- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
erken degil mi zaten keseyi gormesi icin cok sacma 5 haftalik kesede bile bebek gorunmuyor icini ferah tut ins guzel sonuclar alirsinKese yok, yumurtalıkda da şişkinlik var dedi bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken degil mi zaten keseyi gormesi icin cok sacma 5 haftalik kesede bile bebek gorunmuyor icini ferah tut ins guzel sonuclar alirsinKese yok, yumurtalıkda da şişkinlik var dedi bilmiyorum
daha bat gelmeden keseyi göremezki 4-5 haftada görüyorlar. sizin doktor beni öldürecekKese yok, yumurtalıkda da şişkinlik var dedi bilmiyorum
Bilmiyorum çok kötüyüm kızlardaha bat gelmeden keseyi göremezki 4-5 haftada görüyorlar. sizin doktor beni öldürecek
İyi de şu an rahimde bişey görünemez ki zaten, hem dış gebelik olduğunda büyümesi gerekiyor ki usg de görülsün. Tüpte gözükmediği için insanlara kürtaj ve beta takibi yapıyorlar. İyi bir doktor mu bu selizay? Ben yaklaşımını hiç beğenmedim. Beta takibi yapmadan nasıl böyle bişey söylerRahimde bir şey göremedim tüpünde şişkinlik var dedi
ay dur ya hemen üzülme bana hiç mantıklı gelmedi. 3 haftalık gebelikte kese görmemesi çok normal. hem dış gebelik hemen tespit edilen bir şey değil. beta kaç bu arada?Bilmiyorum çok kötüyüm kızlar
Lütfen değiştir bu doktoru ve canını sıkma sağ beta bile yokken ortada bunu diyemezBilmiyorum çok kötüyüm kızlar
Beta istedi progesteron istedi daha detaylı bir ultrasona giricem . Tipte bir şey görmedi ama şişkinlik var bu beni korkuttu dediİyi de şu an rahimde bişey görünemez ki zaten, hem dış gebelik olduğunda büyümesi gerekiyor ki usg de görülsün. Tüpte gözükmediği için insanlara kürtaj ve beta takibi yapıyorlar. İyi bir doktor mu bu selizay? Ben yaklaşımını hiç beğenmedim. Beta takibi yapmadan nasıl böyle bişey söyler
Ama gerçekten de sol kasığım sızlıyor. Bu da beni tedirgin etti çok korkuyorumLütfen değiştir bu doktoru ve canını sıkma sağ beta bile yokken ortada bunu diyemez
Kuzum senin adetin bile geçmedi nasıl şüpheleniyor çok saçma onun için kan takibi yapılması lazim ben şubatta dış gebelik geçirdim değerlerim düzenli artmıyordu azalıp yine artıyordu 6. Haftada kese gorunmedigi için müdahale ettiler saçmalamış doktorun sakin üzme kendini su an istese de bi şey göremez rahimde zaten sakinn stres yapma bebeğini düşünKızlar doktor dış gebelikten şüphelendi. Maalesef çok üzgünüm. Daha detaylı bir ultrasona girmek için bekliyorum..
Tamamen varsayım şu an. Bak benim betam düzenli artmamıştı dış gebelik şüphem vardı. Onda bile doktorum kese görünecek betaya gelmeden sana bir şey yapmam dedi. Düşük yapmaya başladğımda da kürtaj yapıp önce rahim içi gebelik mi diye teyit etti. Bazı doktorlar direkt dış gebelik diye iğne vuruyor. Boş yere de üzüyor. Sen sıkma lütfen canımı kan sonucun gelsin sonraki artışa bak sonra da kese görülecek zamanda netleştir.Beta istedi progesteron istedi daha detaylı bir ultrasona giricem . Tipte bir şey görmedi ama şişkinlik var bu beni korkuttu dedi
yahu senin adete var daha benim eltim 6 haftalikken gitti doktor dis gebelik alicaz dedi israrla eltim lutfen tekrar bakin dedi alttan bakinca bebegi gordu o nasil doktor bencede derhal degis doktorunuBilmiyorum çok kötüyüm kızlar
canım benimde sızlıyor çok normalAma gerçekten de sol kasığım sızlıyor. Bu da beni tedirgin etti çok korkuyorum
gebelikte zaten olagan seyler bu kasik agrilari sonuclarini bekle bakalim olmazsa bi baska doktordanda fikir al belkide yeni tutunuyor bebek...Ama gerçekten de sol kasığım sızlıyor. Bu da beni tedirgin etti çok korkuyorum
Kuzum sizi olur zaten normal diyor doktorlar yani bu bebegin rahme ulaşması zaten bi zaman alıyor sen çok erken ogrendin haliyle kendini dinliyorsun su an valla doktorum bana bu tüpler hortum gibi değil ince damar şeklinde hücre geçerken genişliyor dedi belki henüz ulaşması yolda daha bir arkadaşım hamile kalmıştı onun da ağrıları oldu kucağına aldı bebeğini lütfen iyi şeyler düşün bu hemen belli olan bi şey degil benimkinin nerede kaldığını bile tespit edemediler ki betam 1000lere ulaştığında müdahale etmişlerdi bu öyle hemen teşhis koyulacak bi şey değilAma gerçekten de sol kasığım sızlıyor. Bu da beni tedirgin etti çok korkuyorum
Peki süreç nasıl işledi, dış gebelik olursa ne yapıyorlarKuzum sizi olur zaten normal diyor doktorlar yani bu bebegin rahme ulaşması zaten bi zaman alıyor sen çok erken ogrendin haliyle kendini dinliyorsun su an valla doktorum bana bu tüpler hortum gibi değil ince damar şeklinde hücre geçerken genişliyor dedi belki henüz ulaşması yolda daha bir arkadaşım hamile kalmıştı onun da ağrıları oldu kucağına aldı bebeğini lütfen iyi şeyler düşün bu hemen belli olan bi şey degil benimkinin nerede kaldığını bile tespit edemediler ki betam 1000lere ulaştığında müdahale etmişlerdi bu öyle hemen teşhis koyulacak bi şey değil
İnşallah öyledir, gideceğim yine de başka doktoragebelikte zaten olagan seyler bu kasik agrilari sonuclarini bekle bakalim olmazsa bi baska doktordanda fikir al belkide yeni tutunuyor bebek...
İnşallah yanılıyordur kızlar, gözümde yaş kalmadı resmenTamamen varsayım şu an. Bak benim betam düzenli artmamıştı dış gebelik şüphem vardı. Onda bile doktorum kese görünecek betaya gelmeden sana bir şey yapmam dedi. Düşük yapmaya başladğımda da kürtaj yapıp önce rahim içi gebelik mi diye teyit etti. Bazı doktorlar direkt dış gebelik diye iğne vuruyor. Boş yere de üzüyor. Sen sıkma lütfen canımı kan sonucun gelsin sonraki artışa bak sonra da kese görülecek zamanda netleştir.
Hepimizin sol kasığı ağrıyor, hele ki benim hep hep hep ağrıyor yumurtlamadan adete kadar.Ama gerçekten de sol kasığım sızlıyor. Bu da beni tedirgin etti çok korkuyorum