Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme Rabbim bir kapı açar bize de inşallah en kısa zamanda

Biliyorsunuz dün çift çizgiyi görünce bugün direk doktora gittim, bata 4 gün var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yönlendirdi beni.

Detaylı ultrasona gittim, solda bir şey yok sağda 8 mm bişi gördüm dış olabilir dedi, benim doktor da sol tüpte şişkinlik var demişti. Bu sol normal yazmış kağıda.

Detaylı ultrasondan soraa sonuçla doktora gittim, bu sefer baktığında solda o da bir şey göremedi, demin görmüştüm falan dedi, başka bir doktor çağırdı o da baktı karnımı bastıra bastıra muayene etti. var gibi de yok gibi de bilemiyorum falan dedi. 2 gün sonra tekrar gel beta takip edeceğiz şuan bir şey için de, müdehale etmek için de daha erken dedi.

Beta sonucum 60 çıktı, progesteron 19, 8 çıktı. Progesteron iyi gibi falan dedi, beta düşük ama dedi, dedim daha 4 gün var ama adetime, hee öyle mi falan dedi. Çıldırdım kısaca. Şimdi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim için özele gitmedim, eve geldim. Eşim bir şey yok bence korkma diyor ama ben çok korkuyorum.

Bak iste kuzum varsa bi şey vardır az önce gördüm simdi yok ne demek yani boşuna üzdüler seni sen hic bozma moralini betan çok güzel çıkmış bak benim regl den bir gün sonra 111di dedim ya dış gebelikte hormon geç salgılaniyor dedi doktor bana bence her şey yolunda üzme artik yıpratma kendini

Ya devlet hastanesindeki doktorlara (kadın doğum alanında) ben hiç ama hiç güvenmiyorum. Hasta yoğunluğundan dolayı 2 dk bakıp postalıyorlar, soracağını bile soramıyorsun. Ben bu ay özele gittim ama en azından insan yerine koyuldum ya. Doktor detaylı bakıyor, anlatıyor.
Sende canını sıkma, daha bata 4 gün var. Beta takibi yap, elinde test varsa her gün koyuluğu takip et

İdrara sıkışınca görüntü değişti keşke resim alsaydım falan dedi ama bulamadı bir daha. Sonrası başka doktor bastıra bastıra baktı o da göremedi başta sonr şu olabilir mi falan bir konuştular en sonunda iki gün sonra tekrar gel dediler.

Şimdi bugün 60 ise beta, 2 gün sonra kaç olması lazım?

İki kat artması lazim diyorlar canım kimi de %60 artması normal diyor yani 120 civarı olmalı heralde

Saçma sapan kafa karistiryo nebiçim doktor bence reyle 4 gün kala gayet guzel beta biz hep 0.1 leri 1.2 leri gorduk yani deiyecegim cok yeni kuzum sen beta ver hic üzülme bak nasıl artıcak o değer öpüyorum seni

Sen hiç kendini korkutma canım hani demiştin çok dua edip namaz kılmıştım dedin inanmıştım buna nedense demiştin o yüzden yine buna inanarak dualarını et en hayırlı neyse ona çevirsin Rabbim bence betan çok güzel cuma günü özele git bunlara gitme güzel haberlerle geleceksin inşallah

Az önce gördüm şimdi yok mu, beta düşük ama hee 4 gün mü var Selizay sen doktoru değiştirmezsen ben delireceğim işini iyi yapmayana asla tahammülüm yok ya tam bir mal doktor. Benim çizgimi bozduruyor burada

allah korusun öyle bir şey bile olsa mümkün değil şu an anlaması. Progesteron değerin de beta değerin de çok iyi. Kendini bırak şimdi her şey şu an için çok güzel. Avokadoya folik asite devam tatlım. Resmen bana gelsen ben daha sağlıklı yönlendirme yapardım

2 günde en az %60 yükselmesi beklenir kuzum... Daha çok küçük olduğu için görememeleri normal, beta artışı önemli öncelikle. Sonra 1500 üzeride keseyi görebiliyorlar diye biliyorum Sakın kendini üzme, dua et herşey çok güzel olacak

durumlar nedir regl oldunmuu

Of beni de delirtti. İnşallah bir şey yoktur, evlilik yıldönümünde hediyem olsun derken yıkım oldu benim için, okula fa gitmedim geldim eve yatıyorum. Cumaya kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum iyi ki varsınız

Minimum 120 olmalı

Her yeni başlayan bu yollardan geçmiştir ben o sebeble anlyorum saçma değil gayet doğru bilgi.
Sıkışık isen yap ama yapınca yine 1.50 saat geçsin sıvı aşırı da seyretmesin mesela çok açık ise renk idrar etkiliyor normal olsun. Birde canım testini 9 dan sonra yap daha iyi madem sabah yapıyorsan. Bana istediğini sorabilirsin saçma gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…