- 24 Nisan 2021
- 818
- 756
- 37
Hele bi ekim'e bakalım da kasım'ı sonra düşünürüz bacım. Kasım için de başka birşey buluruz artık ozaman.Gelmezse Kasıma mı
Kızlar herşeyi anlatıyorum bu ay
Biliyorsunuz en son doktordan ağlayarak çıktım senin için yapacak bir şey yok dedi ve yolladı beni hsg çekilen bir yere git biz çekmiyoruz dedi.
Hsg den korktuğum için birkaç ay ovulasyon testi ile deneyeyim dedim, daha önce hiç denememiştim.
Öncelikle her sabah önceki akşamdan iki inciri dörde bölüp zeytinyağına koydum, her sabah aç karnına 2 tane yedim. Eşime çakşır suyu içirecektim ama sonra içemedi vs kaldı açıkçası. Ona her sabah ve bazı akşamlar bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi yedirdim. Ve her sabah ben de bir kaşık yedim.
Ovulasyon testine pik gördüğüm gün ve ondan sonra iki gün toplam 3 gün üst üste değerlendirdim, bir gün ara verdim yine değerlendirdim. Yarım saat yatıp kalktım, sabaha kadar beklemedim. Çatlama gördüğüm günden itibaren her gün bir tane avokado yedim 1 hafta boyunca.
Ve en önemlisi bence bu, yaklaşık 2 ay önce 3,5 yaşındaki yeğenim teyze senin neden bebeğin yok dedi birden, ben de henüz yok falan dedim geçiştirdim. Sonra bana istiyor musun kii bebek dedi evet dedim güldüm. Peki hiç dua ediyor musunn dedi bana ufacık çocuk. O an durdum, evet her zaman inşallah olur diye yüreğimden geçiriyorum ama 1 senedir bir kere namaz kılıp açıp elimi dua etmedim yalan yok. Namaza başladım her namazdan sonra dua ettim. Bilmiyorum bazılarına tuhaf gelebilir ama ben buna inandım nedense..
Düne kadar hiç belirtim yoktu, birden kasık ağrısı ile leke geldi, sonra olanlar oldu biliyorsunuz. Umarım sağlıklı artar değerim. Allahım isteyen herkese nasip etsin, şuan dualarınıza çok ihtiyacım var, ve söz veriyorum hepinize dua edeceğim artık
Not: Benim ve eşimin değerleri normaldi, bundan önce 2 defa klomen bir defa çatlama iğnesi tedavisi gördüm, yumurta geliştiği halde sonuç alamamıştık
Beni de ekime şe ettin mi bacım.Tamam edeyim bi dk.
Canım yazılanları okudum, erken öğrenince de başka stresler oluyor işte. Ama içini ferah tut bak hepimiz senin için duacıyız buradaİnşallah benim için de yoluna girer
Beni de alır mısınızzzTamam edeyim bi dk.
bende onlarda kalmadi test bana bakiyo ben teste ne yapcam bilmiyorumaynı bensin regl olsamda kurtulsam şu düşüncelerden diyorum sadece göğüs ağrım var ara ara da sol kasığıma minik sancılar giriyo geri geçiyor bel ağrımda aa ara oluyor kısmet bakalım
şu testleri uzun süre incelemiş biri olarak. hareketlilik iyi ancak sayı oldukça az. mililitrede 30 milyonun un üstünde olması lazım. 15'in altı ise az olarak tabir ediliyor. morfoloji değeriniz %1 bu da her 100 sperminizinden sadece birisi sağlıklı kalan 99 u anomalili demek. vitamin vs desteğe yönlendireceklerdir sizi.
Kolum çok ağrıyor kızlar ya, aşının etkisi ne zaman geçer acaba? Ara ara da başım ağrıyor.
Hayırlısı bakalım inşallah sıkıntı olmazşu testleri uzun süre incelemiş biri olarak. hareketlilik iyi ancak sayı oldukça az. mililitrede 30 milyonun un üstünde olması lazım. 15'in altı ise az olarak tabir ediliyor. morfoloji değeriniz %1 bu da her 100 sperminizinden sadece birisi sağlıklı kalan 99 u anomalili demek. vitamin vs desteğe yönlendireceklerdir sizi.
Kanama oldu diyemem, normal akıntıyla karışık kahverengi akıntı, çamaşırımda da kahve leke oldu, peçeteye silince geldi iki defa. Sonra gir daha gelmediCanım yazılanları okudum, erken öğrenince de başka stresler oluyor işte. Ama içini ferah tut bak hepimiz senin için duacıyız buradaher şey güzel olacak sabrın sonu selamet sen bizim için en güzel örneksin.
sana bir şey sormak istiyorum senin yerleşme kanaman nasıl olmuştu? Kanaması süresi renk ve yoğunluğu?
Değiştireceşim canım doktorumu asla gelmem zaten bu kadına ama, ilk burada kan verdim ve beta takibini de aynı hastanede yap dediği için birkaç arkadaş ikinci beta sonucunu da alıp o zaman özele gitmeyi düşünüyorumkuzum keşke başka doktora gitseydin. bence kendine özelde gebe takibi yapacak bir doktor bul. bu doktorla olmaz. çok pişman olursun. betanda çok iyi ben beş gün kala 5,11 ile öğrenmiştim.
Sonuçların nasıl canım? Anestezisiz çekilmiştin galiba, C kollu makine ile mi çekildin? Ağrı acı durumu nasıldı?Kızlar merhaba, bugün hsg çekildim. Çekilecek olanlar, sorularınız varsa cevaplayabilirim :)
Sonucun yarın çıkacağını söylediler. C kollu mu bilmiyorum valla çok araştırmadan gittimSonuçların nasıl canım? Anestezisiz çekilmiştin galiba, C kollu makine ile mi çekildin? Ağrı acı durumu nasıldı?
yapmak için ne bekliyosunbende onlarda kalmadi test bana bakiyo ben teste ne yapcam bilmiyorum
İlgilendiler mi nereye gidip Çektirdin bir de çekerken senle konuşuyorlar mı bak şuran tıkalı ya da her şey güzel görünüyor gibi olumlu cümleler kullanıyolar mıSonucun yarın çıkacağını söylediler. C kollu mu bilmiyorum valla çok araştırmadan gittimanestesisiz çektirdim. Acımadı desem yalan olur ama acı yaklasık 5 sn sürüyor. Toplam işlem 5 dakikadan az. Yine çekilecek olsam anestesisiz çektiririm.
İzmir Can Hastanesi. Valla hicbir sey söylemedi. Doktorun odasına çıktım işlem bittikten sonra. Film haline getircez yarın sonuç çıkar dedi. Ee dedim hicbir sey söyleyemiyor musunuz? Yok dedi yarın belli olurİlgilendiler mi nereye gidip Çektirdin bir de çekerken senle konuşuyorlar mı bak şuran tıkalı ya da her şey güzel görünüyor gibi olumlu cümleler kullanıyolar mı
Canım benim tebrik ederim çok çok sevindim senin adına çok iyi denk gelmişDayanamadım kutuya koydum verdim yıldönümü hediyen dedim bu ne dedi sırıta sırıta açtı,, bi bana baktı bir kutuya sonra gözleri doldu sarıldık hiç bir şey konuşamadık
Tabiki anlıyor canım sıvının geçişini takip ediyor filmi de geçiş adımlarına göre çekiyorlar zaten söyleyebilirdi neden söylememiş kiİzmir Can Hastanesi. Valla hicbir sey söylemedi. Doktorun odasına çıktım işlem bittikten sonra. Film haline getircez yarın sonuç çıkar dedi. Ee dedim hicbir sey söyleyemiyor musunuz? Yok dedi yarın belli olurEe çoğunlukla ayni gün yanit veriliyor. Anlamadım ben bu işi. Doktor rontgen esnasinda olay nedir anlamiyor mu?