- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Valla canım ben değerlendirip uyusam sabah uyandığımda bile akıyorKızlar günaydınbir maruzatım var sizden de fikir almak isterim değerlendirme sonrası yarım saat bile uzansam kalktıktan sonra sanki hiç uzanmamışım gibi akıntı oluyor bunun bir yolu yordamı var mı
Canım test yapmadın mı? Biliyorsun spiral gebelikte Allah korusun çok tehlikeli. Ve adet masajını yumurtlamadan itibaren bile önermiyorlar mazallah gebelik varsa zarar verir diye. Hemen test yapmanı tavsiye ederimkızlar merhaba daha önce yazmıştım ben diğer ay spirali çıkaracağım ama bu ay benim adetim 8 gün gecikti test yapmaya da korkuyorum napsam bilemedim adetim tam sökülemiyor diye adet söktürücü masaj yaptım bu ay oda hiç gelmedi anlaamdım
adetime iki gün kala başladım masaja umarım yoktur bu akşam yapacağım sanırım testCanım test yapmadın mı? Biliyorsun spiral gebelikte Allah korusun çok tehlikeli. Ve adet masajını yumurtlamadan itibaren bile önermiyorlar mazallah gebelik varsa zarar verir diye. Hemen test yapmanı tavsiye ederim
Olması normal kuzu.. Spermler zaten 10-15 dk eğer ileri hareketli az ise 30-40 dk yumurtalığa ulaşıyormuş. Herhalde bizimkilerin taketleri az ulaşınca da enerjı kalmıyorKızlar günaydınbir maruzatım var sizden de fikir almak isterim değerlendirme sonrası yarım saat bile uzansam kalktıktan sonra sanki hiç uzanmamışım gibi akıntı oluyor bunun bir yolu yordamı var mı
O normal canım illa çıkıcak onlar dışarı sonuçta hepimizde oluyorKızlar günaydınbir maruzatım var sizden de fikir almak isterim değerlendirme sonrası yarım saat bile uzansam kalktıktan sonra sanki hiç uzanmamışım gibi akıntı oluyor bunun bir yolu yordamı var mı
Yumurta çatlayınca kırmızı akıntı olabilir.. Bugun gördüyseniz akşamına değerlendirin muhakak yeni çatlamış da olabilirKızlar bişey sormak istiyorum sizlere. 13 Eylülde çatlamam oldu öncesi ve o gün değerlendirdik. Bu sabah bir kaç damla lekelenme gördüm. Bu yumurtlama kanaması mı? Daha önce yaşadığımı hatırlamıyorum yumurtlama takip etmediğim için farketmemiş de olabilirim normal birşey mi bu?
Offflama her anın tadını çıkarrrrrrrŞimdi versem sonuç öğlen çıkar, bekle dur oooof
Bende bat 5 kala test yaptım tertemiz çıktıUmutlar Ekim’e Yusra-61 ekim grubu açılmış aynı muhabbetleri yapmak için geçelim mi
1 2 gun hemen hemen geliyor normalO normal canım illa çıkıcak onlar dışarı sonuçta hepimizde oluyor
nasil yani nasik bu karara vardiKızlar doktor dış gebelikten şüphelendi. Maalesef çok üzgünüm. Daha detaylı bir ultrasona girmek için bekliyorum..
durduk yere nasıl şüphelendi ya ne ara anlamışKızlar doktor dış gebelikten şüphelendi. Maalesef çok üzgünüm. Daha detaylı bir ultrasona girmek için bekliyorum..
Çok sağolun cevabınız için, kahverengi çok azdıYumurta çatlayınca kırmızı akıntı olabilir.. Bugun gördüyseniz akşamına değerlendirin muhakak yeni çatlamış da olabilir
Canım ultrasonda henüz keseyi göremediyse belki ondan mı şüphelendi acaba, henüz çok yeni ondan görememiş olabilir sakın üzülmeKızlar doktor dış gebelikten şüphelendi. Maalesef çok üzgünüm. Daha detaylı bir ultrasona girmek için bekliyorum..
Kese yok, yumurtalıkda da şişkinlik var dedi bilmiyorumCanım ultrasonda henüz keseyi göremediyse belki ondan mı şüphelendi acaba, henüz çok yeni ondan görememiş olabilir sakın üzülme
Rahimde bir şey göremedim tüpünde şişkinlik var dedidurduk yere nasıl şüphelendi ya ne ara anlamış