çıkacağını söylediler. C kollu mu bilmiyorum valla çok araştırmadan gittim anestesisiz çektirdim. Acımadı desem yalan olur ama acı yaklasık 5 sn sürüyor. Toplam işlem 5 dakikadan az. Yine çekilecek olsam anestesisiz çektiririm.

İlgilendiler mi nereye gidip Çektirdin bir de çekerken senle konuşuyorlar mı bak şuran tıkalı ya da her şey güzel görünüyor gibi olumlu cümleler kullanıyolar mı

İlgilendiler mi nereye gidip Çektirdin bir de çekerken senle konuşuyorlar mı bak şuran tıkalı ya da her şey güzel görünüyor gibi olumlu cümleler kullanıyolar mı
İzmir Can Hastanesi. Valla hicbir sey söylemedi. Doktorun odasına çıktım işlem bittikten sonra. Film haline getircez yarın sonuç çıkar dedi. Ee dedim hicbir sey söyleyemiyor musunuz? Yok dedi yarın belli olur Ee çoğunlukla ayni gün yanit veriliyor. Anlamadım ben bu işi. Doktor rontgen esnasinda olay nedir anlamiyor mu?

Dayanamadım kutuya koydum verdim yıldönümü hediyen dedim bu ne dedi sırıta sırıta açtı,, bi bana baktı bir kutuya sonra gözleri doldu sarıldık hiç bir şey konuşamadık
Canım benim tebrik ederim çok çok sevindim senin adına çok iyi denk gelmişDayanamadın hemen verdin hediyeyi Benimde 5 gün sonra evlilik yıl dönümüm banada dua et cnm

Tabiki anlıyor canım sıvının geçişini takip ediyor filmi de geçiş adımlarına göre çekiyorlar zaten söyleyebilirdi neden söylememiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…