Biliyorsunuz dün çift çizgiyi görünce bugün direk doktora gittim, bata 4 gün var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik görüyorum dış gebelik olabilir dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yönlendirdi beni.
Detaylı ultrasona gittim, solda bir şey yok sağda 8 mm bişi gördüm dış olabilir dedi, benim doktor da sol tüpte şişkinlik var demişti. Bu sol normal yazmış kağıda.
Detaylı ultrasondan soraa sonuçla doktora gittim, bu sefer baktığında solda o da bir şey göremedi, demin görmüştüm falan dedi, başka bir doktor çağırdı o da baktı karnımı bastıra bastıra muayene etti. var gibi de yok gibi de bilemiyorum falan dedi. 2 gün sonra tekrar gel beta takip edeceğiz şuan bir şey için de, müdehale etmek için de daha erken dedi.
Beta sonucum 60 çıktı, progesteron 19, 8 çıktı. Progesteron iyi gibi falan dedi, beta düşük ama dedi, dedim daha 4 gün var ama adetime, hee öyle mi falan dedi. Çıldırdım kısaca. Şimdi 2 gün sonra tekrar kan vereceğim için özele gitmedim, eve geldim. Eşim bir şey yok bence korkma diyor ama ben çok korkuyorum.