Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 4 kala yaptim bisey cikmadi bugun yarin olmam lazim hic bi yerimde agrimiyo
Benim zaten regl ağrısız sızısız olur bi geldiği bir iki saat kasıklarım gerilir ağrır gibi olur o kadar :d ben o yüzden belrtiye çok odaklandım ama hiç birşeyim yok. vucudum genel rutininde devm ediyor

benim genelde 10 gun oncesinden basladigi icin bi noluyor diyorum ister istemez goguslerde sislik dolgunluk agri kasiklarim kalk gidelim derler belim 2ye ayrilir ishali hic demeyim bu ay sakinim bakalik bebektende gectim agrisiz sizisiz gelsin cancagzim geleceksede

Peki süreç nasıl işledi, dış gebelik olursa ne yapıyorlar
Canım benim betam 2 günde 2 kata çıkmadı hic önce yükseldi az az sonra düştü degerler kanamam başladı ben düşük yapıyorum sandım tekrar kan istedi kanama olduğu halde beta fırlamıştı bana önce bir doz iğne yaptılar sonra kanamayı temizlemek için kürtaj yaptılar parca gönderdiler rahimde hic bir şey yokmus bebek nerede kaldı bilmiyoruz onu tespit edemediler ama benim dayanılmaz ağrılarım oluyordu sürekli adet sancısı gibi muhtemelen sol tüpümdeydi her doz için 3 ay korunma veriyor doktorlar ignenin etkisi geçsin diye

ama sen korkma sende boyle bi sey olduğunu sanmıyorum ben hamile kaldığında bata 2 kala testlerim negatifti ben regl bir gün geçince öğrendim idrarda çıktı silik çizgi beta 111 di dış gebelikte hormon da geç salgılaniyor çünkü yani 5 gün önceden öğrenmen pek mümkün değil bence

Vücudu dinlediğimiz için öyle oluyor. Ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ve tamam dedim. Sende bu ay tam tersi olması lazıma odaklandığın için vucudun sessiz ilerliyor. sessiz atın tekmesi olmaz inş

ay tek sesli olsunda bizde yolumuzu cizelim 2 cocukta 3 ay denemeyle kaldim belliki bu ugrastircak

Çok geçmiş olsun sana da canım. İnşallah değildir, dua edin lütfen

Selizay betan kaç çıktı kuzum bi de ozeldesin muhtemelen özel doktorlar insani galeyana getiriyor önce sakin ol başka doktor da araştır ağlama lütfen çok iyi anlıyorum seni yüreğim sızladı iyi haberler alacağız inan buna

Devlet hastanesine geldim, özelde değilim şuan. Beta verdim sonuç çıkmadı daha.

Canım benim doktor seni yok yere üzmüş bence çıksın sonucun yarından sonra ayni saatte ayni yerde yine kan ver artışı görsünler bi hastanelerde yıpratma kendini eve geç dinlen doktor bana kan sulandırıcı başlatmıştı bi de onu sor istersen

İcime fenalık geliyor bu doktorlardan hic hayırlı bi şey çıkmıyor ağızlarından bildiğim kaç kişiyi üzdüler bu yüzden yine sağlıklı aldılar kucaklarina

Belli oldu şimdi klasik devlet doktoru. Özelde iyi bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Ama bana kalırsa şu an kimseye görünmene gerek yok 2 beta baktırman lazım. Şu an iyi kötü kim ne diyorsa varsayım..

Kızlar doktor dış gebelikten şüphelendi. Maalesef çok üzgünüm. Daha detaylı bir ultrasona girmek için bekliyorum..
Salak salak konuşmasın git bacım başka yerlere inşallah beta ilerlicek güzel güzel büyücek bebeğimiz dualarim sizinle moral bozmak yok

Ama gerçekten de sol kasığım sızlıyor. Bu da beni tedirgin etti çok korkuyorum
Akıntı var mı selizayim süt kesiği varmi mal doktor banada sen ameliyatlı oldun dedi olmadigim halde beni paniğe sokmuştu o yüzden daha yeni kese zaten gözükmez kan değerlerini kontrol ettir artıcak sağ saglim

Ayy benim görünüyor ama artık aynı konuşmaları yapmaktan o kadar yoruldum ki Rutine binsin istemiyorum
Ben buraya isimsiz geldim ahahah baktım bizim kızlar var muhabbette dahil oldum valla bizde doktor kadar olduk hersey i öğrene öğrene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…