Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben buraya isimsiz geldim ahahah baktım bizim kızlar var muhabbette dahil oldum 🤣 valla bizde doktor kadar olduk hersey i öğrene öğrene
Sorma ya, dün takip ettiğim doktorun tüp bebek doktoru ile röportajını dinledim. Doktordan daha çok şey bildiğimi farkettim :KK70: Tüp bebek doktoru da sanki burada okuduklarımızı tekrar ediyordu :KK70: Nasıl bu hallere düştük :KK70:

Canım pıhtılaşman hangi gende benim MTHFR heterozigot. 1 düşüğüm var ama düşük yapacak boyutta değil dedi doktorlar. Gebelik oluşursa her ihtimale karşı yine de iğneye başlayacağız
kan pıhtılaşmam olduğu için iğnelere başlamam lazım 3 kimyasalım var bu sefer kaybetmek istemiyorum varsa eğer :KK43:

Canım pıhtılaşman hangi gende benim MTHFR heterozigot. 1 düşüğüm var ama düşük yapacak boyutta değil dedi doktorlar. Gebelik oluşursa her ihtimale karşı yine de iğneye başlayacağız
benimde mthfr c667 ve 1298c heterozigot kan sulandırıcı kullanıyorum geçen ay başladım + folbiol doktor gebelik olunca kan sulandırıcı iğne kullanacağız dedi.

Sorma ya, dün takip ettiğim doktorun tüp bebek doktoru ile röportajını dinledim. Doktordan daha çok şey bildiğimi farkettim :KK70: Tüp bebek doktoru da sanki burada okuduklarımızı tekrar ediyordu :KK70: Nasıl bu hallere düştük :KK70:
ya bende boşalmadan sonra spermlerin nasıl ilerlediğini hayal ediyordum :KK70: çok okumamak lazım. fahri kadın doğumcu olduk hepimiz.

Burdan çıkınca özele de gidicem
Canım kendini hiç üzme ve bebeğine odaklan onu kucağına alacağın güzel günleri düşün. Boş boğazlık edip konuşan doktor çok heleki devlet te salak salak konuşmuş. Zaten yeni olan bir gebelikte görmemesi çok normal. Hemen yapistiriyorlar bilmeden etmeden bir teşhis. Sen dinleme onu git bir özele doğru düzgün muayene edip baksınlar. Sıkma canını. Ağlayıp yıpratma kendini oralarda. O bebek sana allah'ın izni ile gelecek. Güzel haberini bekliyoruz kuzum. Allah'a emanet ol.

Rahimde bir şey göremedim tüpünde şişkinlik var dedi
Merhaba , forumda gezinirken gördüm de kayıtsız kalamadım . Hamilelik bu kadar yeniyse doktor kese görmeyi nasıl bekliyor ? Lütfen bozmayın moralinizi. Ben keseyi 5.haftamın sonuna doğru gördüm. İnanılmaz adet sancıları yaşadım , kasıklarımın ağrısından doğru düzgün hareket edemedim . Dış gebelik miydi yani bu , şimdi Allah’a şükür düzgün ilerleyen bir gebeliğim var . Özelde düzgün bir doktordan randevu alıp gidin aklınızdaki bütün soru işaretlerini gidereceğinizden eminim 🙏🏻

Kızlar size çok saçma olduğunu bildiğim bir soru soracağım ama kafama çok takılıyor 🤣 ben ovulasyoj testinden en az 1 saat önce sıvı alımına kesiyorum mesela saat 7 de sıvı alımını kesiyorum ama daha sonra 7.30 da gibi idrarım geliyor sıkılıyorum ve idrarımı yapıyorum. Saat 8.30 da yaptığım testte yeni idrar yapmam etkiler mi testi sizce? Yani idrarımı tutup ovulasyon testi yapmam daha mı sağlıklı olur sizce? Ne kadar saçma şeylere takılıyorum biliyorum ama işte herşeye bu kadar dikkat edince 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣

benimde mthfr c667 ve 1298c heterozigot kan sulandırıcı kullanıyorum geçen ay başladım + folbiol doktor gebelik olunca kan sulandırıcı iğne kullanacağız dedi.
2 gende olması homozigot olarak değerlendiriliyor sanırım o sebeple sana şimdiden başlatmıştır. Ben 3 doktora sordum gerek yok dedi ama yine de coraspin içiyorum günde 1 tane. Zararı yok nasılsa

2 gende olması homozigot olarak değerlendiriliyor sanırım o sebeple sana şimdiden başlatmıştır. Ben 3 doktora sordum gerek yok dedi ama yine de coraspin içiyorum günde 1 tane. Zararı yok nasılsa
çünkü hiç bir sıkıntı yok çok şükür ama hep kimyasal oluyor değerler yükseliyor çok güzel bir yerden sonra kanama başlıyor doktor bebeği yabancı madde olarak algılayabilir dedi

Biraz daha takilsak profesör olcaz o zamana gelmeden anne olsak bizim akıl sagligimiz icin iyi olcak

Kolum çok ağrıyor kızlar ya, aşının etkisi ne zaman geçer acaba? Ara ara da başım ağrıyor.

X